Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר למאזדה 3 2004 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני זקוק לייעוץ ממי שבאמת מבין בתחום,

ברכבי מותקן מצבר וולטא(12 חודשי אחריות) 65 אמפר בן 18 חודשים בדיוק והוא החל לקרטע ואני ככל הנראה אגש לרכוש חדש.

עברתי היום קצת על תגובות בפורום וראיתי שהדעות חלוקות לגבי מה כדאי.

אני באמת רוצה לקבל תשובה ממי שיודע לגבי הנושאים הבאים:

• האם מצבר ששובק חיים לאחר 18 חודשיםזה סביר או שיש כאן מצבר דפוק?
  • איזה יצרן הכי מומלץ?
  • אולי גם מישהו יוכל לענות סופסוף על שאלת השאלות, האם יש הבדל בין מצבר 12 חודשי אחריות לבי מצבר של 20 חודשי אחריות?אני התייעצתי עם מקורות יודעי דבר וקיבלתי תשובות סותרות.

בנוסף למען הסטטיסטיקה אתן לכם את היסטוריית החלפת המצברים ברכבי:

כשקניתי את הרכב רכשתי מצבר שנפ 20 חודשי אחריות אצל פזרון והמצבר התפגר אחרי שנה וחצי.

הגעתי לאלישע קיבלתי מצבר שנפ חדש(עם אחריות לארבעה חודשים) ונסעתי עליו עוד משהו כמו שנה וחצי.

לאחר מכן רכשתי מצבר וולוא עם אחריות ל12 חודשים והוא החזיק מעמד שנתיים וחצי.

וכעת כאמור מותקן ברכב מצבר וולטא (12 חודשי אחריות) שן שנה וחצי שעלי להחליפו.

מן המקבץ שלעיל ניתן לראות כי גם וולט וגגם שנפ אינם מצטיינים באמינות/עמידות לאורך זמן וזה בלשון המעטה.

אציין כי ברכבי הקודם(מיצובישי סופר לנסר) מצבר של שנפ החזיק לי ארבע שנים!

לסיכום אם יש למישהו המלצה על יצרן מצברים איכותי ואמין אשמח לשמוע.

• תוכן חדש...