Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת מבחן אודי RS3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האישור פג בתאריך ה 31/5/2016 ככה שיש לי עוד מספיק זמן.

אני לוקח 5 חודשים ביטחון במידה ואני ארצה לעשות הזמנה מיוחדת לכן במידה ועד ינואר עדיין לא יהיה ניתן להזמין את ה BMW M2 אני אבחר באופציה אחרת...

במידה ולא יסתדר BMW M2 בגלל תזמן כרגע האופציות האחרות מבחינתי הם:

אלפא רומיאו ג'וליה תלתן ירוק במידה והיא תכנס בתקציב...

BMW M235I בהזמנה מיוחדת עם חבילת עור מתלים אדפטיביים המסך הרחב והמערכת הרמן קארדון

פורסם (נערך)
רק אל תשכח שהג'וליה גם אמורה להתחרות ה M3 ולא ב M2.

ידוע, בגלל זה רשמתי שלגבי הג'וליה זה יהיה מאוד תלוי במחיר כי במידה והיא תתומחר קרוב ל M3 אז היא לא תהיה רלוונטית...

* בשביל ההרגשה הטובה אתה יכול להוסיף לה עוד מתחרות [פוטנציאליות]

לא ממש הבנתי מה ניסיתה להגיד בהודעה הזו?

מן הסתם שאני צריך רשימה של אופציות אחרות ל BMW M2 מאחר והרכב חייב להגיע לארץ עד סוף חודש מאי וכרגע BMW עוד לא יודעים להגיד אם הם יכולים להתחייב לזה...

ככל הנראה לא תהיה בעיה והרכבים יגיעו לארץ בסיבות אפריל אבל אני מתכונן גם לאפשרות שזה לא יקרה ואני אצתרך להזמין רכב אחר...

עריכה אחרונה על ידי misgavv
פורסם

המחיר של הג'וליה באירופה דומה עד זהה לM3 כך שאני בספק שכאשר הג'וליה תעבור גיור היא תעלה פחות מהM3. אם כבר היא תעלה יותר כי סמל"ת.

אם אתה הולך לעשות הזמנה מיוחדת, הייתי לוקח לפחות חצי שנה מרווח ביטחון, שכן על מנת לקבל את הנחת העולה, הרכב צריך לעבור שחרור ממכס עד התאריך האחרון של ההנחה.

עד שמגיעים לשחרור מהמכס יש תהליך ארוך של הגשת מסמכים לסוכנות, אישורים למיניהם, פתאום תצטרך להביא עוד אישורים מאיזה משרד ממשלתי שקר כלשהו ואז זה יתעכב.

בקיצור, קח מרווח ביטחון גדול יותר ממה שאתה חושב בשביל בלת"מים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

אני חושב שאם אני מבצע את ההזמנה לכל המאוחר עד ה 1/1/16 זה יהיה בסדר...

אני יודע שהג'וליה מתחרה ב M3 אבל עד שלא יהיה מחיר רשמי בארץ אני מרשה לעצמי להיות אופטימי...

פורסם
אני חושב שאם אני מבצע את ההזמנה לכל המאוחר עד ה 1/1/16 זה יהיה בסדר...

אני יודע שהג'וליה מתחרה ב M3 אבל עד שלא יהיה מחיר רשמי בארץ אני מרשה לעצמי להיות אופטימי...

חחחחח, אז אל תהיה אופטימי ידידי. היא תהיה אפילו יקרה בהרבה מ- M3. אם בתילתן עסקינן...

פורסם

דיברתי עם היבואן ולדעתו המחיר לא יהיה גבוה מ 650K ככה שיותר יקרה מ M3 היא לא תהיה...

ככה שלמרות שאני מרשה לעצמי להיות אופטימי אני לא מבסס את זה על כלום...

פורסם

מתי דיברת עם היבואן? אתה מפתיע עכשיו...הלוואי.

בכל מקרה, לא מבין על מה כל השרשור הארוך הזה. יש צעצועים משעממים נוטפי אחיזה ותו לא, כגון: S3, RS3, A45, R ושות'.

