Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחני רכב והבעיה שלי איתם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

העבודה שלי כוללת המון נסיעות ובעבר ניסיתי כמה אופציות, פעם הייתה לי אינפיניטי G35, היא הייתה ברשותי שנתיים שבמהלכן צברתי בה כ160k ק"מ, היו ימים שהייתי נוסע עם האופנוע לעבודה והיו ימים שהייתי נוסע עם הקיימן.

כשהאינפיניטי התחילה לזייף (אחרי שגם נכנסתי בעמוד) הלכתי על חלופה מעניינת וחסכונית, יונדאי וולוסטר, איתה עשיתי רק 50k בשנה כי חילקתי את הנסיעות בינה לבין ג'יפ רנגלר פתוח, מה גם שבאותה העת הנסועה שלי פחתה.

כשלקחתי את העבודה החדשה ידעתי שאני הולך לחזור לימים הארוכים ולנסיעה הרבה, מה גם שהמשרה החדשה טמנה בחובה מעבר של 600 ק"מ צפונה, ככה שחניה וניוד של הרכבים היה נראה לי הזוי.

אז החלטתי להפטר מהכל, את הטנדר והמרצדס אבא שלי לקח, את ה540i והג'יפ מכרתי ונשארתי רק עם האינפיניטי M30 (שהייתה ברשותי 5 שנים), מכיוון שמדובר על רכב שנת 91, התחלתי לבדוק את האופציות שלי...

ליסיניג, בעסקת ליסיניג יש מגבלה על הנסועה, לדוגמא מרצדס E400 קבריולט תעלה לי $679 לחודש עם מקדמה של $4000 לתקופה של 3 שנים, זה כולל נסועה של 36k מייל למהלך כל התקופה, משמעו 1000 מייל לחודש, על כל מייל נוסף אשלם $0.30, החשבון הפשוט שלי הביא אותי לזה

נסועה ממוצעת של 4000 מייל אקסטרה תעלה לי $1200 בחודש, עלות הרכב לחודש הינה $711 (אחרי חלוקת המקדמה ל36 חודשים), $1911, על זה יש מיסים וכמובן עלויות תחזוקה, חשבון פשוט הביא אותי ל$165 בחודש בממוצע על טיפולים.

משמעו, עם הנסועה שלי אני אשלם מעל $2000 בחודש בשביל מרצדס E400 פתוחה ואני צריך להתקע איתה ל3 שנים... לא מלהיב במיוחד.

אם החשבון לליסיניג הביא אותי לסכום שכזה מיותר אפילו להעלות את החשבון שעשיתי לרכישת רכב.

השכרה הינה האופציה הטובה ביותר, אין הוצאות על תחזוקה כלל, יש גיוון ברכבים, והמחיר הכולל יוצא לי באיזור בין $900 ל$1200 בכל חודש, מה גם שהשכרת רכב היא הוצאה מוכרת לצרכי מס.

הטרחה היחידה שלי היא להגיע לנמל התעופה אחת לשבועיים, להחזיר רכב ולאסוף רכב.

כבר יש לי שיטה מאוד נוחה, תיק גב שיושב קבוע ברכב ובו אני מעביר את כל הקשקושים מרכב לרכב, את הדברים שיש בתא המטען אני מעביר ישר לרכב החדש וזהו.

לכן כרגע אני לא מוצא שום הצדקה לרכוש רכב, אני מתכנן נסיעה ללאס ווגאס? נשריין רכב פתוח, נוסע לאגם? ניקח שברולט טאהו עם הנעה כפולה.

יתרון נוסף הוא הדרך שבה לקוחות מסתכלים עלי, כל שבועיים אני מגיע להם עם רכב אחר

עריכה אחרונה על ידי בנצי

haters will hate

פורסם
שמע קראתי על החיים שלך, (לא המשכתי לקרוא על חוויות מרכבים כי אין לי רשיון כך שאני לא מתחבר עוד אבל זה יגיע)

ונשמעים מאוד מענינים.

אני כרגע עוד מעט בן 17 ויש לי אזרחות אמריקאית וללא ספק החיים שלך כרגע הם התכנון\חלום לעתיד.

התכנון כרגע הוא לסיים צבא לקבל כמה תעודות ולעבור לארה''ב, ולעסוק שם בתחום המכונאות\מכוניות.

ללא ספק אשמח בתעיד לשרשור טיפים.

