Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השוני העיקרי בין ה43 ל-26 הוא ברוחב האקדח הנובע מן המעבר למחסנית צרה single stack. במחסנית הצרה יש 6 כדורים לעומת 10 מחסנית הרגילה. במבחני השוואה היו כאלה , בעלי יד גדולה, שאמרו כי הידית הצרה מקשה על אחיזה נוחה.

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לייזר על אקדח, לדעתי, זה לא נוח ומיותר.

בנוסף אתה תתקשה למצוא נרתיק שיתאים ללייזר.

וכמו שהמפקד אמר, ב 26 תהיה לך אפשרות ליותר כדורים.

פורסם

גם אני הצטרפתי....

אחרי אישור ראשוני ומטווח, מחכה לאישור סופי של פקיד הרישוי.

אני חושב ללכת על גלוק 19 למרות שהוא קצת גדול יותר.

איפה אפשר לעשות מטווח ירי מעשי?

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

באזור המרכז\ת"א אני מסתובב הרבה וזה נוח לי להגיע.

סתם לידיעה, האימונים מתמקדים על שליפה ודיוק של כדור ראשון, או מה בדיוק לומדים שם?

בירי רגיל במטווח, מה נחשב לתוצאה טובה? כמה אחוזים של כדורים שפוגעים במטרה בדיוק?

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

ירי מעשי

ירי "רגיל" למטרת נייר עם מדריך ייתן לך יסודות של שימוש בנשק (אחיזה, כוון, לחיצה על ההדק, תפעול, בטיחות) , אבל הוא מתבצע לרוב במצב סטטי ובטווח קבוע. כשתתחיל לירות, תראה בעצמך מה רמת הירי שלך, וכיצד תוכל לשפר אותה באמצעות אימונים.

ירי של 50 כדור פעם ב-3 שנים אינו מספיק לבנייה של יורה טוב.

בירי מעשי, שיש להתייחס אלי כענף ספורט ולא כקורס מבצעי, יש אלמנטים המדמים מצבים מבצעיים (למרות שאף מטרה לא יורה עליך בחזרה :wink: ) נוסף לתרגול הירי לחץ זמן, תנועה, מטרות המדמות אזרחים תמימים או בני ערובה, מטרות נעות ונייחות בגדלים ובטווחים משתנים, פרטים ארכיטקטוניים (קירות חלונות דלתות) ואביזרים, מגבלות כמות תחמושת, מגבלות ירי (למשל ירי ביד חלשה בלבד) ועוד כיד הדמיון של יוצרי התרגילים.

אני ממליץ לכל אוחז נשק לעשות קורס ירי מעשי, גם אם לא ימשיך לעסוק בתחום באופן קבוע.

פורסם

תודה לכולם.

סבבה. נראה קודם אעשה כמה אימונים לשיפור ירי במצב סטטי ואח"כ אלך על קורס ירי מעשי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה מציג את הרישיון למאבטח בכניסה כמו שחייל מציג כרטיס חוגר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...