Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדוק את המאזדה 2 דגם דינאמיק.

הרכב אמין מאוד, צריכת דלק ממוצעת,

1/10 עירוני, בין-עירוני הרבה יותר טוב.

שאלה לי אלייך, למה באמת?

תא המטען קטן יותר מהמיקרה,

צריכת הדלק גבוהה יותר,

האבזור נמוך יותר...

השנתון במחיר הזה נמוך יותר.

יש משהו שאני לא יודע?

פורסם

שלום,

כעיקרון מרבית רכבי ה'סופר מיני' יתאימו לצרכים שלך.

עם זאת אתה צריך להתאים את הרכב לדרישות הספציפיות שלך, לדוגמא עגלת תינוקות - יש עגלות בגדלים שונים, ואתה חייב לוודא שהעגלה שבה אתם משתמשים נכנסת לתא המטען.

פונקציה כמו ביטול כרית אוויר לנוסע שליד הנהג גם היא חשובה להורים. אמנם ההמלצות הן שתינוק ישב במושב האחורי, באמצע, אבל יש הורים שרוצים לראות את העולל הקטן לידם (אנחנו סבורים שזו טעות וממליצים להסתכל באתר "בטרם") ולשם כך נדרש ביטול כרית אוויר.

אנחנו ממליצים גם לבחון את מוניטין האמינות של כל אחד ואחת מהמכוניות העולות על הפרק. זה תמיד חשוב, אבל למשפחה צעירה זה חשוב כפליים.

אין היום מכוניות סופר מיני גרועות - יש מתאימות יותר ומתאימות פחות לצרכים שלכם.

בהצלחה

פורסם

אז בגלל שאתה MASTER :) וכבר פירטת את מה שחשוב,

על מה היית ממליץ?

אני יכול לשים תינוק מאחור אין בעיה (עגלה אתאים לרכב ולא להפך), אמינות וכמה שפחות מוסך, צריכת דלק טובה יותר מ1 ל-10 בעיר,

נוחות פחות משמעותי אבל שיהיה מאובזר ולא ריק מתוכן (AUX, מזגן טוב, בקרת אקלים) וכל מה שציינת לעיל...

פורסם

מבלי להיכנס להכללות,

רכבי יונדאי וקיה נחשבים היום לאמינים מאוד, ולכן ה I20 והריו 5 דלתות מככבות גם ברשימת המבוקשות, כמו גם יאריס וג'אז כל עוד אין פשרה גדולה מדי מבחינת השנתון.

עוד דבר לעניין צריכת הדלק - יש הבדל תהומי בצריכת דלק של מכוניות שנובע מסגנון הנהיגה. האם אנחנו מאיצים עם "רגל עד הפח" ( pedal to the metal ) או שאנחנו מסגלים סגנון רגוע גם בהאצה וגם בהאטה. סגנון רגוע יניב צריכת דלק עדיפה באופן משמעותי.

פורסם
אתזה תוכל להשיג רק בגיר רגיל.

מדוע? היום הנתונים ב-KML מראים רכבים כמו המיקרה והיונדאי ואפילו המאזדה

עם צריכה עירונית טובה יותר.

פורסם
שאלה לי אלייך, למה באמת?

תא המטען קטן יותר מהמיקרה,

צריכת הדלק גבוהה יותר,

האבזור נמוך יותר...

השנתון במחיר הזה נמוך יותר.

יש משהו שאני לא יודע?

מבחינתי, ושוב רק מבחינתי, חוץ מפונקציונליות צריך שיהיה ברכב משהו מעבר. לדעתי, המאזדה יפה יותר מהמיקרה מכל זווית שתבחר להסתכל עליהן, זה אחד.

המנוע של המאזדה חזק יותר ולכן הרכב זריז יותר ומהנה יותר לנהיגה, כמו כן התנהגות הכביש שלה מהטובות בקטגוריה, זה שתיים.

עוד משהו? בבקשה: שב במיקרה, שב במאזדה, תבין לבד. לא שהמאזדה פאר היצירה או איכות ההרכבה, אבל המיקרה מרגישה עלובה ומודרנית כמו רכב בן 20.

מבחינת איבזור, יכול להיות שיש למיקרה המאובזרת יתרון קל, אבל לא משהו מאוד נחוץ או שלא ניתן להוסיף.

בכל מקרה, הכל ברוח טובה.

מקווה שתבחר נכון ותסע בדרכים טובות.

פורסם
מדוע? היום הנתונים ב-KML מראים רכבים כמו המיקרה והיונדאי ואפילו המאזדה

עם צריכה עירונית טובה יותר.

לא כל מה שכתוב ב KML הוא מדוייק. זה משתנה מנהג לנהג וגם בצורת הנהיגה. אגב אני גם חושב שמאזדה 2 בגרסה המפוארת עדיפה על המיקרה במיוחד בגלל הבטיחות.

השאלה היא: כמה באמת אתה נוסע בשנה? אולי ההפרש בין 1:10 ל 1:13 לא יהיה משמעותי ועדיף לקנות רכב בטיחותי יותר ומאובזר יותר.

פורסם
לא כל מה שכתוב ב KML הוא מדוייק. זה משתנה מנהג לנהג וגם בצורת הנהיגה. אגב אני גם חושב שמאזדה 2 בגרסה המפוארת עדיפה על המיקרה במיוחד בגלל הבטיחות.

השאלה היא: כמה באמת אתה נוסע בשנה? אולי ההפרש בין 1:10 ל 1:13 לא יהיה משמעותי ועדיף לקנות רכב בטיחותי יותר ומאובזר יותר.

אני לא נוסע הרבה זה בטוח... סביבות 10-12 אלף בשנה...

השאלה היא האם אחזקת הרכב, המוסך שהוא ייראה, הטיפולים, הביטוח וכדומה זהים למיקרה?

בנוסף, תא המטען שלו קטן יותר משל המיקרה והשנתון נמוך... עדיין זה שווה את זה?

פורסם

בגלל זה אני חושב שהיונדאי עדיפה במקרה שלך. בחסכון בדלק אתה לא תרגיש הבדל משמעותי. היונדאי בטוחה יותר מהמיקרה - 5 כוכבי בטיחות לעומת 4 שזה כבר דבר משמעותי מאוד.

האמינות שלה טובה והחלפים לא יקרים. מה גם שבע"ה שיהיה ילד/ה היא תמשיך להיות שימושית.

פורסם

סורי על הצפת השאלות אבל ראיתי לאחרונה מיצובישי ספייס סטאר,

מה הרשמים עליה? עומדת בדרישות?

נראה כאילו היא פסיכית מבחינת תצרוכת דלק, אמינות וכו'.

אשמח לתגובה... תודה!

*** אני נוטה לרכוש את היונדאי

• תוכן חדש...