Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

 

קצת רקע:

כיום ברשותי בורה שנת 2000 מנוע 1.6 על ערש דווי.

 

התחלתי לחפש רכב משפחתי בתקציב של כ 50K, כדוגמת יונדאי I30 ואפילו התחלתי לפזול לכיוון "הסופר מיני" (I20 וכ"ו) על מנת לקבל שנה ובתקווה גם מצב טובים יותר..., רוב הנסיעות באמצע השבוע הם של נהג בודד (אשתי) וילדה לזרוק בגן (יש עוד ילד, אבל הביה"ס קרוב לבית אז הוא הולך ברגל:-D)

בעקבות פגישה עם רכבים שיש קצה שילדה באחד החלפת מכסה מנוע ועוד כמה דברים על הדרך והאחרון דרש פחחות וצבע מלא!, הגענו למסקנה (הגענו = אשתי ואני) שהולכים על חדש!!!, חדש מבחינתנו התחיל עם יונדאי I10, אבל הרכב קטן (איזו הפתעה הא?), הספייס סטאר מרגישה יותר מרווחת, אבל חסרה בכל השאר.

במקרה ראיתי ברחוב בחור עם סיאט (מתברר AM5) התעלקנו עליו:-) והתרשמנו לטובה, הלכנו לבדוק ומתברר שיש דגם חדש ששיפרו את כל מה שדרש שיפור, לפני יומיים עשיתי נסיעת מבחן עליה, וההתלהבות עדיין לא ירדה לי מבחינת הכוח שיש למנוע WOW, אולי בעלי GTI למיניהם יצחקו עלי, אבל כבר יצא לי לנהוג ברכבים אחרים מלבד הרכב המשפחתי הנוכחי והסיאט הרגישה לי מטוס סילון.

 

להתלבטויות ולבטים:

עם חבילת הצבע וכמה שטויות מסביב הרכב מגיע לאזור ה 90K שלדעתי למשפחה זה עדיין רכב קטן, לא המרווח והגדול בקטגוריה אבל תקנו אותי אם אני טועה בעל הסחיבה הטובה בקטגוריה.

 

נסו להסתכל מנק' המבט שלי מה הייתם עושים\על מה הייתם הולכים?, קחו בחשבון שעל חדש מדובר בעסק עם מימון...

לא קל אה?:lol:

פורסם

אם החלטתם ללכת על רכב חדש רק בגלל המפגש עם מוכרים לא הגונים ורכבים דפוקים, אפשר לבדוק ב switch. יש להם מבחר של רכבים המצב טוב, אבל המחירים יותר גבוהים ממחירי השוק.

 

אם אתם בכל זאת כבר החלטתם ללכת על רכב חדש ( למרות ירידת ערך גבוהה בשנים הראשונות ) ומתלבטים משפחתי או סופר מיני, אני מציע לך לבדוק הונדה ג'אז חדשה. נכון שהמחיר אצל היבואן יותר גבוה ממה שרשמת, אבל אולי יש אפשרות להוזלה קטנה מליסינג 0 קילומטרים. תקבלו רכב מרווח בדומה למשפחתי עם צריכת דלק בין הטובות של סופר מיני. יש להניח שהרכב ישמור לא רע על המחיר.

אגב, גם כמשומש אני ממליץ לכם לבדוק ג'אז 2011+ ( באותה חברת switch ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עוד לפני שקראתי את תגובתו של vladcar נראה לי שSwitch הוא פתרון טוב עבורכם. גם אם תשלם מעט מעל מחיר השק, עדיין זה יהי הרבה פחות מירידת ערך של רכב חדש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אתם לא מחרימים תוצרת צרפתית, שווה להציץ ב 208. מרווחת, נעימה, נוחה, בגירסה האחרונה עם טורבו גם די מהירה ( לא יודע להשוות עם איביזה, אבל הנתונים די מרשימים ) וגם אין לה DSG ושתי שנות אחריות קמצניות, יותר לכיוון החמש. אז היא מעט יקרה יותר, זה נכון, אבל לטעמי נותנת הרבה יותר.

פורסם

תודה על התגובות.

גם התחלתי לחשוב על הג'אז החדשה, לגבי הפיג׳ו - יפיפייה ומאוד נוחה אבל ההגה ולוח המכוונים ״קטסטרופה״ לדעתי!, עד כדי ביטול נסיעת מבחן שקבעתי...

יש לי עוד שאלה שאולי קשורה לפורום אחר:

מה אני מרוויח ומפסיד עם גאנטים גדולים ורחבים מהמקור מבחינת צריכת דלק ונוחות?

אני יודע שהאחיזה אמורה להשתפר והנוחות תרד מעט, אני שואל בגלל שהרכב די נוקשה גם ככה והאם חתך נמוך יחריף זאת?

לילה טוב

פורסם

צריכת דלק, נוחות, צמיגים יותר יקרים.

חתך נמוך בטוח לא יגרום לרכב להיות יותר רך .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

×
×
  • תוכן חדש...