Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

הגעתי למוסך, הוא אמר יכול להיות לנקות בית מצערת- לא עזר...

בדק כבל גז תפוס - לא עזר כי הוא לא היה תפוס...

ואז הוא חיבר למחשב והוא אמר שיש תקלה במנוע צעדים עכשיו לא ידעתי מה זה בכלל והוא טען שאחד מפירוקיה עולה 200-300 ש"ח...

הגעתי לאשכול הזה - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?73501-%D7%9E%D7%90%D7%9E%D7%A8-%D7%98%D7%9B%D7%A0%D7%99-%D7%A8%D7%92%D7%A2-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%A9%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%A6%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%9D

עכשיו אם המחשב אומר ישר שזה תקלה במנוע צעדים, הסיבות שרשומות באשכול שיש למעלה יכולות לפתור את הבעיה ?

שאלתי אותו גם כמה עולה חדש והוא לא ידע להגיד לי מחיר באותו רגע.. מישהו אולי יודע פה כמה עולה אחד חדש ?

מדובר ביונדאי אקסנט 2008...

שאלתי אותו גם על כיוון טורים והוא אמר שאם הוא יעשה כיוון טורים במצב D הטורים יהיו נמוכים מידי והמנוע יכול להכבות במהירות נמוכה...

פורסם

תוכל לצלם את מנוע הצעדים שלך ?

בהמשך למאור - צריך גם לפרק את מנוע הצעדים ולנקות אותו לפני שמחליפים. האם זה נעשה ?

בנוסף, מהיכן אתה בארץ ?

Stay Dirty

פורסם
איך נעשה ניקוי המצערת? האם על ידי פירוק שלה?

תוכל לצלם את מנוע הצעדים שלך ?

בהמשך למאור - צריך גם לפרק את מנוע הצעדים ולנקות אותו לפני שמחליפים. האם זה נעשה ?

בנוסף, מהיכן אתה בארץ ?

לפי מה שראיתי הוא פירק איזה משהו שמתחבר למנוע צעדים ( אני חושב אני לא בטוח לא בדיוק הסתכלתי עליו.. )

והתיז עליו איזה חומר וחיבר חזרה.. הטורים עדיין נשארו על 1500 כשהאוטו עומד..

האם הוא פירק את המנוע צעדים ? לא חושב אחרת הוא היה עובד על המנוע יותר מ15 דקות...

הוא חיבר מחשב והוא אמר לו מנוע צעדים...

אני מאזור רחובות...

שחכתי לציין כאשר אני עומד ברמזור אז יש כמו דחיפות כאלו של המנוע קדימה כאילו הוא רוצה לנסוע.. יכול להיות בגלל הטורים...

פורסם

צר לי לאכזב אותך אבל נפלת על המוסך הלא נכון. ראשית כל ניקוי מצערת לא מבצעים כמו שהוא ביצע...צריך לפרק את המצערת ולנקות אותה כמו שצריך מחוץ לרכב. לגבי מנוע הצעדים זה חלק שביונדאי לא הולך אלא מיתלכלך. שינקו אותו כמו שצריך והבעיה תיפתר.

פורסם
האם מנורת תקלה דלקה בלוח השעונים? עוד דבר שהייתי ממליץ לבדוק זה את צינורות הוואקום והאויר שהם שלמים.

כן המנורה הכתומה אם ציור של מנוע ורשום CHECK דלוקה בלוח שעונים...

אוקי יש לך אולי מוסך מומלץ באיזור רחובות ?

פורסם

אם מנורת התקלה דלקה זה בהחלט יכול לשנות את פני התמונה. אני מקווה שמישהו מהמישתמשים םה בפורום בעל סורק תקלות באיזורך יואיל להציע את עזרתו רק לסרוק לך את התקלה על מנת לשלוף את קוד התקלה ובכך לתת לך את הכיוון המדוייק לפיתרון.

פורסם
אם מנורת התקלה דלקה זה בהחלט יכול לשנות את פני התמונה. אני מקווה שמישהו מהמישתמשים םה בפורום בעל סורק תקלות באיזורך יואיל להציע את עזרתו רק לסרוק לך את התקלה על מנת לשלוף את קוד התקלה ובכך לתת לך את הכיוון המדוייק לפיתרון.

http://engie.co.il/

מה אומר שווה 38 שקל להשקיע על הרכיב לאיתור תקלות ?

פורסם
ברוררררר

ראיתי את האתר שיש לך בחתימה.. אתם תדעו לטפל בבעיה שיש לי ? אין לי בעיה לנסוע יותר דרומה או יותר למרכז...

דרך אגב המכשיר שמתחבר לOBD נמצא בחנות בבילו אז אני אסע אליהם כנראה מחר...

ועל הדרך להגיד לך תודה על העזרה :)

• תוכן חדש...