ויש את הדבר האמיתי שנקרא M2. לא יודע מה יש פה לחשוב כל כך הרבה. למי שהפרוטה מצויה בכיסו, שייהנה ושיידע גם לנהוג כמובן.

פורסם (נערך)

בערך לפני שבועיים...

דרך אגב זה לא שב 50K מתחת ל M3 הג'וליה הופכת למציאה כן?!? עדין מדובר על 650K חחח....

אבל במידה והרכב יתומחר נגיד בסביבות ה 620K ואחרי מיקוח יהיה אפשר להשיג נגיד 10% הנחה בנוסף להטבת עולה חדש (אין סיבה שההטבת עולה חדש תשפיע על היכולת להתמקח מול היבואן מאחר ומדובר על הטבת מיסים נטו והרווח של היבואן נותר זהה) יהיה אפשר להגיע עם הרכב לסביבות ה 460K ואז אולי יש פה אופציה מעניינת...

פורסם

דרך אגב

לאור ההתעקשות פה של כמה אנשים שה ATS V נמכרת ב 450K התקשרתי אל היבואן שוב פעם היום.

אז ככה מסתבר שהנציג שנתן לי את התשובה בפעם הקודמת לא דייק לגמרי בדבריו...

בשורה התחתונה כרגע לא ניתן לעשות הזמנות.

אבל מגיעים לארץ שלושה רכבים שאמורים לשרת את היבואן לצורך בדיקות והרכב אמור להגיע לארץ בעוד כשנה בערך...

הנציג טען שהוא לא יודע לצפות מה יהיה המחיר אבל כאשר ניסיתי לחלץ ממנו איזה שהיא הערכה הוא אמר שהמחיר הצפוי הוא 450K שאני חייב לציין שאני דיי בשוק!! עד שאני לא יראה את המחיר הזה אני לא אאמין!!

לצערי האופציה הזו אינה רלוונטית עבורי כי הרכב יגיע לארץ רק בעוד כשנה אבל אם זה יהיה המחיר יש להם בהחלט תמחור אגרסיבי...

חבל רק שהרכב הזה כל כך מכוער מבפנים...

פורסם

כמו שזה נראה כרגע הסיבה היחידה שאני לא ארכוש M2 זה רק בגלל שהיבואן לא יוכל לספק את הרכב לפני סוף חודש מאי...

פורסם
דרך אגב

לאור ההתעקשות פה של כמה אנשים שה ATS V נמכרת ב 450K התקשרתי אל היבואן שוב פעם היום.

אז ככה מסתבר שהנציג שנתן לי את התשובה בפעם הקודמת לא דייק לגמרי בדבריו...

בשורה התחתונה כרגע לא ניתן לעשות הזמנות.

אבל מגיעים לארץ שלושה רכבים שאמורים לשרת את היבואן לצורך בדיקות והרכב אמור להגיע לארץ בעוד כשנה בערך...

הנציג טען שהוא לא יודע לצפות מה יהיה המחיר אבל כאשר ניסיתי לחלץ ממנו איזה שהיא הערכה הוא אמר שהמחיר הצפוי הוא 450K שאני חייב לציין שאני דיי בשוק!! עד שאני לא יראה את המחיר הזה אני לא אאמין!!

לצערי האופציה הזו אינה רלוונטית עבורי כי הרכב יגיע לארץ רק בעוד כשנה אבל אם זה יהיה המחיר יש להם בהחלט תמחור אגרסיבי...

חבל רק שהרכב הזה כל כך מכוער מבפנים...

הוא יכול להעריך עד מחרתיים, זה לא שווה כלום.

במקרה הייתי בסוכנות ביום שישי עם חבר שמזמין לקסוס (היה יום מכירות בלקסוס מעבר לכביש).

קפצנו לקדילאק כי הוא רצה לראות אותה, הוא לא אהב את פנים הרכב ויצאנו אחרי 5 דק'.

בינתיים חפרנו עם שני נציגים ואיכשהו הם הזכירו את ה-ATS V ושניהם אמרו שהיא צריכה להגיע ושאין

להם שום מושג מתי ובטוח שלא כמה תעלה. אם אני לא טועה, אחד מהם מנהל מכירות ארצי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...