Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך המאזדה 3 2.0 ליטר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הייתי מרכיב גם קדמיים. השפשוף הראשון מלפנים (חס וחלילה) יבאס אותך הרבה יותר.

יש לי הרגשה שהשפשוף הראשון עלול לא להיות קשור אלי ושום חיישן לא יעזור, ואז אני אשאר עם טמבון מלא בחורים ושפשוף :)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מסכים שזה עלול לא להיות שווה 2500 ש"ח, אלא אם אחיך מתקין בפאר הרכב :) בסופו של דבר אתה רוצה לקבל אחריות ל-3 שנים והמערכת מתממשקת למערכת המובנית ברכב (למסך) ככה שזו לא אחת מהמערכות שעולות כמה מאות שקלים.

אני מתלבט אם אני רוצה חיישנים קדמיים לא מקוריים (התקנה מקומית), כך שבעצם יקדחו לי בטמבון הקדמי לטובת ההתקנה (מבאס).

מה דעתך? מה אחיך אומר על זה?

הזמנתי בלבן פנינה.

הוא הציע מצלמה קדמית שאותה אתה יכול לחבר למסך של הרכב, מחר יגיד לי בדיוק מה העלות.

איזה צבע ריפודים הזמנת?

נסית לקבל מהם עוד תוספות? כמו מגני רוח למשל?

פורסם

רכשתי מאזדה 3 ספיריט שחורה

בסניף תל אביב

קיבלתי סך הכול 5,500 הנחה + וויז מתנה + מערכת מיגון מתנה + חיישנים אחורים (לקדמיים הוספתי עוד איזה 700 שקל )

ושילמתי 1200 שקל לחבילת סמארטפון( אם כמה שזה יקר וטיפשי זה נחוץ לי )

סך הכול אפשר לומר 10 אלף הנחה..

פורסם

מי יכול לעדכן מה ההבדלים בין מאזדה 3 2.0 ספיריט לבין מאזדה 6 פרימיום גרסת 2.5

שימו לב ! אני מדבר רק על אבזור !!

תודה

פורסם

אף אחד כמעט ולא דיבר על ה-6 האם היא כדאית לרכישה למרות ירידת הערך הגדולה שלה? מציעים אותה בכ-159,000 ש״ח דגם ה-2.0 לקצ׳ורי.

• תוכן חדש...