Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתור מתנדב ימע"ר (בילוש) אני אומר לך שאין שום פריבילגיות (גם לא למתנדבים עם רישיון אקדח משטרתי) להוצאת רישיון- הקושי הוא עצום.

ישנה רשימה מאוד ברורה וספציפית של אזורים בהם התושבים יכולים להוציא רישיון ומעבר לזה אין סיכוי, אני במקרה גר בשכונה בראש העין שצמודה לכפר קאסם אז אני ברשימה ויש לי יכולת להוציא רישיון ויותר מזה יש לאבא שלי אקדח שמוכן להעביר אותו על שמי במידת הצורך.

הבעיה שהבירוקרטיה כל כך ארוכה ומתישה שהחלטתי לוותר.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

דוד שלי הוציא על רקע העובדה שהוא נוסע לעבודה ברמת הגולן ויש שם המון חיות בר שיכולות גם לפרק רכב. אבל זה היה אז בשנות ה90,כנראה היום תקבל זבביר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

טוב עברתי את הראיון הראשון ונקבעה לי פגישה לראיון השני - אצל האדם שבעצם מוסמך לאשר לי את כל הסיפור.

נאמר לי בראיון הראשון שהוא לא מכיר שום מגבלה שחלה על אנשי קבע\קצינים, פשוט אם בעל הדרגה המסמיכה אישר - יש אישור, ופחות מעניין אותו הדרגה אלה יותר הגיל, עבר, תפקיד, בסיס שירות וכמובן הסיבות למה.

אני מאמין שתיהיה תשובה חיובית בעיקר בגלל שכרגע כל הארץ מדברת על זה שחיילים מבקשים לצאת לבית עם נשק צמוד והבקשה כרגע בדיונים.

מפה לשם, כדרך אגב, מה הכי מומלץ? גלוק 19?

פורסם

אין שחור ולבן בנושא הזה.

צריך לבדוק מה יהיה הכי נוח בעת הירי (הכי קריטי לדעתי) ולאחר מכן מה נוח לנשיאה יומיומית (בעיקר תלוי בנרתיק ובסוגו).

כמובן שכל זה יהיה תחת מגבלות התקציב שלך.

מבחינת אחזקת האקדח, אם אתה לא הולך על משהו מאוד מיוחד, לא מאמין שתתקל בבעיית חלפים או נשקים שלא יודעים לתקן תקלות במידה ותהיינה כאלה במשך השנים.

פורסם

היתרון של הגלוק הוא בכך שהוא אמין ונפוץ, בדגש על הנפוץ שזה אומר שאין בעיית זמינות חלקים, אביזרים וחלקי שיפורים אם תהיה מעוניין.

יש לי צמד גלוקים ומצד שני, אף פעם לא אהבתי אותם ולכן קניתי משהו אחר לגמרי ( cz sp 01 shadow שגם עבר מקצה שיפורים, "מאיר רוט" יבואן שלהם לארץ ולכן גם שם אין בעיית זמינות חלקים).

אני מציע לך ללכת ולנסות כמה אקדחים לפני שתחליט.

ביום שקניתי יריתי ב 4 אקדחים עד שלקחתי את שלי.

פורסם

אני אדם פשוט ושקט, השימושים שלי לנשק בעיקר יהיו לסחוב אותו בזמנים שאמצא לנכון לעשות זאת ומעבר לזה הוא יהיה בכספת.

מבחינת שימוש השימוש היחידי יהיה לעשות איתו מטווח פעם בחצי שנה כמקובל וכמובן בזמן אמת (שלא נדע)

אני בחור קטן מימדים אז חשוב לי שהנשק יהיה קל משקל, וקטן מימדים יחסית, ושיצליח לשרוד את כל הסחיבות שלו עלי וכמובן זמן המתנה ארוכים בכספת. משהו פשוט למדי..

פורסם
אתה חד משמעית צודק, אבל המדיניות של משרד הפנים היא לא לתת רשיונות, גם למי שעומד בתבחינים.

תיקון קטן: האגף לרישוי ולפיקוח כלי יריה מזה כמה שנים כלל אינו באחריות משרד הפנים אלא באחריות המשרד לבטחון פנים. זה בערך היה השלב שבו פשוט הפסיקו להעניק רישיונות נוספים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

איך אני מברר מה הדרגה שלי במילואים?

אני בקושי עושה מילואים, אין סיכוי שיש לי רס"ר, אבל בכל זאת רוצה לדעת מה אני.

• תוכן חדש...