Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טרונסמארט עומדים בתקן של qc2.0, נילקין לא, למיטב ידיעתי יש להם רק 5v/2a ללא qc.

לי יש של aukey, עובדים היטב

פורסם

ומאיזה אתר רכשת?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סט 5 כבלים של aukey רכשתי ב10 דולר במבצע באמזון, את המטען שלהם קניתי בחנות שלהם באליאקספרס, עלה 17 דולר ל3 יציאות שאחת מהם qc2.0

פורסם

תודה, יבוצע מחר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בעבר המלצתי על הג׳אמפ סטארט הזה: http://www.banggood.com/BlitzWolf-K3-400A-Jump-Starter-Multi-Function-Car-12000mAh-Dual-USB-Power-Bank-p-981964.html?p=WL0304514623201404D5

לי אישית אין נסיון איתו, אלא רק הכרות עם החברה עצמה, ממוצרים אחרים שלה, שהיא אומנם סינית, אבל יחסית איכותית, הן מבחינת איכות בניה,

והן מבחינת אמינות. אם הבנתי נכון ממשתמש שרכש את המוצר, שהוא עושה את העבודה.

מה שכן, כרגע הוא זמין רק עם תקע אמריקאי. לא שזו בעיה כזו גדולה, סה״כ לשים מתאם. ראיתי שיש שם גם קופון של 10 אחוז הנחה,

כך שהמחיר דומה למוצר שיש בקישור שלך.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

איפה אייל איפה?? הזמנתי את האוזניות שלcreative שהמלצת עליהם פה. שיחקת אותה! הגיעו היום והן מעולות. החל מהאריזה ואיכות החומרים וההרכבה ועד לשמע. מקווה שכך ימשיך. בדרכ אוזניות בלוטות מתחילות להתבחבש אחרי איזה חודש

פורסם (נערך)

בעלי הוא מסתובב סביב 55 דולר בגרסת 1/8 ג"ב. גם בגרסת 2/16 ג"ב הוא טיפה יתר זול מ-GB.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
אני מפספס משהו או שהמבצע נגמר?

נגמר.. היה 56$.

הבעיה עם מחיר גבוה מ 75$ זה המכס. למרות שעל פניו זו עדיין הנחה כלשהי, ברגיל אני זוכר שהמחיר היה 95$.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תוכן חדש...