Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אחרי גשמי הברכה שירדו לפני השבועיים הברכה גם חדרה לי לרכב והציפה את השטיחים,אחרי הרבה ריצות מאחד לשני טיפלו לי בבעיה של סתימת תעלת הניקוז ע"י העלים שהצתברו

אבל ימים ספורים לאחר מכן הרדיו הפסיק לעבוד ובמעמד ניקוי התעלה גם החזירו את הרדיו לחיים

בזמן האחרון הדבר חזר שוב,הרדיו לא עובד (מוציא ומכניס דיסקים,אבל כלום מעבר לכך)

כמובן שקודם בדקתי את כל הפיוזים הרלוונטים שהיו תקינים ובשיחה עם הבחור שסידר גם את הרדיו הוא אמר לי שסה"כ ניתק את המצבר לכמה דקות והחזיר והרדיו חזר לחיים

עשיתי כמובן בעצתו ואכן הכל היה בסדר ליום אחד..

בבוקר שלמחרת עוד הפעם הבעיה חזרה

אשמח אם יש למישהו מושג בעניין או כיוון

הרכב הוא סובארו B4 שנת 2007 (165 כ"ס) והמערכת היא המקורית כמובן

בתודה

אלעד

פורסם
אהלן

אחרי גשמי הברכה שירדו לפני השבועיים הברכה גם חדרה לי לרכב והציפה את השטיחים,אחרי הרבה ריצות מאחד לשני טיפלו לי בבעיה של סתימת תעלת הניקוז ע"י העלים שהצתברו

אבל ימים ספורים לאחר מכן הרדיו הפסיק לעבוד ובמעמד ניקוי התעלה גם החזירו את הרדיו לחיים

בזמן האחרון הדבר חזר שוב,הרדיו לא עובד (מוציא ומכניס דיסקים,אבל כלום מעבר לכך)

כמובן שקודם בדקתי את כל הפיוזים הרלוונטים שהיו תקינים ובשיחה עם הבחור שסידר גם את הרדיו הוא אמר לי שסה"כ ניתק את המצבר לכמה דקות והחזיר והרדיו חזר לחיים

עשיתי כמובן בעצתו ואכן הכל היה בסדר ליום אחד..

בבוקר שלמחרת עוד הפעם הבעיה חזרה

אשמח אם יש למישהו מושג בעניין או כיוון

הרכב הוא סובארו B4 שנת 2007 (165 כ"ס) והמערכת היא המקורית כמובן

בתודה

אלעד

כנראה שחדר הגשם הוא פגע במערכת ,אין ממש מה לעשות ,המערכת לא סתם לא עובדת כי היא עושה לך דווקא ,הייתי אומר לך להחליף רדיו דיסק ,אבל העסק יקר מאוד בB4 בגלל שאין מתאמים ומתאם מיוחד עולה הון ,מנסיון. (גם לי יש B4)

• תוכן חדש...