Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 531, תהיות וסתירות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

כביש 4 מדרום לצפון ל531 לכיוון מזרח: יש חיבור עוקף דרך המחלף של 402 (ליד מבנה שרונה) - מסומן בירוק

כביש 4 מדרום לצפון ל531 לכיוון מערב: יהיה חיבור, כנראה שעדיין לא נפתח - מסומן בצהוב

כביש 4 מצפון לדרום ל531 לכיוון מזרח: קיים - מסומן בכתום

כביש 4 מצפון לדרום ל531 לכיוון מערב: יש חיבור

כביש 531 ממזרח למערב ל4 בכיוון צפון: אין חיבור

כביש 531 ממזרח למערב ל4 בכיוון דרום: יהיה חיבור, כנראה שעדיין לא נפתח - מסומן בכחול ומתחבר לתכלת (402 מכפר סבא ל4 לכיוון דרום).

כביש 531 ממערב למזרח ל4 בכיוון צפון: אין חיבור ישיר

כביש 531 ממערב למזרח ל4 בכיוון דרום: יש חיבור

כביש 531 ממערב למזרח ל402 כפר סבא: יש חיבור - מסומן בסגול

כביש 402 מצומת המשטרה בכפר סבא ל531 לכיוון מזרח: אין חיבור

כביש 402 מצומת המשטרה בכפר סבא ל531 לכיוון מערב: יש חיבור, מסומן בורוד

כביש 402 מצומת המשטרה בכפר סבא ל4 לכיוון צפון: אין חיבור

כביש 402 מצומת המשטרה בכפר סבא ל4 לכיוון דרום: קיים, מסומן בתכלת

Untitled.jpg

עריכה אחרונה על ידי גיא .ב
פורסם

טוב תשמעו, חנכתי אותו עכשיו מאיילון דוך כל הדרך עד השילוב שלו בכביש החוף ברשפון. להיט.

מוגבל ל-70 בראשיתו וסופו, שזה קצת באסה, אבל ראות טובה. הוא מאוד ישר, כמעט ואין עיקולים ואפשר לראות סכנות היטב. הרבה לפני שמתקרבים אליהם מרחק של 300 מטרים (ואני כמובן מתכוון לבעלי חיים וזה).

מה שכן, לא שמתי לב לנתיב נגדי. הכביש הזה מחבר בין איילון וכביש החוף רק לכיוון צפון?

האם צפוי להיות כביש כזה דרומה או ששם אני עדיין תלוי בחסדי מחלף גלילות?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נסעתי אתמול והיום בכביש. מה שנפתח זה כמו שאמרו פה חיבור בין 531 לכיוון מערב (מכפס סבא/רעננה לכיוון הרצליה) ל-20 לכיוון צפון שמתחבר בסופו לכביש החוף (2) גם הוא לצפון. אם עד היום כביש 20 "הפך" ל-531 ונסע לכיוון כפ"ס/רעננה, היום אפשר להמשיך עליו עד איזור יקום.

בכיוון השני, ניתן עכשיו להמשיך על 531 עד כביש 6 ובעצם לעבור ליד כפ"ס (בינה ובין הוד השרון).

הטוב: הנוסעים מת"א/הרצליה צפון-מזרחה עולים על 20, יוצאים ל-531 וממשיכים עליו לאן שהם צריכים (רעננה, הוד השרון, כביש 6) ולא צריכים לעבור דרך הצומת הנוראית בכפר סבא. הנוסעים לכפ"ס זוכים מן ההפקר ולא צריכים לעמוד עם כל אותם אנשים בכניסה לעיר. התוצאה - זמן הנסיעה שלי מהרצליה פיתוח לכפ"ס לקח 20 דקות. זה אמנם היה ב-7 בערב ויש סיכוי טוב שבשעות העומס זה ייקח יותר, אבל עדיין מורגש שיפור משמעותי של כ-10 ביחס לזמן שזה לקח לפני שפתחו את הקטע האחרון.

הרע:

1. אין חיבור ישיר לנוסעים מזרחה על 531 ל-4 לכיוון צפון. אז הם עדיין צריכים לעבור דרך אותה צומת, אבל הם גם יכולים לעבור דרך אחת משתי היציאות של רעננה. 2. בנסיעה בבוקר - מכפ"ס להרצליה/ת"א, עדיין לא נפתח הכיוון השני של החיבור בין 531 ל-20. עכשיו כל התנועה שנוסעת על 531, שהיא עכשיו גדולה משמעותית ממה שהיה לפני החיבור לכביש 6, מתועלת בסוף הכביש לרחוב ירושלים ברעננה ולאחר מכן לרחוב הבריגדה היהודית בהרצליה. כרגע חופש פסח, אז זה לא נורא, אבל אני חושב שבעוד שבועיים הולך להיות שם לא כיף בכלל.

