Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קראתי פעם לפני הרבה שנים שהתלונה המרכזית של בעלי לקסוס בשנה מסוימת היתה על האוושה שהחלונות עושים כשהם עולים ויורדים.

התלונות הן כמובן יחסיות למחיר הרכב ולערך המותג כפי שהוא נתפש על ידי הלקוחות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מרצדס שיחקו אותה ב-ע-נ-ק עם ה-CLA, אנשים קונים את הרכב מתוך אמונה אמיתית שזו בייבי CLS כשבפועל הם בעצם קונים A קלאס בתחפושת.

פה בהונג קונג יש הרבה CLA כאלה על הכביש וכל פעם שאני רואה את הרכב הזה אני פשוט מעריץ את הגאוניות השיווקית של מרצדס, היא קטנה, צפופה, לא באמת מרשימה באיזשהו פרמטר בצורה יוצאת דופן ועדיין- מרצדס מוכרים אותה כמו לחמניות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

לא,

יש לה את האיכויות שלה והיוקרה שלה.

מה שאני בעצם טוען זה שהיצרן עשה לדגם הזה עבודת שיווק גאונית כאשר הציג אותה כאחות הקטנה של ה-CLS ואנשים קנו את השיווק הזה כשבפועל זו A קלאס במרכב סדאן.

CLS מבוססת על ה-E קלאס ומבחינה מיצובית יושבת איפשהו בין E ל-S קלאס.

CLA זו נגזרת של A קלאס שממוצבת טיפל'ה מעל ה-A קלאס אבל לא בגזרת ה-C, מכאן אפשר להבין כמה היא רחוקה מהדגם אליו היא קורצת.

באופן אישי אני לא מתחבר לעיצוב שלה מסיבות שכבר ציינתי בעבר אבל אני יכול להבין את אלה שנשבו בקסמה.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
^

תוסיף לזה שאיכות החומרים בה מביכה ביחס למה שהיית מצפה לקבל במרצדס

ואתה אומר את זה כי אתה נוסע באחת כזאת בארהב? אני יכול להגיד בתור בעלים של אחת (CLA) שאני מאוד מרוצה ממנה.. מספקת אותי מאוד ויש מספיק מקום גם מאחורה וגם מקדימה ובמחיר שלה היא בהחלט עושה את העבודה ומעבר..

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם
ואתה אומר את זה כי אתה נוסע באחת כזאת בארהב? אני יכול להגיד בתור בעלים של אחת (CLA) שאני מאוד מרוצה ממנה.. מספקת אותי מאוד ויש מספיק מקום גם מאחורה וגם מקדימה ובמחיר שלה היא בהחלט עושה את העבודה ומעבר..

רק שבארץ המחיר שלה (CLA250) הוא 320K, שזה בערך המחיר של ב.מ.וו 330. לא קצת משונה?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
רק שבארץ המחיר שלה (CLA250) הוא 320K, שזה בערך המחיר של ב.מ.וו 330. לא קצת משונה?

זה שבארץ שוחטים זה לא חדש.. אבל הכתבה מדברת על ארהב ופה (מה לעשות) היא לא מתקרבת למחיר הזה אז תמורה למחיר היא מעולה ולהגיד ש״איכות החומרים מביישת את מרצדס״ זה פשוט הפגנה בוטה של חוסר ידע וניסיון. בכללי עושים לרכב הזה אבל כי מנסים לבחון אותו בהשוואה לCLS (כמו שאמר עידן) וחבל כי כמו שאמרתי התמורה לכסף גבוהה מאוד..

Lexus GX460 Luxury

פורסם

אני בין אלה שחיכו שהיא תגיע לארץ, חצי שנה דחיתי את ההחלפה של הרכב הקודם בגלל שרציתי את הCLA.

אחרי נסיעת מבחן כבר לא רציתי אותה, מחיר סופר סופר פרימיום+איבזור דל מאוד (שב2015 שיפרו אותו)+איכות חומרים שמביכה אפילו קיה פיקנטו+איכות נהיגה בינונית גרמו לי לקנות רכב אחר.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
זה שבארץ שוחטים זה לא חדש.. אבל הכתבה מדברת על ארהב ופה (מה לעשות) היא לא מתקרבת למחיר הזה אז תמורה למחיר היא מעולה ולהגיד ש״איכות החומרים מביישת את מרצדס״ זה פשוט הפגנה בוטה של חוסר ידע וניסיון. בכללי עושים לרכב הזה אבל כי מנסים לבחון אותו בהשוואה לCLS (כמו שאמר עידן) וחבל כי כמו שאמרתי התמורה לכסף גבוהה מאוד..

שמע סיפור קצר אך נכון ומדויק:

חשקה נפשה של זוגתי במכונית פרימיום קטנה שתחליף את המאזדה 3 ספורט ספיריט 2000 שמשמשת אותה.

נכנסנו לסוכנות מרצדס, האישה בלי לראות אף אחד בעיניים נכנסה למרצדס A...

ויצאה ממנה אחרי כמה דקות עצבנית עם אמירה "תגיד לי במה האוטו הזה יותר טוב מהמאזדה שלי, אני מבקשת שתסביר לי...".

