Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

תודה רבה לכולם על התגובות.. הפורש קצת משעממת אותי במראה שלה.. אני לא מצליח לנער ממנה את החיפושית (לא יודע למה)

אני חושב שהאלפא רומיאו עם החיוך הדבילי תהיה עם הרבה יותר אופי מהאינגה הגרמניה שמחכה לך עם סרגל ופרצוף רציני.. לא יודע אולי שריטה שלי

עריכה אחרונה על ידי leston46

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם
הבעיה בקיימן היא האחות הגדולה 911. נכון שטוענים שהקיימן טובה יותר בגלל המנוע המרכזי, אבל בתור חובב פורשה והרבה טוענים כך, הקיימן/ בוקסטר הן 911 לעניים.

למי אכפת מה טוענים - זה באמת מה שמשנה לך? האם נהגת אי פעם על קיימן ו-911?

יש לי כמה שעות טובות בחברת קיימן S, קיימן GTS ו-997 4S - והקיימן GTS הייתה מכונה מרשימה הרבה יותר בכל הקשור לניהוג, לכיף, לתחושות. מסקרן לדעת עד כמה טובה ה-GT4 ביחס ל-GTS... אנסה לבדוק זאת בעתיד :wink:

סתם לידע הכללי, מעטים עובדי פורשה שיגידו לך שה-911 מכונה טובה יותר. עבורם היא מורשת ומסורת, אבל רובם המוחלט יגיד לך שהם מעדיפים קיימן - זה משיחות עם העובדים השונים (יצא לי לבקר לא מעט פעמים במפעל בשנים האחרונות, כולל פעמיים השנה...).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)
תודה רבה לכולם על התגובות.. הפורש קצת משעממת אותי במראה שלה.. אני לא מצליח לנער ממנה את החיפושית (לא יודע למה)

אני חושב שהאלפא רומיאו עם החיוך הדבילי תהיה עם הרבה יותר אופי מהאינגה הגרמניה שמחכה לך עם סרגל ופרצוף רציני.. לא יודע אולי שריטה שלי

הייתי מציע שתנהג בשתיהם לפני שתקבל החלטה...

אני אישית לא מת על המנוע 1.7 ליטר טורבו שמשרת את האלפא...

למנועי פורשה יש הרבה יותר אופי וצליל...

עריכה אחרונה על ידי misgavv
פורסם
כי אין כמו שפת הקודש חחחח...

דרך אגב נכנסתי עכשיו לאתר של פורש ואלפא בחו"ל והפורש שניתן לקבל באותה עלות זו הקאיימן הרגילה לא ה S...

אני עדיין הייתי בוחר בפורש אבל רק מציין...

בנוסף בדור המנועים שהולך להיכנס עכשיו הבנתי שזה הולך להיות אותו מנוע עם בסך הכול ניהול מנוע שונה לכן דיי בקלות תוכל לקבל את אותו ההספק שיש בדגם של ה S אבל לחסוך משהוא כמו 10K דולר...

דרך אגב

מאחר והרכב הוא לסופי שבוע בלבד אתה גם פתוח אולי לרכבים קצת יותר אקזוטיים יד שניה?

סתם אופציה שאני שקלתי בשבילי אבל ירדה מהפרק כי הרכב הולך לשמש אותי ביום יום זו האופציה הבאה:

היום כבר אפשר להשיג פרארי F430 משנתונים של 2006-2007 בתקציב של 55-65K יורו...

מצד שני כמו שאני מכיר את הרקע המשפחתי שלך אני לא יודע כמה האופציה הזו תקרוץ לך כמו שהיא קרצה לי חחח

התחזוקה שלהם לא מצדיקה את הקניה.. עם רכב חדש יש לי טיפולים בחינם.. פרארי 2006 אפילו 2007 זו קנייה רעה אלא אם הרכב ישב לתצוגה (כשפרארי עושה בעיות והן עושות בעיות אתה לא תצא מזה)

Lexus GX460 Luxury

פורסם (נערך)

השאלה היא אם העלות תחזוקה ברכב כזה עדיין מאוד גבוהה במידה ונוהגים בו בסך הכול פעמיים בחודש הריי זה רכב לסופי שבוע בלבד..

ודרך אגב אין ספק שהצד החזק של האלפא זה עיצוב החיצוני שלה...

אני אוהב מאוד את המראה מהחזית והאחורה פחות מת על הצד של הרכב למרות שמהצד רואים את הג'נטים המדהימים של הרכב הזה...

