Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם לא הייתי רוצה את האלפא כנראה שלא הייתי פותח את השרשור עליה :wink:

אגב היית קונה פרארי כי אין לך מושג מה ההשלכות של לקנות פרארי..

עריכה אחרונה על ידי leston46

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

למרות שזה לא חשוב ממש אבל רק כדי לא להשאר חייב אז יש לי מושג מאחר ולאחד מבני משפחתי היתה טסטרוסה באיטליה (גר שם), אז יש לי קצת מושג בטיפולים, חלפים וכו' וכו'.. , סגנון כתיבתך לא מוצא חן בעיני. בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי mavric
פורסם (נערך)

קודם כל לפרארי יש אחריות 3 שנים, בנוסף לזה יש 2 אופציות: להרחיב לעוד שנתיים אחריות או להרחיב עד ל12 שנים אחריות!! כן 12 שנים. בנוסף לזה מי שרכש פרארי משנת 2012 נהנה מטיפולים שוטפים (תחזוקה) 7 שנים חינם!!!!!!.

לכן ההוצאות העיקריות הם צמיגים,ברקסים,ביטוח ודלק.

משתלם לקנות פרארי חדשה כנראה :-) או משנת 2012 לפחות.

אה ובקשר להתלבטות בקשר לרכב סופ"ש.. תוסיף עוד קצת (קצת הרבה) ותרכוש Cayman GT4 רכב שנראה מדהים מכל הבחינות (לפי סרטונים ביוטיוב...)

עריכה אחרונה על ידי SportsCar

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
למרות שזה לא חשוב ממש אבל רק כדי לא להשאר חייב אז יש לי מושג מאחר ולאחד מבני משפחתי היתה טסטרוסה באיטליה (גר שם), אז יש לי קצת מושג בטיפולים, חלפים וכו' וכו'.. , סגנון כתיבתך לא מוצא חן בעיני. בהצלחה
זה ממש לא היה בסגנון שאתה חושב זה היה בצחוק אבל אם בחרת להעלב זו בחירה שלך.

Lexus GX460 Luxury

פורסם

תודה רבה לכולם על העצות. כמו שרשמתי, אני אלך לשאול להתעניין ולגלות אם האלפא תהמם אותי כמו שחשבתי.

Lexus GX460 Luxury

פורסם
תודה רבה לכולם על העצות כמו שרשמתי אני אלך לשאול להתעניין ולגלות אם האלפא תהמם אותי כמו שחשבתי..

האם במחיר הזה לא כדי לחפש רכב יד 2 יותר אקזוטי?

פורסם
האם במחיר הזה לא כדי לחפש רכב יד 2 יותר אקזוטי?

עם חדש יש לי את ההטבות שאני רוצה ואני עוד חושב אם נוח לי יותר לעשות ליסינג כדי לא להתמודד עם מירה של רכב כזה עם ירידות ערך. חוץ מזה אני אוהב להיות הראשון ברכב.

Lexus GX460 Luxury

פורסם
עם חדש יש לי את ההטבות שאני רוצה ואני עוד חושב אם נוח לי יותר לעשות ליסינג כדי לא להתמודד עם מירה של רכב כזה עם ירידות ערך.. חוץ מזה אני אוהב להיות הראשון ברכב

בסופו של דבר החלטות שלך וכסף שלך.

פורסם

פרארי זה לא רכב שמהווה אלטרנטיבה לפורשה, זה רכב שהתחזוקה שלו יקרה במאות אחוזים בהשוואה לפורשה דומה.

נכון, פרארי נותנת אפשרות להאריך את חבילת הטיפולים, אתם מוזמנים לבדוק כמה זה עולה (מעל 200k שקל).

בקיצור, פרארי זה למי שיש לו מספיק כסף לרכוש אחת פלוס סכום דומה נזיל לאחזקה (ביטוחים, תחזוקה וכן הלאה).

הפורשה זה לא רכב נעים לשימוש יומיומי, הוא מאוד קופצני ולא נעים בכלליות.

באופן מפתיע פרארי מודרנית זה רכב נעים יותר כיומיומי מאשר פורשה מקבילה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מהכרות עם 2 בעלי 4C, אחד מהם לפחות הכרות די קרובה וטיולים משותפים - הבעיה העיקרית ב-4C היא הרעש הנוכח תמידית. זה מגניב בהתחלה אבל בשלב שאתה בנסיעה מנהלתית ומתגלגל בין רמזורים או בפקק, זה מטריד. אחד מהבעלים שאימץ את ה-4C כרכב "כמעט יומיומי" פשוט החליף מערכת פליטה לשקטה יותר (הפוך ממה שרובנו נוהגים לעשות...) ואומר שעכשיו הרכב הרבה יותר הגיוני ביומיום. לרכב סופש יכול להיות שזה NON ISSUE.

מעבר לזה הוא אומר שהרכב דווקא נוח יותר מהצפוי, ובהנחה שאתה מצליח להשתחל פנימה - הנסיעה בסדר גמור, לא שוברת את הגב.

הדברים טובים כולם כבר ידועים, זו מכונית נהיגה נהדרת, עם חווית נהיגה מאוד ישירה ומחוברת (לכביש, לגלגלים, למנוע), והמראה שלה ממשיך להדהים מכל זווית - לא משנה כמה פעמים ראית אותה.

הנושא ההשוואתי (כן קיימן לא קיימן) רלבנטי אם אתה הולך לימי מסלול וחשוב לך ביצועים מול חברים אחרים, או אם צריך הסכמה של בת זוג. אחרת, עניין אישי ואמוציונלי. אני - בשביל הנאה אודיו ויזואלית מוטורית נטו, לעצמי ובשביל עצמי ולא בשביל לנצח אף אחד אחר, בסופ"ש - הייתי מעדיף את האלפא ללא קשר ליתרונות כאלה ואחרים של הפורשה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...