Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שים לב גריסת האייפון היא הזולה לא להתבלבל גריסת גלקסי עולה 162 אירו לפני משלוח ומס.

בכל מקרה עדיין מחיר מעולה.

פורסם (נערך)

@ Nemesis לפני שאני שולח את הגמדים רק מוודא ה 950 הוא בתצורה של M.2 אתה צריך לוח אם תואם. חבל אחרת לא תנצל את מלוא הפוטנציאל של הכונן הוא תומך NVME.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

אכן יש לוח תואם. אם יש 500 ג׳יגה קרובים יותר ל 1000 מאשר 1500 יכול להיות מעניין. בדקתי בכל האמאזונים יום יום בתקופת המבצעים עד שהתייאשתי.

פורסם

כעת הלינק מוביל לדיסקים "2.5. ה-960 ב-200 ליש"ט וה-480 ב-90 ליש"ט, ועל אלה להוסיף מיסים ומשלוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הגמדים חזרו מהעבודה.

הכי זול שיש כרגע עם קופון דרך ביצה חדשה אין משלוח לארץ 400GB ב-299$ של אינטל 750.

אמזון אותו הדגם עולה 450$ כולל מס ודמי משלוח.

אני הייתי הולך על Samsung 950 PRO באמזון הוא עולה עם דמי משלוח 407$ כולל הכל .הכי זול שיש כרגע בשוק עם אפשרות משלוח לארץ. ב NEWEGG אותו המחיר(ללא דמי משלוח) עם משחק אססינקריד מתנה. אפשר להוזיל המון עלויות עם שימוש בחברת משלוח שפיטו.

אגב ב Q1 2016 נראה נפחים יותר גדולים טרה ומעלה.

• תוכן חדש...