Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי i20 ידנית שנת 2013 שהותקנו בה ג'אנטים לא מקוריים באחד ממרכזי ההתקנות של יונדאי בארץ.(קיבלתי אותם במתנה במעמד הרכישה)

שטפתי היום את הרכב ושמתי לב לשריטות ומין דהייה על הג'אנטים.

ניסיתי לצלם תמונה אבל במצלמה לא רואים טוב .

לפי דעתי והבנתי הג'אנטים של איזו חברה (סינית) באיכות ירודה .

איך אפשר לטשטש ולשפר את זה ?

האוטו חדש ונקי ואין לי כסף וכוח להחליף עכשיו ג'אנטים או לתעסק בצביעה שלהם מחדש אחרי הכל האוטו בקושי שנתיים על הכביש.

תודה לעוזרים :-)

פורסם

בלי תמונות לא ממש מובן מה הבעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סיכוי מאוד גדול שזה קילופים בגלל איכות נחותה. אם זה המצב?

הדבר היחידי שיכול להציל את המצב זה צביעה חדשה איכותית.

פורסם

אתה שוטף את הרכב במכוני שטיפה?

אני מניח שהשילוב של החומרי ניקוי החזקים שלהם שמפוצצים בחומצה גרמו לכך.

חישוקים סיניים מאוד עדינים, הצביעה שלהם ברמה נמוכה, והם סובלים מנזקים כמו שאתה מתאר לאחר שטיפות לא מוקפדות.

מצטרף להצעה של יוגב, רק צביעה איכותית תציל את המצב, שלאחריה רצוי לתחזק את החישוקים לבד ועם מוצרים שלא על בסיס חומצה.

"יאללה בירי".

פורסם

במקרה לחבר טוב שלי יש מכון שטיפה אני שוטף את 3 הרכבים שלי (אני שוטף את הסנטה פה שלי קרוב ל3 שנים אצלו וזה לא קרה) וכן הוא משפריץ לי על הגלגלים מסיר שומנים כזה אבל בגלל שהוא מיישם את זה על הרכבים שלו ושלי ולא ניתקלתי בלקוח שבא ומתלונן אז הנחתי שזה לא קשור לזה .

שורה תחתונה אין מתנות חינם וגם שאתה משקיע ממרב כספך במוצר חדש חוסכים עלייך .

בנתיים אני יחייה אם זה אני סטודנט ואין לי כסף ךהתעסק בזה עכשיו .

תודה על התגובות המהירות והעזרה

פורסם

כמו שאתה שם לב אנחנו מתייחסים לעובדה שהג׳אנטים סיניים, מניח שבג׳יפ הם מקוריים.

ההבדל בעמידות בין השניים הוא שמיים וארץ.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...