Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מתכנן לטוס לתערוכת ז'נבה במרץ 2016.

אשמח לקבל ממי שהיה(וגם ממי שלא) כמה ימים מומלץ להיות בתערוכה, בתי מלון וכד'.

מבטיח לעדכן בתמונות!

אריאל

פורסם

יום-יומיים מספיקים.

התערוכה קטנה משמעותית מפרנקפורט ולדעתי הרבה יותר מהנה.

אישית אני אוהב את האינטרקונטינטל ליד האו״ם.

פורסם

תזמין כמה שיותר מהר מלון

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

תערוכה ממש נחמדה.

יומיים זה מעל הראש, אכן תערוכה לא גדולה.

תשתדל לא לבוא בסופש, הבדל מהותי במספר המבקרים.

תהנה ושלח תמונות.

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

תערוכה לא גדולה = פחות יצרניות מציגות? פחות דגמים חדשים ומעניינים?

תכננו לטוס בשביל התערוכה, אך היא אם לא גדולה ולא מהנה אז נחכה לפרנקפורט... מה דעתכם? שווה לטוס במיוחד?

פורסם

תכננו לטוס בשביל התערוכה, אך היא אם לא גדולה ולא מהנה אז נחכה לפרנקפורט...

למה אתה טורח לשאול אם אתה מתעלם ממה שאנשים כותבים?

אני תמיד נהנה מג׳נבה, מה שאני לא יכול להגיד על פרנקפורט שלא רק שהיא גדולה מדי פיזית, היא גם עמוסה בצורה בלתי נסבלת.

פורסם

לא גדולה? תלוי למה משווים.

אמנם לא הייתי בפרנקפורט, אבל בזנבה הייתי ב 2007. יופי של תערוכה, אני הספקתי הכל ביום שלם אבל בסוף היום הייתי גמור. כרטיס זול - 30 פרנק.

לינה - למזלי הייתי במסגרת העבודה כך שאני לא יודע מחירים, אבל כן, תזמין מלון במיוחד אם אתה רוצה לישון בזנבה. אני ישנתי בלוזאן - מרחק של 40 דקות נסיעה. אני יכול להמליץ לך על כמה מלונות אם אתה מעוניין.

האמת, שגם אני חשבתי לנסוע שוב מתישהו...

פורסם
עד כמה ז'נבה גדולה יותר מאוטומוטור הידועה לשמצה?

פי מיליון, אין מה להשוות

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
עד כמה ז'נבה גדולה יותר מאוטומוטור הידועה לשמצה?

בערך כמו ההפרש בין לגונה סקה לכוכב יאיר. אחרי סגירתו של האחרון.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...