Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

ראיתי רכב טיוטה קורולה שנת 2010 עם 50000 ק"מ ,

בבדיקה הגיעו התוצאות הנ"ל :

שלדה ומרכב : ליקויים בעל משמעות נמוכה : תיקוני פגיעות בגוף הרכב , הוחלפו חלקי מרכב , מעיכות בתחתית .

צמיגים : צמיג קדמי פגום .

בלימה : בלימה לקוייה לפרק גלגלים .

הבוחן אמר לי שאין פגיעת שלדה , מה שמוזר הוא שהסתכלתי לאחר מכן בעבר הרכב במוסך מסתבר שהרכב עבר תאונה בחלקו הימני ( מצרף 2 קבצים ) , בין היתר הוחלף בתאונה מתלה ימין וגשר מנוע.

התאונה הייתהלפני שנתיים והוחלף בה צמיג קדמי , מה שמוזר שבבדיקה מצאו שוב שהצמיג פגום .

חייב את עזרתכם , לא יודע אם לקנות את הרכב !!!

תאונה 2.jpg

תאונה.jpg

פורסם

במחיר הנכון זו קניה טובה.

אין לרכב פגיעת שילדה.

דרושה החלפת 2 צמיגים.

אם כל השאר תקין ולרכב יש הסטורית טיפולים במורשה, אני הייתי קונה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

בתור אחד שרכש רכב כזה לאימו , השוק מוצף ברכבים כאלה , מפרטי, יד 1 עם ק"מ נמוך.

אני אישית ויתרתי על רכב שעבר תיקון פחות חמור מזה ולמחרת מצאתי כזו (2010) עם 11 אלף ק"מ ללא נגיעה או שריטה ועם חצי מהניילונים על הרכב. והיו בזמנו עוד 4-5 באזור מגוריי כולם יד 1 עם ק"מ בין 10 ל 25 אלף.

במלים אחרות - אם אין כאן הפחתה רצינית במחיר, לא הייתי לוקח את האוטו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אציין כי המוכר הסכים להחליף 4 צמיגים ומצבר

וכי המחיר האחרון הינו 73,000 , אבקש התייחסותכם לחשש שלי מהצמיג הימני שנשחק תוך שנתיים מהתאונה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול להיות שהחלפת המתלה לא בוצעה כמו שצריך והצמיג נשחק בגלל זה.

זה לא רכב נדיר, חבל להתפשר ולהיתקע עם רכב עקום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מחייב שהרכב עקום, אבל אם הצמיג שנשחק הוא הצמיג שהחליפו בו מתלה אחרי תאונה זה מעלה אפשרות שלא תיקנו את זה כראוי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
רק לי המחיר נשמע גבוה?

לא. זה בדיוק מה שאני בא לרשום. המחיר מוגזם לרכב בן 5 (תכף 6).

אין הצדקה לשלם כל כך הרבה ולקבל כל כך מעט. רכב לא מאובזר ונחות מהותית מרוב המתחרות מבחינת בטיחות. כל יומיים ריקול אחר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יכול להיות צמיג נשחק מהחלפת מתלה ולא אתפלא אם לא עשו כיוון פרונט או שעשו כיוון זווית בלבד כמובן כי "לא צריך".

אני היתי מוריד לו עוד 1000 שקלים בשביל לכסות כיוון פרונט כמו שצריך שאולי ידרוש גם נילווים.

אבל אם הרכב יפה ומתוקתק ובא לך עליו אז אולי לא כדאי להתעסק בקטנות...

סה"כ רכב מעולה הטויוטות האלה והם נחטפות בשוק.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מעולה? במה בדיוק הוא מעולה?

לא מצטיינת בכלום. צריכת דלק סבירה. בטיחות נחותה מהמתחרות. אבזור נחות מהמתחרות. ביצועים דומים למתחרות. נוחות סבירה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אחרי נסיעה בקורולה 2004 עם 390,000 ק"מ על השעון, כשהיא רכב חברה בכל הק"מ הזה - כן. זה סוס עבודה. שום ציוץ מהדשבורד. כל המתגים עובדים כמו ביומם הראשון, הגיר מגיב מצויין, האוטו מהודק לחלוטין. נכון שאפשר לספר שהוא לא הכי נוח, נכון שהוא לא הכי מפנק, אבל פאקינג 390000 ק"מ...

אגב, הקורולות נחטפות. אפילו אלו עם הגיר הרובוטי שפעם נחשבו לצרעת, אבל אחרי שהכירו אותן ואת היתרונות שלהן, גם הן עפות מהר בשוק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
מעולה? במה בדיוק הוא מעולה?

לא מצטיינת בכלום. צריכת דלק סבירה. בטיחות נחותה מהמתחרות. אבזור נחות מהמתחרות. ביצועים דומים למתחרות. נוחות סבירה.

היא מעולה למי שמחפש רכב אמין ומעוניין להתרחק מהמוסך.

• תוכן חדש...