Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסרק הגה סיריון 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר תקופה קצרה בה היו לי נקישות בהגה בזמן סיבובו החלטתי לבדוק את הנושא (בעיקר גם בגלל הטסט שאצטרך לעשות השבוע :-o) והלכתי למס' מוסכים בבאר שבע כולם הצביעו על מסרק ההגה שהוא חופשי - ניתן לראות זאת לאחר פירוק הגומיות שיש תזוזה של המסרק בתוך המערכת, הבנתי שזאת אחת הבעיות האופייניות לסיריון.

אז ככה קיבלתי הצעות מחיר למסרק הגה משופץ בין 1300 ל1600 לפני התמקחויות סופיות כאשר מוסך אחד התעקש שהוא לא עובד עם מסרקים משופצים ושזה לא אמין והוא מעדיף להזמין מפורק מ"המאגר" באזור המרכז וכנראה שהמחיר יהיה יותר גבוה.

לכן אני פונה אליכם לדעת האם עדיף מסרק משופץ או מפירוק? על שניהם יש רק 3 חודשי אחריות , והאם יש מוסך מומלץ באזור שלדעתכם כדאי שאני יבדוק אצלו.

תודה רבה וחג שמח,

אשר.

פורסם

1200 כולל עבודה וכיוון גלגלים, ההתלבטות היא בין מסרק חדש חלופי או מקורי משופץ? שניהם אותו מחיר כמו שציינתי

פורסם

שלום לכולם,

לאחר תקופה קצרה בה היו לי נקישות בהגה בזמן סיבובו החלטתי לבדוק את הנושא (בעיקר גם בגלל הטסט שאצטרך לעשות השבוע :-o) והלכתי למס' מוסכים בבאר שבע כולם הצביעו על מסרק ההגה שהוא חופשי - ניתן לראות זאת לאחר פירוק הגומיות שיש תזוזה של המסרק בתוך המערכת, הבנתי שזאת אחת הבעיות האופייניות לסיריון.

אז ככה קיבלתי הצעות מחיר למסרק הגה משופץ בין 1300 ל1600 לפני התמקחויות סופיות כאשר מוסך אחד התעקש שהוא לא עובד עם מסרקים משופצים ושזה לא אמין והוא מעדיף להזמין מפורק מ"המאגר" באזור המרכז וכנראה שהמחיר יהיה יותר גבוה.

לכן אני פונה אליכם לדעת האם עדיף מסרק משופץ או מפירוק? על שניהם יש רק 3 חודשי אחריות , והאם יש מוסך מומלץ באזור שלדעתכם כדאי שאני יבדוק אצלו.

תודה רבה וחג שמח,

אשר.

כנס לכל מוסך קיה באזורך ושיזמינו לך מסרק הגה חדש (לא סיני אלא מקורי של דייהטסו)

היבואן של קיה הוא היבואן של דייהטסו

פורסם
כנס לכל מוסך קיה באזורך ושיזמינו לך מסרק הגה חדש (לא סיני אלא מקורי של דייהטסו)

היבואן של קיה הוא היבואן של דייהטסו

מדובר בכמה אלפים טובים חביבי! לא מישתלם בעליל!

• תוכן חדש...