אבל בשורה התחתונה לדעתי זה היתרון היחיד שיש לה מול הפורש

עריכה אחרונה על ידי misgavv
פורסם

הפרארי לרוב בבעלות של אנשים שעושים הרבה סיבובי פוזה והרבה האצות האטות אינטנסיביות בעיר מה שגומר הרבה חלקים מאוד יקרים שכבר לא באחריות ויהיו כאב ראש/כיס לא קטן בלי שום הצדקה

Lexus GX460 Luxury

פורסם
בקיצור, תתחדש על הפורשה :-):wink:

אני אקח את האישה שבוע הבא כנראה איתי שתגיד לי מה שהיא חושבת על הרכבים ואני בהחלט אביא רשמים

Lexus GX460 Luxury

פורסם

לרכב סופ"ש, ה4C יגרום לך להנאה מובטחת.

הרכב חזק (עקב משקלו), הוא זמין כמעט מכל סל"ד, מרגיש קליל ביותר, גם בסיבובים.

בקיצור מכונת מלחמה מהנה מאד, אם תרצה עוד פרטים, אתה מוזמן בפרטי.

פורסם

רכב לסופ"ש למי שהפרוטה מצויה בכיסו הוא רכב לנשמה... ראה את המכוניות במציאות, עשה סיבוב וקנה מהלב, לאו דווקא מהראש.

עצה הפוכה הייתי נותן למי שלחוץ בכסף וזקוק לרכב הגיוני ליום יום.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כמו שאמרו כבר לפני, הקיימן\בוקסטר כנראה טובה יותר ברוב הפרמטרים האובייקטיביים, אבל האלפא ללא ספק תרגיש מיוחדת יותר.

אם בא לך גם לנהוג ברכב מיוחד שימשוך מבטים ושיחות עם חובבים רכב, האלפא מנצחת בגדול, אם סתם בא לך רכב מפנק עם ביצועים מדהימים, הפורש לוקחת.

השאלה היא, למה דווקא אלו שתי האופציות היחידות? מה לגבי דברים כמו הקורבט C7? מיאטה (ברור לי שהיא לא באותה קטגוריה, אבל היא לא פחות מהנה ואם מדובר על בעיקר נסיעות רגילות ולא ימי מסלול כנראה אפילו יותר מהנה), יגואר F-Type (לפי דעתי תשלב יפה בין רכב עם גימור ברמה גבוהה וגם מרגיש כנראה מיוחד יותר מהפורשה).

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
כמו שאמרו כבר לפני, הקיימן\בוקסטר כנראה טובה יותר ברוב הפרמטרים האובייקטיביים, אבל האלפא ללא ספק תרגיש מיוחדת יותר.

אם בא לך גם לנהוג ברכב מיוחד שימשוך מבטים ושיחות עם חובבים רכב, האלפא מנצחת בגדול, אם סתם בא לך רכב מפנק עם ביצועים מדהימים, הפורש לוקחת.

השאלה היא, למה דווקא אלו שתי האופציות היחידות? מה לגבי דברים כמו הקורבט C7? מיאטה (ברור לי שהיא לא באותה קטגוריה, אבל היא לא פחות מהנה ואם מדובר על בעיקר נסיעות רגילות ולא ימי מסלול כנראה אפילו יותר מהנה), יגואר F-Type (לפי דעתי תשלב יפה בין רכב עם גימור ברמה גבוהה וגם מרגיש כנראה מיוחד יותר מהפורשה).

אני לא חסיד של שברולט..לכן לא אקנה את הקורבט אם כי היא נראית מצויין..

מיאטה רכב נחמד אבל לא מתקרב למה שאני מחפש.. (אישתי תהרוג אותי אם היא תשמע אותי מדבר ככה על מאזדה)

F-type R היה לי על בסיס יום יומי והוא רכב מדהים ללא ספק! סאונד מדהים עם קוקפיט פשוט מושלם אבל! אני מחפש משהו שונה ממה שכבר ניסיתי והאלפא תמיד היתה האיטלקיה שמוצאת את הדרך שלה למחשבות שלך מבלי שתשים לב.. (עוד משהו שאישתי תהרוג אותי בגללו)

Lexus GX460 Luxury

פורסם

אתה רוצה אלפא. נראה לי שנושא השרשור הוא "אנשים אני הולך לקנות c4 , תנו לי חיזוקים" ... אני הייתי קונה פררי יד 2 , אם איטלקיה אז עד הסוף

• תוכן חדש...