Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

aaaaaaaaaaaa.jpg

סגול - הרכב שלי.

חום - אופנוע.

ירוק - תחנת דלק.

אדום - תמרור תן זכות קדימה.

אז ככה , אני עומד ברמזור לפנייה שמאלה , הנתיב היחידי לפנייה שמאלה, כאשר התכנון שלי היה לפנות שמאלה ומיד ימינה בשביל להיכנס לתחנת דלק , אין הרבה זמן תמרון , הכניסה לתחנת דלק היא מיד לאחר הפנייה.

כאשר יש אצלי ירוק , האופנוע בנתיב שלו אמור לתת לי זכות קדימה , גם לאלה הבאים מהנתיב מולו (אני).

מה שקרה זה כאשר אני פונה ימינה להיכנס לתחנת דלק האופנוע התנגש בי.

חשוב לציין שהאופנוע היה אמור בכלל להיכנס לנתיב השמאלי כי בנתיב הימני מכוניות חונות שם , אתה יודעים ישראלים..רק קופצים שנייה לקנות משהו,למרות שמדובר בנתיב נסיעה ושפת המדרכה היא אדום לבן.

מי אשם בסיפור הזה ?

עריכה אחרונה על ידי FlicK

פורסם

לדעתי, האשמה בעיקר עליו כי הוא היה צריך לתת זכות קדימה בכניסה לנתיב, במיוחד גם אם הוא זה שבא מאחוריך. אם חתכת אותו אז אולי תשא גם בחלק מהאחריות. זה כוס התה שלי.

פורסם

לפי השרטוט שלך התאונה התרחשה בנתיב הימני ולא השמאלי, אז אם חנו רכבים והנתיב הימני היה חסום תעדכן את השרטוט.

האופנוען אמור לתת זכות קדימה בצומת שממנה הוא יצא. הוא נכנס לנתיב הימני ביותר ולא הפריע לך.

אתה פונה שמאלה לנתיב הכי שמאלי וכאמור האופנוען לא הפריע לך לפנות.

לאחר מכן יש צומת נוספת, הכניסה לתחנת דלק. בשלב זה אתה פנית מהנתיב השמאלי לנתיב הימני, תוך כדי כך חתכת את האופנוען.

לדעתי האשמה בך.

פורסם

כתובת של מקום התאונה?

היכן נפגע רכבך?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...