ואם יצא לנו להיפגש שם בתעיד אזמין אותך בשמחה לקפה ב- .:wink:STAR BUCKS

לך יש אזרחות אז המצב שלך קצת שונה אבל שתדע שהתמונות האלה של המכוניות הן לרוב מצג שווא של חיים ורודים. למדתי על בשרי שרוב הישראלים שמגיעים לפה עובדים כמו כלבים כשבארץ חושבים שבם חיים כמו מלכים ומגשימים את החלום האמריקאי.

ובנצי, באיזה איזור אתה גר? אני גר בחודשים האחרונים בסן חוזה ונשמע כאילו אתה גר ממש באיזור.

אתה עובד כsalesman בהום אימפרובמנט או כקבלן?

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם (נערך)

מנשה היקר, אינני יודע כמה זמן אתה נמצא בארצות הברית ואינני חולק עליך בצורה מוחלטת, אני מסכים שאנשים רבים עובדים קשה מאוד אך יש לכך תמורה, אף אחד לא מגיע לאנשהוא תוך כדי ישיבה עם רגליים משולבות.

ההבדל הוא שפה אפשר לחיות בכבוד גם אם לא מרוויחים המון.

בנוגע לשאלתך, אני אכן קרוב אלייך, כרגע בסן לאנדרו ובחיפושים אחרי בית באיזור סן קרלוס/בלמונט.

אני לא בHome improvement, יותר בכיוון של קבלן אך זה די מורכב, חברה לבניה ופיתוח, אני כן מטפל בהצעות מחיר וחוזים אך גם בניהול הצוותים, לוחות הזמנים, בניית תוכניות וטיפול באישורי הבניה, אני אחראי על סדר גודל של כ40 עובדים, זאת עבודה קשה אך מתגמלת, הן בפן הכלכלי והן בפן האישי.

בתמונה המצורפת אחת העבודות, בניה חדשה.

uploadfromtaptalk1443857960319.jpg

עריכה אחרונה על ידי בנצי

haters will hate

פורסם

קח VW דיזל חדשה.

אתה שופך מלא כסף על דלק!! :p:D

תיקח לשבועיים 535 חדשה וחזור עם תובנות, X3 הוא מראה לי,

חלששששש

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
מנשה היקר, אינני יודע כמה זמן אתה נמצא בארצות הברית ואינני חולק עליך בצורה מוחלטת, אני מסכים שאנשים רבים עובדים קשה מאוד אך יש לכך תמורה, אף אחד לא מגיע לאנשהוא תוך כדי ישיבה עם רגליים משולבות.

ההבדל הוא שפה אפשר לחיות בכבוד גם אם לא מרוויחים המון.

בנוגע לשאלתך, אני אכן קרוב אלייך, כרגע בסן לאנדרו ובחיפושים אחרי בית באיזור סן קרלוס/בלמונט.

אני לא בHome improvement, יותר בכיוון של קבלן אך זה די מורכב, חברה לבניה ופיתוח, אני כן מטפל בהצעות מחיר וחוזים אך גם בניהול הצוותים, לוחות הזמנים, בניית תוכניות וטיפול באישורי הבניה, אני אחראי על סדר גודל של כ40 עובדים, זאת עבודה קשה אך מתגמלת, הן בפן הכלכלי והן בפן האישי.

בתמונה המצורפת אחת העבודות, בניה חדשה.

קודם כל סחטיין על הפרוייקט, נראה מרשים. דבר שני אני לא מדבר על אנשים כמוך שעובדים במקצוע משמעותי ומשקיעים בו, אני מדבר על כל הישראלים שעובדים בעגלות המגעילות שפזורות בקניונים. היה לי ניסיון קצר בכמה מקומות שגרם לי להבין באיזה שקר חיים אנשים בארץ שמדמיינים את העגלות כעבודה יוקרתית ונחשקת.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

אבל אלה לא ה"רוב", אלא רק הישראלים שנראים לעין, מה גם שמדובר על המון ילדים שרק נחתו פה אחרי שנפלו למלכודת דבש מחורבנת, הסיכוי באמת להצליח בעגלות הוא נמוך, בד"כ מדובר על התחנה הראשונה, אני מכיר מספר אנשים שמתפרנסים מאוד טוב מזה, משהו באיזור ה$200k בשנה אך מדובר במקרים בודדים.

haters will hate

פורסם
קח VW דיזל חדשה.

