Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחני רכב והבעיה שלי איתם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני חולק עלייך, חושב שאלה כן הרוב. לא מדבר על יהודים בארצות הברית אלא על ישראלים. בוואלי יש הרבה הייטקיסטים יחסית אבל ברוב ארצות הברית הישראלים בעגלות בדרך כלל. אני לא רוצה לפגוע אבל נראה שגם אתה לוקה בתסמונת ״אכלתי את אמריקה״ כמו רוב הישראלים פה. אני מאוד מעריך את הדרך וההצלחה שאתה מציג פה אבל אני חושב שזה גובל ברברבנות (דברים בסגנון ״אל תדאג לכסף שלי״ שנאמרים לאדם שהמליץ בצחוק על מעבר לדיזל). תנוח.

שיהיה לך בהצלחה ומקווה לשמוע עדכונים כשרכבי ספורט יתחילו לעבור תחת ידייך 8)

זה ההומור שלי ושל מר תפוח,

אתה מוזמן לגיבוב באוף אטופיק ללמוד קצת על הנפשות הפועלות.

האם אתה יודע כמה ישראלים חיים בארה"ב?

המספרים מדברים על כמעט חצי מיליון, בשביל שיהיה רוב בעגלות מדובר על מעל 250000 איש. אני לא מאמין שיש יותר מ2000 איש בעגלות בכל ארצות הברית.

אני מכיר את התחום מקרוב, כמו שכבר כתבתי, מדובר על תחנה ראשונה לרבים, תיקח את ווגאס לדוגמא, מקום תיירותי מאוד, אני מאמין שיש פחות מ100 אנשים שמתעסקים בעגלות בלאס ווגאס.

לישראלים יש תחומי עיסוק בולטים (שבהם אפשר להתחיל גם בלי ניירות עבודה מסודרים) הובלות, מנעולנות, מסעדנות, נדל"ן הום אימפרובמנט וכד', יש עוד תחומים מפוקפקים כמו מכונות הימורים והלוואות.

אשמח אם תענה לי על השאלה, כמה זמן אתה פה ועל מה מבוסס הניסיון שלך.

בתחום של העגלות כולם מכירים את כולם ותחלופת העובדים היא עצומה בגלל שזה תחום מגעיל וסיזיפי מאוד, תחנה ראשונה.

לחבר שלי יש עסק לטיפול בנזקי מים, הוא עובד מול חברות הביטוח, חברה רצינית ומבוססת, 90% העובדים שלו התחילו בעגלות.

אני יודע את ההבדל בין יהודים אמריקאים לישראלים ואינני מבלבל בין השניים.

אתה מוזמן לשלוח לי את הטלפון שלך בהודעה פרטית, תאמין לי שתופתע מאוד כשתכיר אותי.

haters will hate

פורסם
בנצי, לא הלך לך בטוב האשכול הזה. האשכול לא תפס משום מה תנופה.

תגיד לי מה הבעיה שלך?

אני כותב כי בא לי, לא בגלל שאני צריך שתאשר אותי.

haters will hate

פורסם

הניסיון שלי פה קצר, באתי לכמה חודשים לפני הצבא והקביעה שלי התבססה על מה שראיתי ולא על נתונים של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה. יכול להיות שאני טועה.

בכל אופן, תמשיך לעשות חיל, אני חוזר לארץ עוד כמה ימים לשמחתי ומי יודע, אולי עוד 3 שנים אשלח לך ה״פ ואבקש תברר לי לגבי עבודה בחברה לטיפול בנזקי מים ;).

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם
תגיד לי מה הבעיה שלך?

אני כותב כי בא לי, לא בגלל שאני צריך שתאשר אותי.

תודה שאתה שואל מה הבעיה שלי. לצערי בשנה האחרונה יש לי המון בעיות.

לא חשבתי בכלל למשוך אש ממך בתגובה הקודמת אלא סתם ציינתי עובדה.

תהנה.

איזה כייף לי :)

פורסם

טוב, היום החזרתי את הX3, כמעט 12 ימים מלאים, 4450 ק"מ, למדתי המון על הרכב והסיכום שלי הוא כזה:

ג'יפון עירוני חביב, יש חסר רב ברשימת האבזור הסטנדרטית (במיוחד כאשר הונדה וטויוטה מספקות את כל הרכבים שלהם גם ברמת האבזור הנמוכה עם מצלמת רוורס), הוא לא נוח בנסיעות ארוכות.

במחיר שבו הוא משווק יש רכבים שמציעים חבילה שלמה יותר ופחות מתפשרת, לי זה הרגיש כאילו עשו המון פשרות עם הרכב בנוגע לאיכות וגימור.

וכמו שאמרתי, החזרתי אותו בדיוק בזמן לשטיפה c6f2065fbb13fddc5e07615183943f25.jpg

אספתי מרצדס C300 שוב, אני חייב את זה לגב שלי, הפעם בלבן.

haters will hate

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

עבר קצת זמן, את המרצדס המעולה והמוכרת החלפתי במשהו קצת יותר מפואר, אני מאמין שכולם מכירים את הסי קלאס החדשה אז אין ממש מה לפרט לגביה, בעיני היא טובה מהסדרה 3 בכמה מידות.

093b42a209891518881dd3ad0e35ab75.jpg

כשהחזרתי אותה קיבלתי סדרה 5 במקום, לא התרגשתי והחלפתי אותה במתחרה האמריקאית שחנתה במקביל, קאדילק XTS4 .

eb145b2c845c4a1d96c9d28f26dd9e53.jpg

8e389d0681ff2d9448c7acdfbc72a70d.jpgea94bd54602d79705ec7d7b08648a876.jpg

מפנקת מאוד (בבוקר קר, הנעה מהשלט עם חימום למושבים וההגה זה priceless) ונוסעת מעולה.

