Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אסף מהכנופיה מסר לי שזה total fluid da. בחנות חלפים רגילה לא הבינו מה אני מבקש אמרו או צהוב או אדום או אולי נוזל מיוחד רק בחברה.

להתעקש על מקורי? לקנות משהו אחר? תודה חברים

פורסם

תבדוק אצל אבי חלפים

אם אתה לא מוצא, תלך לפי התקן שאסף הביא לך, סביר להניח שיש שמנים של חברות אחרות שגם עומדים בתקן הזה.

Miata ND2

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

רכשתי בסוף במורשה, 90 ש"ח לליטר.

עזרתכם בנושא אחר בבקשה, רוצה לעשות טיפול לאחר 85 אלף. לא מצאתי התייחסות לפלאגים או לנוזל קירור באוטודאטא (תודות למתן). מישהו יכול לכוון אותי? מה לבדוק במיוחד חוץ מהדברים הרגילים? האם להחליף פילטר דלק? הוא נוח ונגיש או שבתוך המיכל וכו? תודה חברים

פורסם

יש לך ספר רכב? אם לא- התקשר לשירות הלקוחות של לובינסקי, הם שולחים ספרי רכב ללא תשלום (אם אין במלאי ישלחו לך עותק במייל).

שם הכול מפורט.

פורסם

תודה חברים, רועי שלחתי. אפנה ללובינסקי.

למישהו בינתיים יש מושג איפה פילטר הדלק נמצא והאם הגישה מסובכת? צריך דסקית לבורג קרטר שמן?

פורסם

צריך דסקית.

פילטר הדלק נמצא מתחת למושב האחורי-ימני לדעתי.

• תוכן חדש...