Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 45 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך אני מחפש רכב עד 45 אלף שקל

הדרישות שלי הם:

ידני, חסכוני שיעשה יותר מי 1.10, אמין, ושלא יהיה חסור כוח ושיסחוב נסיעות ארוכות פעם בה...

ושלא יהיה ממש קטן (אני גבוה)

כרגע יש לי שברולט אופטרה LS PLUS 2006 אני אוהב את האוטו אבל הוא לא חסכוני ולא נוח ממש

תודה מראש לעוזרים

פורסם

הייתי בודק את האיביזה,רק תבדוק קודם מחירי ביטוח.

סקודה פאביה גם אופציה טובה מאחור יותר מרווחת ואיכות חומרים טובה יותר,אבל מקדימה מעט צרה,אצלי כול הזמן הרגל פגעה במערכת קול.

רכב חיסכוני זה הסוזוקי ספלאש,היא ניראית קטנה אבל בפנים יש מקום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום דניאל,

כעיקרון אם אתה לא רוצה רכב 'מיני' (כמו I10 / פיקנטו / ספארק) השלב הבא הוא רכב 'סופר מיני' דוגמת I20 / ריו / פולו /סוניק וכד'.

החיפוש שלך אחרי גיר ידני (שאנחנו אוהבים מאוד) מביא איתו חסכון בדלק, ופוטנציאל תקלות נמוך יותר.

חפש לך משהו שאתה אוהב בגיזרת הסופר מיני.

אגב, הספלאש שיוליאןX ממליץ עליה מתאימה מאוד גם לאנשים גבוהים ומציגה אמינות מצויינת.

פורסם

שמע דניאל אם אתה נעול על מיני ידנית, אם תמצא פיקנטו סוף 2012 במצב טוב ובתקציב שלך זאת אחלה עסקה, למרות שבשנתונים הללו אנשים לא מנסים להיפטר מהר מהרכב, ויחסית מתמקחים על כל שקל .

פורסם

אם הוא מחפש רכב עם כוח אז פיקנטו ידנית זה לא הכיוון.

ספארק או פאביה יסחבו יותר טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...