Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי באתר, ראיתי ביקורות מכל הסוגים אבל אני מעוניין למקד אותן.

אוויס מול אלדן (טרייד אין על רכב למכירה לאחר ליסינג , שנתון 2012)

האופציות ל 7 מקומות הן:

פיג'ו 5008, סיטרואן C4 פיקאסו, טויוטה ורסו.

לא עושים יותר מ20K בשנה עם הרכב הזה (ש רכב שני לנסיעות עבודה, זה אמור להיות רק בשבתות ולעיתים באמצע השבוע.)

תודה לעוזרים!

פורסם

תגדיר מה הצרכים והדרישות וננסה לעזור לגבי הרכב שמתאים.

בין אוויס לאלדן כחברות אין הרבה הבדל, הקו המנחה צריך להיות למי מהם יש רכב מתאים טוב יותר.

פורסם

אם מדובר על הפיקאסו החדשה אז לטעמי היא עדיפה על שתי האחרות. אם מדובר על הדגם הקודם, עם גיר רובוטי, אז ה-5008 עדיפה על פניו.

5008 הייתה לנו במשך שנתיים ו-50,000 ק"מ. ולמרות שזהו רכב מצויין לצערי הוא עמד בכל ה"צפיות" מרכב צרפתי, בניגוד ל-4 הרכבים הצרפתיים האחרים שעברו אצלנו ב-15 שנה האחרונות. היא הוחלפה בעסקת טרייד אין מעולה אצל היבואן לפיקאסו החדשה עם מנוע הדיזל.

בטויוטה לא נסעתי, ישיבה באולם התצוגה הספיקה לי. יתכן וההתרשמות שלי קצרה ומוטעת אך היא הרגישה צפופה בהרבה מהאחיות הצרפתיות.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
תגדיר מה הצרכים והדרישות וננסה לעזור לגבי הרכב שמתאים.

בין אוויס לאלדן כחברות אין הרבה הבדל, הקו המנחה צריך להיות למי מהם יש רכב מתאים טוב יותר.

יש הרבה מאוד הבדל בין אוויס לאלדן.

אוויס מטפלים במוסכים שונים ומשונים שהקשר שלהם לפיג'ו וסיטרואן מקרי בהחלט. אלדן מטפלים במוסכים מורשי יבואן. זה חשוב מאוד כשמדובר בצרפתיות כמו שפותח השרשור מדבר עליהן, שמועדות לתקלות שונות ומשונות.

אבל...

כשמדובר בטרייד אין אין העדפה לפה או לפה. אתה חייב לגשת לשתי הסוכנויות עם הרכב שלך ולבדוק באיזו סוכנות תקבל הצעה פחות מעליבה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

טיוטה ורסו פחות מומלצת. היא צפופה יותר משמעותית גם במושב האחורי וגם בתא המטען, היא גם פחות נוחה מהאחרות וצריך להתרגל לתיבת ההילוכים הרציפה.

פורסם

תודה על העזרה.

לגבי אוויס ואלדן , אני מבין.

לגבי הצרפתיות אל מול טויוטה, שמעתי תגובות מעורבות על הצרפתיות אבל באופן חד משמעי שמעתי על הטויוטה אותו דבר, לא נוחה.

אולי ניקח ריזיקה עם הצרפתיות הפעם?!

פורסם

זה לא עניין של " לא נוחה" אלא מרחב פנים, ובמיוחד שני המושבים בשורה השלישי - מתאימים לילד בן 3. חוץ מזה הרכב מוצלח מאוד - אמין, חסכוני ומבוקש בשוק.

אז לשיקולכם - להצטופף או לקנות רכב צרפתי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הרודיוס הוא מיניוואן גדול ודי מיושן:

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1448/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%A1%D7%90%D7%A0%D7%92%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%92-%D7%A8%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95%D7%A1-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9--%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9A

הוא הרבה יותר מרווח מהורסו וגם מה-5008, אבל מרגיש יותר מיושן.

לגבי אלבר - עשיתי חיפוש בפורום וזה מה שעלה. לא נראה לי שיש טעם להרחיב בנושא:

http://www.carsforum.co.il/cars/carsSearch/googleSearch?q=%D7%90%D7%9C%D7%91%D7%A8

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

7 מקומות , אין ספק , רנו גראנד סניק דיזל עולה על כולם.

טיוטה ורסו רק מלסתכל על המושבים האחוריים שנראים כאילו נעשו בנגריה ברמאלה הייתי מוותר .

פורסם
תודה על העזרה.

לגבי אוויס ואלדן , אני מבין.

לגבי הצרפתיות אל מול טויוטה, שמעתי תגובות מעורבות על הצרפתיות אבל באופן חד משמעי שמעתי על הטויוטה אותו דבר, לא נוחה.

אולי ניקח ריזיקה עם הצרפתיות הפעם?!

אין שום ריזיקה הצרפתיות נוחות ואמינות לא פחות .

פורסם

מסתבר שבניגוד לפרסום , אין להם כלל סאן יאנג רודיוס כרגע. לאויס ואלדן אין גרנד סניק ולכן הדילמה חוזרת לC4 פיקאסו , 5008 ואני אשאל אם יש גרנד סניק. הטויוטה ירדה מהפרק.

תודה לכולכם!

פורסם

תעזוב אותך מחברות ליסינג - פנה ליד2 וחפש רכב פרטיש שנשמר היטב. אם היתרון שלהם זה מימון, אז רד קצת בשנת הייצור וקנה בכסף שיש לך - תחסוך הון.

כמו כן אין, ממש אין מה לחשוש מהצרפתיות. - C4, סניק... מכוניות מצויינות.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

הורסו לדעתי אופציה עדיפה, אכן הפזו והסיטרואן מציעות חווית נהיגה ומרחב פנימי עדיף אבל עלויות אחזקה גבוהות וירידת ערך אכזרית, בצרפתיות הטורבו רכיב יקר מאוד, ויש גם בעיות טיימינג בסיטרואן וגיר בפזו, למה לך להיכנס לזה ? הסניק עם מנוע ניסאן אולי עדיפה אבל היא די נדירה ויקרה, אחרי שהחזקתי מספר שנים רכב צרפתי אני יכול להגיד לך שהוא פשוט מזדקן פחות טוב, המוסכים גם מאוד יקרים, חברת הליסינג מתמחרת את הרכבים לפי מחיר מחירון אבל שתבוא למכור את הרכב תגלה שזה סתם פיקציה ובפועל הם נמכרים אם בכלל בהרבה הרבה פחות ולא סתם, הייתי במצבך ולאחר הרבה מחשבה מכרתי את רכבי בשוק הפרטי ורכשתי טויטה חדשה, נתתי שליש במזומן, עוד שליש בתשלומים ל 5 שנים - של בערך 1000 שח בחודש שזה בערך מה שיעלה לך האחזקה וירידת ערך של רכב צרפתי והשאר בעוד 5 שנים שבהם מן הסתם הרכב יימכר ונתגלגל לרכב הבא.

• תוכן חדש...