Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להסביר מה קרה למשלוח שלי?

הזמנתי את הראוטר שהיה פה במבצע מאמזון איטליה, שילמתי, וקיבלתי אימייל שמאשר את ההזמנה. כמה ימים אימייל מi-parcel שמבקש מספר ת"ז.שלחתי את המספר וקיבלתי הודעה שהמספר התקבל, כל הזמן הזה אני רואה שהחבילה מתקדמת דרך המספר מעקב.

אתמול אני מקבל אימייל באיטלקית מאמזון, מתרגם אותו וכתוב שהם זיכו אותי.

"סיבת החזר: אתה לא יכול לספק הצביע על כתובת"

זה איך שתורגם. יוצא שהם ביטלו לי את ההזמנה?

פורסם (נערך)

שלח בבקשה מייל לכתובות הזו [email protected] ושאל אותם מהוא מס המשלוח הישראלי. כלומר שלח את המס שקיבלתי מאמזון ואז שאל אותם.

הם עונים ממש מהר.

צרף את המייל שקיבלת מהם. יש להם LIVE CHAT תעלה מולם.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם
מישהו יכול להסביר מה קרה למשלוח שלי?

הזמנתי את הראוטר שהיה פה במבצע מאמזון איטליה, שילמתי, וקיבלתי אימייל שמאשר את ההזמנה. כמה ימים אימייל מi-parcel שמבקש מספר ת"ז.שלחתי את המספר וקיבלתי הודעה שהמספר התקבל, כל הזמן הזה אני רואה שהחבילה מתקדמת דרך המספר מעקב.

אתמול אני מקבל אימייל באיטלקית מאמזון, מתרגם אותו וכתוב שהם זיכו אותי.

"סיבת החזר: אתה לא יכול לספק הצביע על כתובת"

זה איך שתורגם. יוצא שהם ביטלו לי את ההזמנה?

יכול להיות מכס לא נתן להכניס את הראוטר בגלל התדרים של 5GHz

פורסם

אני שלחתי SSD מאמאזון ספרד, למרות שיש שם את ה ת.ז שלי ניראה גם דרשו אותה ממני ( הזמנה מלפני 9 ימים ).

רק היום הסתכלתי וראיתי שיש אותה בעיה, עדכנתי את הת.ז אני מקווה שלא יחזירו את החבילה \:

פורסם

מבצע באמזון צרפת, Xbox One 1T + Fallout 4 + Fallout 3 ב-354 אירו (כ-1500 ש"ח) כולל מסים ומשלוח עד הבית.

מבצע לזמן מוגבל (או עד שייגמר המלאי).

http://www.amazon.fr/gp/product/B0166E0JC2

p9OWUoO.png

אוזניות Logitech G35 ב-57 אירו (כ-250 ש"ח) כולל מסים ומשלוח.

מבצע לזמן מוגבל (או עד שייגמר המלאי).

http://www.amazon.fr/gp/product/B00CJ5FPSQ

KZp9QA7.png

פורסם (נערך)
יאללה אייל, תרים את הכפפה, עדיין יש מסגרת בויזה

תיזהר עם הבקשות שלך....

אמזון גרמניה מבצעי ביגוד חורף.

מעיל סופטשל של Black Canyon ב 215 עד הבית. עוד דגם נחמד.

מי שחיפש מכונת קפה .מכשיר של מילטה אוטומטית בארץ שימו לב 4900 ש"ח. אמזון גרמניה כולל הכל עד פתח הספל קפה 2254 :shock: ש"ח חצי מחיר מהארץ. זהו דיל מוגבל בזמן אז לא להסס מי שקונה מזמין את סחבק לטעום את הקפה.

אגב מי שמזמין מומלץ להרשם עם הלינק של אושרי כך תקבלו החזר על הקניה.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
  • תוכן חדש...