Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 380
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יונדאי אטוס, נראה כמו רכב שילד בן 6 צייר על דף בגן.

אטראז' - לצערי נהגתי באחד במשך 3 ימים, הייתי קרוב להתאבדות, רכב זוועה בכל פרמטר ועוד לחשוב שיש אנשים פרטיים שקונים אותי משגע אותי כל פעם מחדש.

פורסם
דור, אם אתה מדבר על ה- 500.

יגאל ואני ענינו על כך בתגובות 34-35.

(לא לקחת אישית)

בטח שיצרו לגברים! מה עם האבראת' 500? :)

אגב, הרכב הזה מושך הרבה יותר בנות מאשר רכב חסר סקס אפיל כמו קיה פיקנטו או יונדאי i20.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אגב, הרכב הזה מושך הרבה יותר בנות מאשר רכב חסר סקס אפיל כמו קיה פיקנטו או יונדאי i20.

לא מדברים על המנוע, אלא הצורה.

הוא מוש בנות כי (לדעתי האישית) נשי.

(כמובן שוב לי להעליב)

אבל עזוב שטויות הכי חשוב האמינות, כל השאר זה בונוס.

כמו גבר עם כלי חזק גדול ומפסק, כל השאר זה בונוס.

רועי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כלי גדול זה ביצועים.

לא לבגוד בבת הזוג זה אמינות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ניידת של משטרת התנועה. גם אם הן במרחק כמה מאות מטרים, תמיד יש לי תחושה שהן "מחפשות" אותי.

כמובן זה מצריך מצידי מעבר למצב "נהיגת סבתא", וזה נורא מעצבן.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

את האבארת' יצרו לילדות עם פרצוף של אבא עושה המון :sissies:

יום טוב גם לך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם הדגמים החדשים של מיני ככה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
פיאט מולטיפלה... מישהו פעם ראה רכב יותר מכוער מהרכב הזה?!

מעצבן רק לחשוב עליו.

כן, ראיתי הרבה מאוד רכבים מכוערים בהרבה, ולא, לא מעצבן אותי לחשוב עליה כי בניגוד לכל מיני מוטציות מוטוריות אחרות שמוזכרות פה (אטרז׳, אלמרה וכו) המולטיפלה היתה ונחשבה גאונית, ואם היית מבין משהו אז גם אם לא היית אוהב את העיצוב שלה (עניין של טעם) היא בטח לא היתה מעצבנת אותך.

אגב במקרה ותהיתם, אינני בעלים של מולטיפלה ומעולם לא הייתי...

ובאופן כללי לגבי השירשור הזה, מותר ואפשר לא לאהוב צורה של מכונית, אבל תרגעו עם ה״אני שונה את הנהגים של רכב כזה ואחר״ כי זה כבר על גבול הגזענות.

אני משתתף קבוע במספר פורומים מוטוריים מחו״ל ומעולם לא נתקלתי בשירשור עם תגובות כה הזויות כמו זה - משהו ישראלי כנראה...

עריכה אחרונה על ידי robertf

• תוכן חדש...