Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמור לרדת גשם היום ומחר, טיפות קטנות מלוכלכות כאלה.

לדעתי עדיף לך לחכות עם זה קצת.

אני לא בטוח שזה הולך להיות גשם מלוכלך בכלל מכיוון שהוא כנראה ייחשב היורה ואנחנו כבר בתקופה של גשמים די דומים לגשמי חורף.

פורסם
אני לא בטוח שזה הולך להיות גשם מלוכלך בכלל מכיוון שהוא כנראה ייחשב היורה ואנחנו כבר בתקופה של גשמים די דומים לגשמי חורף.

:shock:

אתה מבין את הסתירה הלוגית במשפט הזה...?

פורסם

רצוי לא לכתוב שטויות. גשם ראשון לא מלוכלך יותר מגשמים אחרים, אין לו שום קשר להיותו ראשון, שני או חמישי. הכל תלוי בכמות האבק שנמצאת באוויר בזמן נתון, והיא משתנה. למשל היום כמות החלקיקים היו מעטים מאוד - היה אפשר לראות זאת על ידי כך שהאוויר מתערבל בצורה טובה, והראות נפלאה. בימי הקיץ למשל, יש מה שנקרא אינברסיה, האוויר נלכד תחת שכבת אוויר חמה יותר ולא יכול לטפס - לכן יש שכבת פיח ואבק לכודה שאם היה מגיע גשם (אפשרי בקיץ כמובן), היה כנראה מלוכלך.

גשמים מלוכלכים במיוחד, כאלו שמשאירים בוץ, באים בדרך כלל כאשר השקע הברומטרי דרומי וכשמגיע אלינו מטפס צפונה ושובר את השרב, אז כמות האבק גדולה, והגשם שיורד משאיר עקבות בוץ. זה קורה אכן במיוחד באביב ולעיתים גם בסתיו. גם בחורף זה יכול לקרות, תלוי במשטר הרוחות וגודלו של השקע. מה שמיוחד בחורף זה שהגשם בדרך כלל רציף וחזק, לכן גם כשהאוויר "מלוכלך", הוא מתנקה ואז באים גשמים על אוויר נקי יחסית (זה לעומת שקע שחולף מהר ומוריד גשם אחד, או כמו שנאמר, גשמים שיורדים תחת שקע שרבי).

הגשמים שצפויים להיות השבוע הם אכן בסממנים חורפיים, השקע צפוני ויביא רוחות מערביות "נקיות" (תמיד יהיו חלקיקי אבק באוויר, זה עוזר להתפתחות העננים, אנחנו מדברים ביחס לשקע שרבי כמו באביב שמשאיר בוץ). צפוים לרדת בחוף ובצפון/מרכז כמויות לא רעות, ככה שהגשם בהחלט ישאיר אוטו נקי, במידה וירד בכמות טובה במקום ספציפי. הסיבה שמכוניות נראות כמו תחת אחרי הגשם הראשון זה בגלל שהן פשוט מלוכלכות והגשם הראשון "מורח" את כל הג'יפה - זה לא אומר שהגשם עצמו "מלוכלך".

סליחה על החפירה, אין פה תפוח אדמה אז אני אשים פופקורן: :popcorn:

פורסם

גם אם הולכת להיות סופת בוץ תנקה את החרא של הציפורים, זה הורס את הצבע.

תשתמש במטאטא או במברשת עם סבון, אבל בעדינות שלא ישרט לך הצבע.

פורסם (נערך)
גם אם הולכת להיות סופת בוץ תנקה את החרא של הציפורים, זה הורס את הצבע.

תשתמש במטאטא או במברשת עם סבון, אבל בעדינות שלא ישרט לך הצבע.

סתם לידע כללי:

''מטאטא ומברשת'' ו''בעדינות שלא ישרוט את הצבע'', לא באים ביחד.

אבל זה כבר מכוון לפורם דייטלינג.

לשאלת gbguy, אתה מוזמן לעשות חיפוש בפורם לגבי ''סירוולים''. אני בטוח שתמצא את התשובה.

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם
רצוי לא לכתוב שטויות. גשם ראשון לא מלוכלך יותר מגשמים אחרים, אין לו שום קשר להיותו ראשון, שני או חמישי. הכל תלוי בכמות האבק שנמצאת באוויר בזמן נתון, והיא משתנה. למשל היום כמות החלקיקים היו מעטים מאוד - היה אפשר לראות זאת על ידי כך שהאוויר מתערבל בצורה טובה, והראות נפלאה. בימי הקיץ למשל, יש מה שנקרא אינברסיה, האוויר נלכד תחת שכבת אוויר חמה יותר ולא יכול לטפס - לכן יש שכבת פיח ואבק לכודה שאם היה מגיע גשם (אפשרי בקיץ כמובן), היה כנראה מלוכלך.

גשמים מלוכלכים במיוחד, כאלו שמשאירים בוץ, באים בדרך כלל כאשר השקע הברומטרי דרומי וכשמגיע אלינו מטפס צפונה ושובר את השרב, אז כמות האבק גדולה, והגשם שיורד משאיר עקבות בוץ. זה קורה אכן במיוחד באביב ולעיתים גם בסתיו. גם בחורף זה יכול לקרות, תלוי במשטר הרוחות וגודלו של השקע. מה שמיוחד בחורף זה שהגשם בדרך כלל רציף וחזק, לכן גם כשהאוויר "מלוכלך", הוא מתנקה ואז באים גשמים על אוויר נקי יחסית (זה לעומת שקע שחולף מהר ומוריד גשם אחד, או כמו שנאמר, גשמים שיורדים תחת שקע שרבי).

הגשמים שצפויים להיות השבוע הם אכן בסממנים חורפיים, השקע צפוני ויביא רוחות מערביות "נקיות" (תמיד יהיו חלקיקי אבק באוויר, זה עוזר להתפתחות העננים, אנחנו מדברים ביחס לשקע שרבי כמו באביב שמשאיר בוץ). צפוים לרדת בחוף ובצפון/מרכז כמויות לא רעות, ככה שהגשם בהחלט ישאיר אוטו נקי, במידה וירד בכמות טובה במקום ספציפי. הסיבה שמכוניות נראות כמו תחת אחרי הגשם הראשון זה בגלל שהן פשוט מלוכלכות והגשם הראשון "מורח" את כל הג'יפה - זה לא אומר שהגשם עצמו "מלוכלך".

סליחה על החפירה, אין פה תפוח אדמה אז אני אשים פופקורן: :popcorn:

תותח אמיתי !

ידעתי שאני צודק, אבל הם ערערו אותי.

פורסם

שתהיו בריאים, איזה חפירה.

פות״ש, ״קאר ווש״ רחוב הבונים החופשיים 8, צ׳ק פוסט.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...