Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שים אותו מול הטלוויזיה ותכוון לערוץ ויוה, אולי יחזור לו הזיכרון ויספר לך מי זו אמא שלו

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם (נערך)

לחיצה ארוכה על מסך הבית, תגיע לסירי ותגיד לה CALL MOM או CALL DAD או משהו כזה.

אתה יכול גם לשאול "Who does this iPhone belong to?", או אפשר גם Who am I

עריכה אחרונה על ידי shapin
פורסם

בחיבור לאייטיונס אמור להופיע שם.

אופציה נוספת היא להכניס את כרטיס הסים למכשיר אחר ולקוות שיש עליו מספרים שמורים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

למסור אותו בתחנת המשטרה הקרובה. אם לא יאסף אחרי 3-4 חודשים יוחזר לך עם תעודה המעידה על בעלות עליו, אם כי איני יודע אם תוכל לעשות אתו משהו.

לפני הרבה שנים מצאתי שעון זהב בתחנת אוטובוס, שוטרים באו אלי הביתה ולקחו אותו. כעבור 3-4 חודשים קיבלתי הודעה כי לא ביקשו אותו, ניגשתי לתחנ וקיבלתי את השעון עם תעודה המעידה על בעלות. אמא שלי ענדה אותו לא מעט שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב לא הצלחתי לאתר בעלים.

אמסור אותו לתחנת המשטרה.

מה שכן, השעון מעורר פעיל, יש דרך לכבות אותו?

אם המשטרה מוצאת את בעל המכשיר, הם מעדכנים אותי?

שלא יקרה מצב שהכשיר "אבד" במערכת.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

וואו מילר, אחלה סרטון! לי מותקן IOS 8 אז הצלחתי בדרך קצת אחרת. בכל מקרה - תודה.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...