כמובן שאפילו נסיעת מבחן היא לא רצתה לעשות עם הרכב, בוא נלך - וזהו.

פורסם

שמתי לב שכל פעם מישהו אומר משהו לא טוב על ה CLA בפורום אתה ישר צץ.

תרגע, זה לא מתקפה אישית נגדך.

אז הנה, אני.. עוד אחד שמצטרף לחו"ד הלא כל כך חיובית על ה CLA.

הרכב לא נוח לנהיגה מנהלתית. הרכב קשיח מדי וקופצני מדי.

אין ברכב "מספיק מקום גם מאחורה וגם מקדימה". דגש על מאחורה.

פנים הרכב מרגיש זול למדי ביחס לרכב מרצדס.

רעשי צמיגים חודרים לתא הנוסעים.

הרכב אפילו לא עם ההנעה הנכונה..

אתה מאוד מרוצה מהרכב? לבריאות. רק אל תנסה לעשות מהרכב משהו שהוא לא.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

אני ״צץ״ שמישהו מרשה לעצמו להשוות מרצדס לפיקנטו, אז אין לי מושג אם נהגת באחת, איזה שנה ואיזה מודל. לי יש עובדות מהיום יום (אגב התניידתי מספר ימים עם הc300 לא מזמן ואני יכול להעיד ש״נוחות הנסיעה״ לא מתעלה על הcla במבחן החיים האמיתיים וגם לא ה״איכות חומרים והפאר״ ואם תרצה צילמתי סרטונים של של שניהם אין לי בעיה גם להראות אותם לטובת הכלל שיוכלו לראות)

עשיתי על הרכב מעל 2700 מייל בחודשיים האחרונים (פה נסיעה היא לא 20 דק כמו בארץ) שכללו נסיעות קצרות, קניות ותתפלא לשמוע נסענו לעשות קניות באווטלט 4 שעות מאיפה שאנחנו גרים (!) ויעיד ארון הבגדים של אישתי על כך. אני לא סבלתי לרגע, גם לא אשתי ותנחש מה? גם לא אמא שלה מאחורה. לגבי ה״מתקפה האישית״ אני באמת לא מייצג את מרצדס וזה באמת לא מעניין אותי אם מישהו פה יקנה אותה או לא אבל יש גבולות כמו ההשוואות שאין בהם שום טיפה של רצינות. להרכב הזה לא ישאר איתי להרבה אני מאמין ואני בהחלט אחזור לסורי עם מכונית שני מושבים עם 400+ סוסים גרמניים/איטלקים. בכל מקרה אאחל לכולם חג שמח בארץ ושבוע טוב.

Lexus GX460 Luxury

פורסם

אין לי מושג עד כמה ה-CLA שונה מה-A, אם בכלל (ההגיון אומר שבפנים לא אמור להיות הבדל רב). הניסיון שלי הוא עם ה-A היקרה ביותר, ה-A45. איכות החומרים בפנים מביכה בפירוש. גם לאוטו של 400K ש"ח ותכל'ס - גם לאוטו של 200K ש"ח. אולי לא קיה פיקנטו, אבל לא יותר טוב מג'ולייטה, וזאת לא השוואה ראויה שכן איכות החומרים בג'ולייטה היא לא באמת פרימיום. בקטגוריה שלה הוולוו וה-BMW, שלא לדבר על לקסוס, לא רואות אתה ממטר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אין לי מושג עד כמה ה-CLA שונה מה-A, אם בכלל (ההגיון אומר שבפנים לא אמור להיות הבדל רב). הניסיון שלי הוא עם ה-A היקרה ביותר, ה-A45. איכות החומרים בפנים מביכה בפירוש. גם לאוטו של 400K ש"ח ותכל'ס - גם לאוטו של 200K ש"ח. אולי לא קיה פיקנטו, אבל לא יותר טוב מג'ולייטה, וזאת לא השוואה ראויה שכן איכות החומרים בג'ולייטה היא לא באמת פרימיום. בקטגוריה שלה הוולוו וה-BMW, שלא לדבר על לקסוס, לא רואות אתה ממטר.

גם בנטלי לא רואה אותה ממטר, כמו שאמרתי ואמר עידן אנשים משווים אותה לCLS שזה שגוי מראש. לגמי השוני לפי מה שראיתי בדגמי a בארץ אין מיזוג מאחורה והמושבים שונים והקונסולה שונה קצת וההגה שונה (יש לי את אותו ההגה ואת אותו הפלסטיק בדשבורד בc300 למשל האם גם הc מביישת את הסמל?) יש פה הרבה הגזמה ושוב מדברים פה על דגמים של ארה״ב ששונים ברמת האיבזור מבארץ לפי מיטב הבנתי מאנשים עם רכבים דומים בארץ. שוב הcla היא לא cls ולא s ופה הטעות של הרבה אנשים ואם באמת יש פה עיניין אני פשוט אעלה את הסרטון מתוך הרכב שמראה מה יש באוטו ולמה -לדעתי- עושים לו אבל.

Lexus GX460 Luxury

• תוכן חדש...