המושב האחורי שייך לסגמנט גבוה יותר וביליתי בו כמה שעות בנוחות מאוד מפתיעה.

איכות החומרים בתא הנוסעים גבוהה מאוד, ומערכת השמע/ניווט היא אחת הטובות בשוק.

רכב אלגנטי מאוד.

תערוכת SEMA הגיעה והחלטתי להחליף ברכב עם קצת פלפל, זה היה יום שני, צריך לסיים לעבוד ולנסוע לווגאס, לא קריטי, 10 שעות נסיעה...

וככה התחיל הרומן שלי עם הרכב הכי מפתיע בשנה האחרונה, הרכב הראשון שגרם לי לחשוב שהנה, מצאתי רכב שבא לי לקנות. אולי כי עברתי איתו המון בשבועיים.

0d6fd6a86aa78593bd10d3fc92002b0b.jpg

אספתי את הרכב ונסעתי לווגאס, קצת מעל 300 כ"ס, הנעה אחורית ותחושה חוראנית מאוד, האבזור היה לא רע, מערכת שמע של Bose, ניווט, תצוגה עילית, חימום למושבי העור וכל שאר הדברים הסטנדרטים.

אז מה היה מיוחד ברכב הזה? הוא לא הפסיק להפתיע אותי, למרות הפלסטיקה, הגג החשמלי האיטי ביותר שנתקלתי בו ותא המטען שיחסית לרכב פתוח הוא בסדר סובל מפתח טעינה בעייתי, אין לי תלונות.

המושבים נוחים בנסיעות ארוכות, גם בשיוט על 200 קמ"ש כשהגג פתוח אפשר לנהל שיחה בדיבורית ללא שום בעיה, צריכת הדלק טובה מאוד והכל נופל לידיים בצורה מושלמת, וכשמחליטים להשתולל (מאוד קל כשיש לך מד G בתצוגה העילית) יש שיתוף פעולה בריא.

3700 מייל ב14 יום, הנסיעה לווגאס ובחזרה הייתה ההתחלה, בסופ"ש הראשון החלטתי לנסוע לReno, צפונית מזרחית ממני ומשם לטייל באיזור של Lake Tahoe.

67eb82e9924c32bc4562c9d737eebd47.jpg

מסלול מפגר של כבישים מפותלים לפסגה מושלגת ואז ירידה לאגם.

ffb480772e59c6b3a622f2637cfa8055.jpg

cf606b5de390001ae9b17954f3582fa7.jpg

166d5ba0a6403d8a6034787d5c4638e2.jpg

הבעיה התחילה כשהגענו לאגם, אפשר לראות בתמונה למעלה, עננים אפורים החלו לכסות את הכל, התחילה רוח חזקה ומשם הדרך ללילה ארוך הייתה קצרה.

זה התחיל מיד כשעלתי לכביש מהאגם, גשם עדין שתוך מספר דקות הפך למבול, ברד, ושלג, בשילוב עם רוחות חזקות זה כבר היה סימן שנדפקנו.

לקח זמן להגיע לכביש המהיר וכשהגענו חיכו לנו מחסומים של המשטרה, יש סופת שלגים ואין כניסה בלי שרשראות על הגלגלים, עצרתי בתחנה לשרשראות והבחור אמר לי שאי אפשר לשים שרשראות על הקאמרו ושבכל מקרה הוא ממליץ לי לעשות פרסה ולהעביר את הלילה ברינו, לי יש עבודה בבוקר, אני ממשיך לתחנה הבאה ורואה שוטר, שאלתי מה הסיפור והוא שוב המליץ לי שעם הקאמרו כדאי שאעשה פרסה.

בתחנה השלישית שידלתי את הבחור למכור לי שרשראות (לא הייתה לי ברירה) ויצאתי לכיוון המחסום המשטרתי, הם הסתכלו ונתנו לי לעבור, זה לא היה קל, ירידות תלולות, כביש מפותל ללא תאורה, אין הגה, אין ברקסים, אין כלום, נסיעה של 20 מייל ובמהירות נמוכה, לא רואים נתיבים, פשוט נוסעים.

9e5a43ed2505a2d0ba1806fa1c69b235.jpg

21f42ac8eab927383ccf5ba50dfbc1c2.jpg

95117b66a3f9a1c0c1f6d63bb2783a5b.jpg

הספקנו להגיע לאוקלנד קצת לפני 10 בלילה, בדיוק לפני שסגרו את המסעדה האתיופית שאני אוהב, דרך מצויינת לסיים את היום.

זה לא נגמר בזה, בסופש שאחרי נסעתי ללוס אנג'לס, הנסיעה הקבועה, בחזור שוב נכנסתי לסערה, הפעם ברד בגודל של מסטיקים עגולים, דפקתי פרסה על הכביש המהיר וחניתי מתחת לגשר, תענוג.

התבאסתי להחזיר אותה, אבל הרכב היה צריך להכנס לטיפול, התחברתי לרכב הזה, יש בו כל מה שאני צריך (חוץ מהעובדה שעצרו אותי 3 פעמים כנראה בגלל הצבע האדום), הוא נוח, ולמרות שמדובר בשישה צילינדרים המנוע חזק מספיק וגמיש.

החסרונות של הרכב הנוכחי רק גורמים לי להתגעגע לקאמרו יותר.

236aa7914420035e97e05920edf4c6d8.jpg

האודי טובה, זה כבר הסיבוב השני שלנו ביחד, אבל הקאמרו מהנה יותר, היא גסה, מאובזרת טוב יותר וגם חזקה הרבה יותר.

עריכה אחרונה על ידי בנצי

haters will hate

• תוכן חדש...