Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא מציק ללכת עם זה לכל מקום ולהסתובב עם תיק?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התיק זה תיק קטן ואני משתמש בו גם לנשיאת הארנק, הפלאפון, משקפי השמש עוד כל מיני דברים (גם של אשתי...).

האמת שלרוב זה יותר נוח מלדחוף דברים בכיסים.

כמובן שאני מעדיף שהאקדח יהיה פיזית עליי, אבל לא תמיד מתאפשר.

אני דוגל מאוד באלמנט ההפתעה שבנשיאת אקדח לכן אני מעדיף שלא יראו שיש אחד עליי ואם החולצה קצת צמודה אז האקדח עובר לתיק, אני מכיר גם כאלה שהולכים עם הבליטה בצד ולדעתי הם הופכים את עצמם למטרה גם לגניבה וגם לתקיפה בכך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שהיה פעם דיון ארוך על זה, אבל בלי סקר.

פורסם

יש הרבה נשקים היום שהם קטנים ולא מסורבל להסתובב איתם.

משיתותים קצת ברשת, יש לדוגמא את הגלוק הקטן, G26, נראה שהוא בהחלט משהו שאפשר להסתובב איתו בכיף ביום יום.

יש גם אקדחים קטנים בהרבה עם קליעים 380, או 38. Cal אם הבנתי נכון, שאמור להיות עוד יותר פשוט להסתובב איתם, מצד שני הם פחות אפקטיביים.

באחד הסרטונים מישהו טען, שלמרות שהאקדחים הקטנים פחות אפקטיביים, האקדח הכי אפקטיבי הוא זה שאתה באמת תסתובב איתו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז בהנחה שאתה לא הולך עם תיק לכל מקום, ככל שהאקדח יותר נח לנשיאה הוא פחות אפקטיבי, לא?

אם כך אולי כדאי להישאר עם התרסיס.

פורסם

עם החוקים בישראל, שאתה לא יכול להשתמש בנשק כדי להגן על עצמך או על הסובבים אותך, כל מה שתוכל לעשות עם הנשק זה לירות לעצמך בראש.(וגם על זה יאשפזו אותך).

עד שהחקיקה לא תשתנה, לא משנה עד כמה קל יהיה להוציא רישיון לנשק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האמת שזה הפוך.

הגלוק שלי לדוגמא מאוד נח לנשיאה, הוא קל, הוא קטן יחסית ואין לו פינות חדות ובולטות.

אין כמעט בגד בארון שלא מסתיר אותו ולכן הוא די מושלם ליום יום.

זו גם הסיבה שהוא האקדח בעבודה שלי.

אבל... אני ממש לא מתחבר אליו אז אני סוחב ביום יום מחוץ לפעילות את הCZ המתכתי שלי שהוא הרבה יותר גדול, יש לו פינות חדות שעלולות לעשות חור בחולצה והוא שוקל יותר מקילו כשהוא טעון.

איתו רוב ההתעסקות, מצד שני אני יודע שאיתו אני יכול להכניס כדור בתוך כדור בחצי מהמאמץ שדורש הגלוק.

פורסם

חבר ששירת בלוטר,היה חפש,התקשר היום ונאמר לו שהוא יכול להוציא רישיון ירי,קבע תור למפגש כלשהו לקידום תהליכים.

פורסם

לא.

במקרה הכי גרוע יעשו כמו קודם, יבטלו חלק מהעילות ואז כשתרצה להחליף אקדח או לחדש רשיון לא יתנו לך כי העילה לא תקפה.

פורסם
יש הרבה נשקים היום שהם קטנים ולא מסורבל להסתובב איתם.

משיתותים קצת ברשת, יש לדוגמא את הגלוק הקטן, G26, נראה שהוא בהחלט משהו שאפשר להסתובב איתו בכיף ביום יום.

יש גם אקדחים קטנים בהרבה עם קליעים 380, או 38. Cal אם הבנתי נכון, שאמור להיות עוד יותר פשוט להסתובב איתם, מצד שני הם פחות אפקטיביים.

באחד הסרטונים מישהו טען, שלמרות שהאקדחים הקטנים פחות אפקטיביים, האקדח הכי אפקטיבי הוא זה שאתה באמת תסתובב איתו.

מי שרוצה נשק יעיל להגנה עצמית לא יסתפק בכדור חלש. כדור 9 ממ לוגר הוא לדעתי המינימום. כח העצירה של כדור 380 אינו מספיק.

לא להתבלבל עם 38 special שהוא כדור חזק ומקובל באקדחים תופיים.

יש היום הרבה דגמים קומפקטיים של אקדחים חצי אוטומטים. הם אמנם קלים ונוחים להסלקה אבל המחיר הוא אורך קנה קצר, אחיזה פחות נוחה לבעלי יד גדולה וגם כמות תחמושת מופחתת במחסנית.

אני מעדיף נשיאה מוסלקת של הנשק. המראה של אקדח בולט מרתיע וגם הופך אותך למטרה.

יש תיקים ונרתיקים מתאימים לנשיאה מוסלקת ושליפה מהירה.

פורסם
חבר ששירת בלוטר,היה חפש,התקשר היום ונאמר לו שהוא יכול להוציא רישיון ירי,קבע תור למפגש כלשהו לקידום תהליכים.

שאתה אומר התקשר, לאן התקשר, איפה מבררים את זה?

דרך אגב נכנסתי לאתר של המילואים, בשום מקום לא רשום שם את הדרגה שלי.

פורסם
מי שרוצה נשק יעיל להגנה עצמית לא יסתפק בכדור חלש. כדור 9 ממ לוגר הוא לדעתי המינימום. כח העצירה של כדור 380 אינו מספיק.

לא להתבלבל עם 38 special שהוא כדור חזק ומקובל באקדחים תופיים.

יש היום הרבה דגמים קומפקטיים של אקדחים חצי אוטומטים. הם אמנם קלים ונוחים להסלקה אבל המחיר הוא אורך קנה קצר, אחיזה פחות נוחה לבעלי יד גדולה וגם כמות תחמושת מופחתת במחסנית.

אני מעדיף נשיאה מוסלקת של הנשק. המראה של אקדח בולט מרתיע וגם הופך אותך למטרה.

יש תיקים ונרתיקים מתאימים לנשיאה מוסלקת ושליפה מהירה.

הגלוק הקטן G26 הוא 9 ממ, אבל כן בעל קנה קצר ואחיזה פחות נוחה.

יכול להכיל 10 כדורים במחסנית הרגילה שלו, אבל אפשר לשים בו גם את כל המחסניות האחרות של הגלוקים 9 ממ.

נשמע כמו מה שהייתי קונה לעצמי, בימים לחוצים מאוד כמו עכשיו אפשר להסתובב עם מחסנית נוספת גדולה יותר למקרה חירום.

ביום יום המחסנית הקטנה אמורה להספיק.

לפי יוטיוב והביקורות הוא אחד הנמכרים ביותר היום.

• תוכן חדש...