Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אני לא הבנתי איך בשם כל הקדושים הוא הצליח להכניס לאנגליה רכב עם הגה שמאלי?

אחרי השורה הזאת אפשר לעצור ולהבין במי מדובר.

מי שמחפש עיסקה אחרי הדבר הזה, מגיע לו.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעיה לעשות את זה מארץ הקודש? זה לא מחייב שהוא באמת גר בחו"ל, כמו שהנסיך הניגרי לא באמת ניגרי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לי חבר שנתקל בעוקץ הזה בזמן שחיפש רכב לפני כמה חודשים.

סיפר כדרך אגב על "המציאה", ורק כשהסברתי לו הוא הבין שיצא טמבל.

מזל שלא העביר לו את הכסף.

זו לא בעיה לזייף IP, יש שרתי PROXY שאפשר לעבוד דרכם גם בחינם.

פורסם

אני מצטער אבל זה באמת שקוף.

כשאני רואה מודעות יותר מידי טובות אני אפילו לא טורח להתקשר.

גם אם יש טלפון , וזה בארץ והכל כביכול תקין.

נכון , יש סיכוי שיש מציאה אחת למיליון , או שאני אדבר עם הבן אדם ואגלה שבעצם הסיפור לא נראה כמו במודעה....אבל למי יש כוח?

זה מזכיר לי מודעה לדירה שראיתי , המחיר היה מאוד אטרקטיבי , התקשרתי , ענה לי ערס כבד שציין שהרכישה רק במזומן .... סבבה...נשמע בדיוק כמו המקום שאני רוצה להכנס אליו....:roll:

פורסם
אני מתכוון לזה שזה מסובך מידיי

לישראלי הממוצע יש הבנה גרועה באנגלית עכשיו תעביר לי את הכסף לחשבון ועוד לא ראיתי את האוטו בכלל!

אולי אם זה היה מתנהל בעברית.

ואוו, ל"ישראלי הממוצע" אין הבנה באנגלית? כמה אנשים אתה אישית מכיר שיתקשו לקרוא את המכתב שצורף להודעה הראשונה? או שיוזר בקארספורום ישר משייך אותנו לאליטה של מדינת ישראל?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

זה אנגלית עילגת של חסר חיים מטונף, מי שמבין אנגלית ברמה קטנה מעל לבסיס יראה שזה לא רק חשוד זה שקוף כי אף אדם דובר אנגלית רהוטה כמו שהוא מייחס את עצמו לכך לא יכתוב כך, וגם לכאלו שלא, "אם זה נראה טוב מדי כדי להיות אמיתי, כנראה שזה לא אמיתי" יעזור בתור משפט מפתח לחיים.

פורסם

אם אני הייתי מנסה לעשות נוכלות לא הייתי מפרסם במחיר כל כך נמוך , זה נראה חשוד.

הייתי בודק את המחיר הכי נמוך בשוק ויורד 10% מתחתיו , ברגע שאתה יורד ב 50% זה ברור שיש פה משהו לא תקין.

פורסם

זה מזכיר לי מודעה לדירה שראיתי , המחיר היה מאוד אטרקטיבי , התקשרתי , ענה לי ערס כבד שציין שהרכישה רק במזומן .... סבבה...נשמע בדיוק כמו המקום שאני רוצה להכנס אליו....:roll:

איך בדיוק רוכשים דירה במזומן?? אף עו"ד שפוי לא יסכים לזה. זה הרבה יותר הזוי מהעוקץ עם רכב שמאלי באנגליה

פורסם
אם אני הייתי מנסה לעשות נוכלות לא הייתי מפרסם במחיר כל כך נמוך , זה נראה חשוד.

הייתי בודק את המחיר הכי נמוך בשוק ויורד 10% מתחתיו , ברגע שאתה יורד ב 50% זה ברור שיש פה משהו לא תקין.

בשביל 10% הפרש לא הרבה יקחו את הסיכון ויזרמו על הכאב ראש. לעומת זאת, לדפוק את המערכת בשביל הפרש מהותי באמת, זה כבר מפתה אנשים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
ואוו, ל"ישראלי הממוצע" אין הבנה באנגלית? כמה אנשים אתה אישית מכיר שיתקשו לקרוא את המכתב שצורף להודעה הראשונה? או שיוזר בקארספורום ישר משייך אותנו לאליטה של מדינת ישראל?

הרבה ותתפלאי

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אחרי השורה הזאת אפשר לעצור ולהבין במי מדובר.

מי שמחפש עיסקה אחרי הדבר הזה, מגיע לו.

מסתבר שיש מדינות הרבה יותר מתקדמות שבהן ניתן לנהוג עם הגה בצד השני. ולמרות שמדובר על הונאה, החלק הזה לא בעייתי.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אין בעיה להכניס לאנגליה רכב עם הגה שמאלי, צריך רק לשנות את הכיוון של אלומת אור בפנסים הראשיים (שיאירו שמאלה במקום ימינה, לרוב דורש להחליף את הפנסים, אפשר לשים מדבקות כפתרון זמני).

מה שכן, רכב עממי כמו הונדה סיויק אין טעם להוציא מישראל. עלויות שינוע מאוד יקרות ומחיר נמוך (לרוב) במדינת יעד, הופך את העניין ללא כלכלי. עדיף למכור פה לראשון שבא עם מזומן ביד, ולקנות בכסף הזה שם רכב זהה חדש יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המודעה הזאת, בדיוק כמו העוקץ הניגרי, כתובה בכוונה באנגלית קלוקלת כדי לעשות סינון ראשוני ומיקוד על קהל יעד מסוים.

זהו העוקץ הניגרי בקנה מידה מקומי לישראל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...