Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי מקבל מהעבודה מכונית חדשה לבחירתו מבין הבאות, הצרכים הבסיסיים הם נוחות (נסיעה של שעה הלוך ושעה חזור כל יום) וביצועים מספקים... (אני יודע שזה בד"כ בא אחד על חשבון השני, אבל לא נורא). כל המכוניות חדשות מודל 2005

1. טויוטה קורולה סאן

2. מאזדה 3

3. הונדה סיוויק

4. פז'ו 307

5. סובארו אימפרזה

מה אתם ממליצים ולמה ?

בתודה מראש...

פורסם

1. טויוטה קורולה סאן בחירת אמצע הדרך. עושה הכל בסדר. לא מצטיינת בשום דבר.2. מאזדה 3 מעניינת יותר. מספקת יותר הנאה. גם ויזואלית וגם בנהיגה. הנוחות סבירה ולא יותר

3. הונדה סיוויק מתיישנת. זקנה. מנוע טוב אבל התנהגות והיגוי גרועים. נוחות בינונית. אפורה מאוד.

4. פז'ו 307 נראית מצוין מבפנים ומבחוץ. איבזור טוב. נוחות טובה למדי. תיבת הילוכים שדורשת לימוד ולא מתאימה לכל אחד

5. סובארו אימפרזה לא בתחרות בגרסת 1.6 ליטר

.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בגלל שזה רכב מהעבודה ואמינות ועלויות אחזקה לא כ"כ מהוות פה קריטריון אז לדעתי הבחירה הממולצת פה היא ה307.

היא נעימה מאוד לנסיעה..קצת עגלה (אבל לא משנה) וכמו שרוני אמר,גם נראת מצוין מבפנים ומבחוץ.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

הרכב הוא מהעבודה ולכן לא הייתי חושש ללכת על הפיז'ו 307.

היא מציעה מרווח מצויין, מנוע עצל(או תיבת הילוכים:roll: ), נוחות מושלמת ברב תוואי הדרך והתנהגות סבירה.

אחריה הייתי בוחר בקורולה, שהיא מעין אול אראונד פלייר.

בכל השאר לא הייתי בוחר אם מה שחשובה לכם היא הנוחות.

• תוכן חדש...