Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתכנן בעוד מספר חודשים במסגרת ביקור קצר בגרמניה להקדיש את היומיים האחרונים למן מסע מוטורי זריז, בהן אני מתכנן להגיע ביום חמישי בערב לשטוטגרט לאחר שהיה בקלן לקראת היום שלמחרת, בו אני מתכנן לבקר במוזיאון ובמפעל של מרצדס וכנראה גם פורשה אם אפשרי. בשעות אחר צהריים של אותו היום (יום שישי), אני מתכנן להמשיך למינכן ולשהות בה למחרת (יום שבת היום האחרון) במוזיאון BMW וקצת לטייל בעיר ואולי גם המוזיאון הטכני אם הזמן ריאלי, הטיסה חזרה ביום שבת יוצאת בלילה ככה שיש לי את כל היום.

אשמח לדעת האם תכנון הזמן שלי ריאלי, כמה זמן כדאי להקדיש לכל מקום, האם השימוש בתח"צ, בעיקר בשטוטגרט מתאים ללו"ז דחוק שכזה או שעדיף לעשות את הדרך הארוכה ברכב (מעייף ויקר יותר אך מצד שני יש גמישות ואפשר להוסיף נקודות עצירה נוספות אם הזמן הדחוק מאפשר)

מה דעתכם?

פורסם

לא הייתי במרצדס אז אין לי קנה מידה,

קח בחשבון שמוזיאון BMW מורכב מ2 חלקים, מוזיאון רולס רויס ומוזיאון BMW, שלדעתי בסה"כ הוא גדול מאוד, ואפשר לטייל בו לפחות שעתיים וחצי -3, יש גם את BMW WELT ליד המוזיאון, שם יש גם רכבים לתצוגה ואפשר גם לשבת בהם, ומופע קצר של אופנוען של BMW שמטפס שם על המדרגות, המקום דיי הומה אבל.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מההודעה של מקס אני מבין שמוזיאון BMW השתנה מאז שביקרתי שם (2009; לא היה רולס- רויס), כך שאולי יש לקחת את דבריי בערבון מוגבל, אבל כלל האצבע אומר שלמוזיאון מרצדס יש להקדיש פי 2 זמן מאשר לשני האחרים; גדול יותר, פיזית ובעל תצוגה עשירה יותר.

לדעתי, במוזיאון מרצדס אפשר לבלות גם 4 שעות, מבלי להתעכב יותר מדיי על המוצגים.

בכלל, מוזיאון BMW הוא הפחות מעניין מבין השלושה.

התוכנית שלך נראית קצת דחוסה (אולי תוותר על הביקור במפעל לפעם אחרת?) ולמרות הזמן הקצר שתטייל שם, אמליץ בכל זאת להשכיר אוטו; זה אחד האיזורים היפים בגרמניה ואם 'תיפול' על מזג- אוויר טוב, לא תצטער לרגע.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

הדוייטשה מיוזיום (אני מניח שאליו אתה מתכוון בתור המוזיאון הטכני) דורש יום שלם לפחות.

בפעם הראשונה הגעתי אליו לחצי יום, יצאתי עם תחושה של החמצה.

בפעם השניה הקדשתי לו יום שלם.

יום טוב גם לך

פורסם
מישהי שפגשתי בכנס אמרה לי שבמוזיאון הטכני במינכן אפשר לבלות שבוע וזה לא מספיק...

אפשר את הטלפון שלה? :wink:

יום טוב גם לך

פורסם

טוב בעקבות התגובות כאן בעיקר על הדויטשה, אני כנראה ארחיב את הזמן מיומיים לשלושה, המלצות /הצעות נוספות יתקבלו בשמחה

פורסם

למינכן עצמה דרושים בסביבות 3-4 ימים, הסביבה (תלוי באיזה רדיוס אתה רוצה) - עוד כמה.

הייתי במינכן ב-2009, יום שהוקדש ל"מוזיאון הטכני" (Deutsches Museum) היה עמוס מאד, וזה לא כולל את אגף התעופה שנמצא בנפרד (במרחק כמה עשרות ק"מ מהעיר, בדרך לנמה"ת). מוזיאון BMW מרשים למדי מבחינת bells and whistles יש בו כמה אגפים מעניינים (למשל תצוגה של מכוניות עתיקות, או הדגמה של "מבחן ריסוק" כאשר את מקומה של הבובה תוספים ילדים שחשים את הבלימה החדה). עד כמה שאני זוכר לא הצריך יותר משעתיים שלוש, אבל זה היה לפני 6 שנים, והביקור לא כלל את המפעל. המוזיאון די קרוב לכפר האולימפי ולאצטדיון אליאנץ, כך שאפשר לשלב את הסיור בהם.

במינכן עצמה אין שום בעיה להתנייד בתח"צ - יעילות גרמנית רגילה עם רכבות תחתיות, פרבריות וכמובן אוטובוסים וחשמליות מדוייקים. העצה של Monopusto לשכור רכב נכונה אם בכוונתך לייל הרבה באיזור, שהוא באמת יפה. לעיר, כולל הפרברים, אין בהם צורך.

טיפ קטן - אני מניח שאתה חוזר בטיסה ממינכן השדרה רחוק מאד מהעיר והטרמינל ממנו יוצאות החברות הישראליות קצת מרוחק מהטרמינלים הראשיים, הבא בחשבון נסיעה של כשעה ברכבת הפרברית מהעיר לשדה, והליכה של עוד 15-20 דקות לטרמינל 1F, אם תמריא ממנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואל תבנה על דיוטי כי הטרמינל לטיסות לישראל נראה כמו הטרמינל בטאבה.

תרצה לצאת לדיוטי של העולם הנאור?אין בעיה - רק תתכונן לעבור אח"כ את כל בדיקות האבטחה מחדש...

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...