Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פשוט תסכימו שלא להסכים :)

למה הפכתם את זה להשוואה בין מרצדס למאזדה? מה הבעיה פשוט לקבל שה-CLA נראית פאקינג מצויין (לא בגרסת ה-180 הבסיסית) וזה מה שמוכר - לא ה-26.7% פחות באיכות ייצור הפלסטיקה.

זו המרצדס המעוצבת הכי "זולה" שאפשר לקנות. אולי לא זולה, ואולי לא הכי "מרצדס" שיש, אבל היא בדיוק מה שהמשורר התכוון.

ה-CLA באמת נראית מצוין (לדעתי כמובן). תכלס - גם ה-A (שוב, לדעתי) נראית טוב. אלא מה, אני מסתכל על הרכב מבחוץ פעמיים ביום. מבפנים אני מבלה בו לא מעט. זה הקאץ'.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
ה-CLA באמת נראית מצוין (לדעתי כמובן). תכלס - גם ה-A (שוב, לדעתי) נראית טוב. אלא מה, אני מסתכל על הרכב מבחוץ פעמיים ביום. מבפנים אני מבלה בו לא מעט. זה הקאץ'.

אחרי כמה נסיעות לא קצרות 3 שעות + אני יכול להגיד בוודאות שהסביבת נהג נעימה ולא מעייפת/מכאיבה/שוחקת :wink: וזה מבלי לפתוח את הדיון מחדש:lol:

כמו שאמרתי אני מאוד מרוצה ממנו

הנה כמה תמונות מהפנים של הרכב תהנו (תסלחו לי על הטרנינג זה אחרי ריצת הבוקר):

12105906_10206883911750212_1281023571000099383_n (1).jpg

20151207053903.jpg

20151207053920.jpg

20151207053924.jpg

20151207053946 (1).jpg

20151207053946.jpg

20151207054151.jpg

20151207054002.jpg

20151207054206.jpg

20151207054215.jpg

עריכה אחרונה על ידי leston46

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם

תקשיב, אני מרוצה גם מהג'ולייטה שלי, זה עדיין לא הופך את תא הנוסעים שלה לשווה באיכותו לסדרה 1 או ל-V40, וזה מבלי לפתוח דיון על A3 והיות האיכות הואגית הידועה אובר-רייטד :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בגלל זה כל אחד עושה את השיקול שלו בקניית רכב, ומה שלא ימצא חן בעיניך ימצא חן בעיני מישהו אחר.

אני אישית דווקא כן אהבתי את האינטריור - את העיצוב והתחושה. על איכות החומרים והבניה אין לי ממש דעה.

לי למשל מפריע יותר שמדובר בהנעה קדמית...

פורסם

ה CLA בארה״ב באמת מרגישה פחות עלובה מה A Class הבסיסית בישראל. היא מגיעה ברמת גימור גבוהה יותר והיא גם חזקה יותר. הדגם הבסיסי פה הוא ה CLA250 והיא סוחבת לא רע בכלל. אין פה מקום להשוואה מול מאזדה 3, הגזמתם.

בישראל, השוואה בין מאזדה 3 מאובזרת ל A Class בסיסית זה סיפור אחר ושם באמת המרצדס יוצאת עלובה, במיוחד לאור הפרשי המחירים.

ה CLA גם נוחה יותר משום מה מה A180 שנהגתי עליה בישראל.

קיצר, לבחור יש CLA250 מאובזרת, שום מאזדה לא קשורה פה. לעומת שאר הקטגוריה שהוזכרה כאן, הייתי מעדיף כל אחת מהן על המרצדס.

emotion of motion

פורסם

אז לא הבנתי מה עדיף? מאזדה או מרצדס? :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יש לי רעיון... תנו לי את הרכב המדובר לסופ"ש והעשה מבחן דרך קטן או גדול.

אני בא נקי ללא נהיגה וללא עבר חוץ מישיבה במוניות ובC63 של חבר.

מבטיח להיות נטראלי וללא דעות קדומות לכאן או לכאן. נציג של כלמוביל???

:oops:

• תוכן חדש...