Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הגלוק הקטן G26 הוא 9 ממ, אבל כן בעל קנה קצר ואחיזה פחות נוחה.

יכול להכיל 10 כדורים במחסנית הרגילה שלו, אבל אפשר לשים בו גם את כל המחסניות האחרות של הגלוקים 9 ממ.

נשמע כמו מה שהייתי קונה לעצמי, בימים לחוצים מאוד כמו עכשיו אפשר להסתובב עם מחסנית נוספת גדולה יותר למקרה חירום.

ביום יום המחסנית הקטנה אמורה להספיק.

לפי יוטיוב והביקורות הוא אחד הנמכרים ביותר היום.

כבודו של הגלוק 26 במקומו אבל יש כיום עוד אקדחים קומפקטיים טובים, יש בארץ נטייה לגלוק שמזכירה לי את ההעדפה ההמונית לדגם אחד של רכב בלי לבדוק את הצרכים האישיים.

רק לדוגמה, ולמי שמחפש נשק קומפקטי: Taurus PT709 שיש לו גם נצרה רגילה וגם משבת הדק, מנגנון SA/DA, מתאים יותר מבחינה בטיחותית למי שרוצה ללכת עם כדור בקנה.

אני העדפתי אקדח תופי 38SPL עם קנה 2 אינץ'. אקדח קל להסלקה, לא צריך דריכה ואפשר להשתמש בו ביד אחת ברכיבה ובנהיגה.

פורסם

סתם נתתי דוגמאות, אני לא מבין גדול בנשק, סתם חיפשתי קצת השוואות וסרטונים.

ה

Taurus PT709 נראה אופציה מעולה.

לגבי אקדח תופי, הם ממש נראים טוב לטעמי, אבל לא הייתי הולך על 38, אני חושב שהייתי מעדיף 9 מ"מ.

לאקדחים התופיים הקטנים יש בעיניי חסרון אחד משמעותי והוא שהם מכילים הרבה פחות כדורים.

אבל שוב, אני לא מומחה נשק, לצערי לא יכול לקנות אחד אז לא השקעתי כלכך הרבה בלהשוות מה היה הכי טוב עבורי.

פורסם (נערך)

הבחור מעליך צודק.

אני דווקא סולד מהDA/SA כי העקרון של להתרגל לשני מצבי הדק שונים נראה לי מיותר ופוגע באחוזי פגיעה.

מצד שני אני גם סולד מניצרות כי יש סבירות שאדם לא מאומן ברגע של לחץ ישכח להוריד אותה.

לדעתי הגלוק אחלה אפשרות למי שרוצה לשאת אקדח (גם עם כדור בקנה) אבל אני דווקא הייתי הולך על ה19.

בכל מקרה המפקד מעלי צודק, יש היום שלל אקדחים קומפקטיים ששווה לבדוק, לדוגמא ה M&P shield, ה RAMI ועוד.

על הדרך, יש כאן מישהו שיכול לעזור לי עם ההרשמה לסליק זה יכול להיות נחמד כי הם לא עונים לאימיילים.

עריכה אחרונה על ידי mill3r
פורסם

אם הייתי יורד לרמה של ה43 הייתי כבר קונה רוולוור.

אותם 6 כדורים עם יותר אמינות, יותר סטייל ועם אפשרות להחזיק את הידית יותר גבוה בשביל להפחית את הרתע.

פורסם (נערך)

טוב לדעת.

מעניין אם יוכלו לייבא לי את הclassic 226 XFive.

הכלי הכי סקסי שיש.

עריכה אחרונה על ידי mill3r
פורסם
אמרתם קומפקטי ולא הזכרתם את הגלוק 43?

אני לא בטוח שההפרש במשקל ובעובי האקדח מצדיק ירידה מ-10 ל-6 כדורים. אבל אין ספק שה-43 מתאים למי שמחפש את האקדח הקומפקטי יותר. יש כמובן עוד דגמים קומפקטיים חצי אוטומטיים של יצרנים אחרים בקטגוריה הזו של 6-7 כדורים, ואפילו קטנים יותר מה-G43.

אי אפשר לתת המלצות כלליות כי כשמדובר בקטגוריה הזו יש משמעות רבה מאוד לארגונומיה של האקדח (ושל היורה), וכמובן שאופי הנשיאה, השימוש והייעוד של הנשק שונים מאלו של אקדח שירות בגודל מלא.

פורסם

אקדח לא פולט כי בא לו או כי שפשפת אותו.

תקפיד על דגשים של בטיחות, תשתמש בציוד טוב ושום דבר לא יקרה.

פורסם

כדור בקנה על מה ולמה, אני עם נשק כבר כמעט 10 שנים ובחיים לא הייתי במצב של כדור בקנה גם כשפרצו לי לדירה וגם כששמרתי בקיבוץ וגנבו לנו עגלים מהרפת בלילה.

• תוכן חדש...