Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה חברים!

אני מתכוון לרכוש טויוטה פריוס דור 3, ובמקום העבודה שלי הציעו לנו מתניע נייד לרכב (צירפתי תמונה). האם הדבר הזה שווה? והאם זה מתאים להתנעה של טויוטה פריוס?

תודה!

2015-10-19 22.14.34.jpg

פורסם

מוצר מיותר לחלוטין, הסבר: טעינת מצבר היא פעולה שנדרשת אחת לכמה שנים, אולי כשנגמר המצבר, והמוצר הזה צריך להיטען פעם אחר פעם בכל אותם שנים כדי שיהיה מוכן ליום הדין.

אז התשובה היא לא, המוצר הזה לא מתאים לאף רכב ובמיוחד לא לפריוס שמניסיוני הוא אחד הרכבים האמינים ביותר.

לעניין מוכנות למצבר שיגמר אין תחליף לכבלים הישנים והטובים. כן, גם בפריוס.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אני מסכים עם ספרינג. השימוש בזה יהיה נדיר וגם אז בסימן שאלה גדול.

זה שימושי רק אם אתה מחזיק את המתניע הזה בבית, כי ברכב מסוכן מידי להחזיק אותו, בגלל שתנאי החום בקיץ ברכב עויינים מאד לסוללות ליטיום שבו שידועות כלא יציבות, בתנאי חום הן עלולות להתנפח להשרף או אפילו להתפוצץ ולגרום לשריפה של הרכב.

אם אם זה רק בבית, אפשר כבר באותה מידה להעזר בשכן טוב וכבלים ולוותר על הפריט המיותר הזה.

פורסם

spring וmartines על מה אתם לעזעזל מדברים

זה לא מטען אלא JUMPER

לפי דעתי חבל על הכסף כי אני הזמנתי מEBAY אחד של 18000MAH ב190 (למה לקנות פחות מחצי באותו מחיר)

• תוכן חדש...