אתה שופך מלא כסף על דלק!! [emoji14] :D

תיקח לשבועיים 535 חדשה וחזור עם תובנות, X3 הוא מראה לי,

חלששששש

אל תדאג לכסף שלי, אם הרכב שותה שיהיה לו לבריאות.

לגביי ה535, יש לי היכרות טובה מאוד עם הרכב הזה.

haters will hate

פורסם
קודם כל סחטיין על הפרוייקט, נראה מרשים. דבר שני אני לא מדבר על אנשים כמוך שעובדים במקצוע משמעותי ומשקיעים בו, אני מדבר על כל הישראלים שעובדים בעגלות המגעילות שפזורות בקניונים. היה לי ניסיון קצר בכמה מקומות שגרם לי להבין באיזה שקר חיים אנשים בארץ שמדמיינים את העגלות כעבודה יוקרתית ונחשקת.

מסכים איתך, גם אחותי (מן הסתם גם לה יש אזרחות, קיבלנו מאמא) שכרגע מתגוררת NEW YORK , היא די בנתה את עצמה מ-0 למרות שיש לי משפחה שם, אבל אחרי שאתה בונה

את עצמך ומתבסס, החיםם נראים די אחרת, זה כמובן אם אני אשווה בין שנת 2006 שהיא עברה לשם עד להיום, החיים די שונים.

בנצי, לפי התיאור שלו והנסועה עובד די קשה (לפחות כך נראה לי) ומנגד הוא נהנה, עם מכוניות יוקרה שונות שמחליף אותן

כל שבועיים-חודש, לכן אני מעריך אותו, ומאחל לעצמי לעבוד קשה ובסופו של דבר גם להגיע למעמד הזה, אמנם לא בתחום העבודה הזאת.

נ.ב, תמונות מהממות.

רועי

פורסם

קראתי את כל הפוסט, מרשים מאוד.

גם בן דוד שלי חי כבר 5 שנים בL.A ועובד באותו התפקיד שאתה עובד בו וחייו די דומים לשלך(עד כמה שאתה מספר פה).

פורסם

ההבדל העיקרי בין ארה"ב לפה זה ששם אתה יכול לחיות ממש טוב ברמת הכנסה סבירה +. פה אתה לא תסגור את החודש ברמת הכנסה מקבילה, שלא לדבר על איכות חיים. מנגד, רמת חיים ממוצעת בארץ (כולל חובות והלוואות), כאשר ברמת הכנסה מקבילה בארה"ב אתה תחיה כמו מלך. וזה רבותיי, פאקינג מקומם.

אך עם זאת, מי שחושב שהחיים שם ורודים וכל מי שטס רק נהנה מהחיים ועובד 6 שעות ביום - טועה ובגדול. העבודה היא קשה גם בארץ וגם בארה"ב, הבעיה היא שהתגמול הוא שונה (לטובת ארה"ב כמובן).

באמת עניין אותי איך אתה מחליף רכב כל פרק זמן קצר. נחמד מאוד, מעניין לקרוא.

נ.ב

קח אינפיניטי Q50 2.0T ותחלוק תובנות אם יזדמן לך.

פורסם (נערך)
אבל אלה לא ה"רוב", אלא רק הישראלים שנראים לעין, מה גם שמדובר על המון ילדים שרק נחתו פה אחרי שנפלו למלכודת דבש מחורבנת, הסיכוי באמת להצליח בעגלות הוא נמוך, בד"כ מדובר על התחנה הראשונה, אני מכיר מספר אנשים שמתפרנסים מאוד טוב מזה, משהו באיזור ה$200k בשנה אך מדובר במקרים בודדים.

אני חולק עלייך, חושב שאלה כן הרוב. לא מדבר על יהודים בארצות הברית אלא על ישראלים. בוואלי יש הרבה הייטקיסטים יחסית אבל ברוב ארצות הברית הישראלים בעגלות בדרך כלל. אני לא רוצה לפגוע אבל נראה שגם אתה לוקה בתסמונת ״אכלתי את אמריקה״ כמו רוב הישראלים פה. אני מאוד מעריך את הדרך וההצלחה שאתה מציג פה אבל אני חושב שזה גובל ברברבנות (דברים בסגנון ״אל תדאג לכסף שלי״ שנאמרים לאדם שהמליץ בצחוק על מעבר לדיזל). תנוח.

שיהיה לך בהצלחה ומקווה לשמוע עדכונים כשרכבי ספורט יתחילו לעבור תחת ידייך 8)

עריכה אחרונה על ידי Menashe123

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

• תוכן חדש...