3. בקטע החדש שנפתח, בצידו המערבי של הכביש, אין חיבור ל-2 דרום, ועד כמה שראיתי (תקנו אותי אם אני טועה) אין ירידה מ-531 לבאים מכביש 6 לכביש 4 לכיוון ת"א. מה שאומר שכל מי שצריך להגיע לת"א ומגיע מכיוון כביש 6, הוד השרון או הישובים מצפון/מזרח לכפ"ס, אין לו כל כך מה לעשות עם הכביש הזה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אין טעם לבצע חיבור עם כביש 2 לכיוון דרום, אם אתה בא מהוד השרון/כפ"ס אתה תוכל לנסוע לת"א דרך כביש 20 לדרום (תכנון עתידי) ואז להכנס דרך מחלף גלילות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הדבר שתוקע את אילון דרום מכיון רעננה זה תחנת רכבת הרצליה.

המסילות הקיימות שלה נמצאות בדיוק על הנתיב המיועד דרומה.

כבר תקופה ארוכה שבונים תחנות חדשות ואח"כ מסילות במרכז, אחרי שההעתקה הזאת תסתיים

יוכלו להעביר את איילון דרום בדיוק על המסילה הנוכחית שתבוטל.

אני לא מקנא בתושבים של הרצליה ב' שגרים בסמוך למשטרה

ועכשיו חטפו על הבית שלהם - רכבת שכבר הייתה, אילון דרום ואילון צפון.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
כמעט ואין עיקולים ואפשר לראות סכנות היטב. הרבה לפני שמתקרבים אליהם מרחק של 300 מטרים (ואני כמובן מתכוון לבעלי חיים וזה).

מה, ודבורה זה לא בעל חיים? :-P

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

(תקנו אותי אם אני טועה) אין ירידה מ-531 לבאים מכביש 6 לכביש 4 לכיוון ת"א. מה שאומר שכל מי שצריך להגיע לת"א ומגיע מכיוון כביש 6, הוד השרון או הישובים מצפון/מזרח לכפ"ס, אין לו כל כך מה לעשות עם הכביש הזה.

כתושב הוד השרון אני מאוכזב מאוד , מלבד שיחרור פקק נחמד ביציאה מהעיר אין שום שימוש לתושבי הוד השרון בכביש הזה .

8 שנים שאנו סובלים מפיתוח הכביש הזה ובסוף לא ממש יכולים להנות ממנו .

תושבי הוד השרון המזרחיים עוד יכולים להתחבר לכביש לכיוון מערב בצורה סבירה .

עדיין לא ראיתי :

1) איך מתחברים מ 402 ל531 לכיוון מערב .

2) איך מתחברים מ531 לכיוון מזרח לכביש 402 .

מישהו שכח את היציאה העיקרית של הוד השרון - כביש 402 ....

איפה שהוא אני מרגיש שהחריבו יותר מידיי שטחים ירוקים וטבע ירוק לטובת כביש שלא ממש מנצל את הפוטנציאל שלו .

פורסם

אני גר בר"ג ועובד בנתניה. עד היום נסעתי על איילון, יצאתי בגלילות ומשם לכביש החוף. בעקבות הפתיחה של 531 עכשיו אני כבר לא יוצא בגלילות, אלא ממשיך ישר על 531 ויוצא בכביש החוף, ליד "יורופארק".

מה שלא ברור לי, בחיבור של 531 עם כביש החוף, החיבור לכביש החוף מצטמצם לנתיב השתלבות אחד, מה שכמובן גורם פקק קטן בבוקר. כך זה אמור להשאר או שאמורה להיות הרחבה מנתיב השתלבות אחד לכמה נתיבים?

פורסם
אני גר בר"ג ועובד בנתניה. עד היום נסעתי על איילון, יצאתי בגלילות ומשם לכביש החוף. בעקבות הפתיחה של 531 עכשיו אני כבר לא יוצא בגלילות, אלא ממשיך ישר על 531 ויוצא בכביש החוף, ליד "יורופארק".

מה שלא ברור לי, בחיבור של 531 עם כביש החוף, החיבור לכביש החוף מצטמצם לנתיב השתלבות אחד, מה שכמובן גורם פקק קטן בבוקר. כך זה אמור להשאר או שאמורה להיות הרחבה מנתיב השתלבות אחד לכמה נתיבים?

תהיה הרחבה לדעתי או השתלבות בנקודה אחרת.

אני מאמין שבסוף יהיה שם מחלף כל שהוא של רשפון או משהו.

מה, ודבורה זה לא בעל חיים? :-P

נגעת בנקודה יפה. לדבורה טווח הרבה יותר רחב.

כשאין רכבים אחרים בכביש זו בעיה. לכן בלילות וימי סופ"ש אולי עדיף לבחור בכביש החוף מגלילות ולא 531.

הכי טוב לנסוע כחוק כמובן שזה מה שאני עושה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מה שעשו עכשיו זה טלאי זמני, בסוף הדרך התנועה בכביש החוף אמורה להיות מוסטת ימינה אל מתחת לגשר כשההשתלבות בין הכבישים תהיה הפוכה (התנועה מ531 תשתלב לתוך כביש 2 מצד שמאל).

פורסם

תאונה הבוקר בין מחלף בן-גוריון לדרך ירושלים, כאשר רכב שטעה עמד בצד הדרך וחיכה לתנועה שתעבור עדי שיוכל להשתלב ברמזור, ולחזור לרעננה אני מניח.

רכב הגיח מאחוריו, נכנס בו, ורכב נוסף הגיע והצטרף לחגיגה...

5f2cfcf26be9e75be7b79e2ca02f5382.jpg

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...