Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן הגיע תורי בנושא הזה (שמקריאה בפורום הבנתי שכל 307 מגיע תורו מתי שהוא).

מה שלא הצלחתי להבין זה מה עשו בסוף:

רכשו מקורי אצל היבואן?

רכשו מקורי אצל ג'אן במסגר?

יש תחליפי בשוק, באיכות טובה?

אני לא ממהר, אצלי זה בחיתוליו. האם לרכוש באינטרנט? איביי?

איך בכלל מכנים את המכלול הזה באנגלית?

פורסם
תבדוק מחירים בארץ ותעשה השוואה, לגבי איביי, כנס לפה, אני מאמין שזה מה שאתה מחפש.

זה בדיוק מה שאני שואל ומבקש לעשות, השאלה איפה ניתן למצוא את החלק. אני לא רוצה לעבור בין המוסכים, אני רוצה קודם להבין עלות החלק בשוק שלנו, מול עלותו בחו"ל.

פורסם

מחירים של הידית הזו חדשה בEBAY די דומים למחירים בארץ. בארץ אפילו זולים יותר מחלק ממהצעות שראיתי בקישור ששמו פה.

משומשות מח"ל כמובן עולות זול בהרבה.

שים לב שיש מספר ווריאציות של הידית - עם חיישן אורות/גשם או בלעדי, עם מגב אחורי או בלעדיו, עם פנסי ערפל קידמיים או בלי וכו'.

צריך לרכוש את ידית עם המק"ט המדוייק שיש באוטו שלך.

פורסם

ב 306 זה ממש לא אותה ידית. זו ידית רגילה שלא כוללת מחשב, ידיות נפרדת לאיתות ולמגבים.

בדגמים חדשים יותר יש מכלול שכולל את שתי הידיות + מחשב.

לכן מחיר ידית של 306 לא קשור. גם בארץ אפשר לקנות אותה באיזור המחיר הזה, אולי קצת יותר יקר אבל לא בהפרש.

פורסם

יש בערך מאתיים דגמים שונים של הידית, שנקראת com2000.

הייתי מתקן אותם עבור מוסכים מורשים, כשעבדתי המחלקה הטכנית של לובינסקי, ולא היו חדשות במלאי.

יחד עם זאת, ההצעה של אורן הוגנת, היות ותיקון ידית כזו לוקח כשלוש שעות, ולא מוצדק כאשר יש חדשות במלאי.

• תוכן חדש...