Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

אני מחפש ג'אנטים יפים לפיאט 500 (צורה נוכחית, לא ההיא של המאה הקודמת :wink:).

המידה היא R14, וממה שראיתי 4 ברגים במרווח 98.

זה הצבע של הרכב:

500.jpg

מישהו יכול להמליץ על משהו יפה שיתאים לרכב?

רצוי משהו מבאר שבע או הדרום, אבל אפשר גם במרכז.

תודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בדקת אצל ג.מ פורטל? יש לו מלא סוגים

גם ב TIRE CLUB ראיתי, יתכן ויש לו מתאימים.

נ.ב תבדוק אם אתה יכול לעלות למידה 15 כמו אצלי (185/55/15) כי הצמיג הרגיל של ה 1.2 נראה כמו של אופנים :p

Opel Adam S 2017

פורסם

בדקתי אצל גמ פורטל, עד לפני שבוע שבועיים היה לו ג'אנט יפה של ה500, עכשיו אין. (רק במידות 15/16)

מידות 15-16 זה אישור ברישיון + צמיג שקשה להשיג (מידה הזויה), הR14 אולי נראה כמו אופניים אבל רביעייה איכותית לא עוברת את ה1200₪.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

אני מפחד להיכנס לעוד דיון שלך שיערך על פני 14 עמודים סחור סחור :wink:

אתה לא רוצה לנצל את ההדמנות לעלות למידה נחמדה יותר?

http://car.mot.gov.il/ORIL/2015/3/15-0540.pdf

בעיקרון אפשר להתקין גם חישוקים 4X100 בשימוש עם ברגים צפים (Wobble Bolts).

שים לב גם לנתוני אופסט (Offset/ET) וקדח מרכזי (Center Bore) שצריך להיות שווה או גדול (ואז דורש מתאם) מהנאבה ברכב. גם רוחב החישוק יכול להיות רלוונטי.

אם אתה בקטע של חישוקים סיניים, בדוק מה יש לטיירקלאב להציע, שכן הם מוכרים שם גם חישוקים (ובעתיד יכניסו גם את אלו של Momo שמיובאים דרך חברת האם).

יש לך גם מבחר רחב אצל הספונסר ג.מ. פורטל, אבל הוא יושב בבת-ים.

מכאן זה רק לפי הטעם שלך והתקציב.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

מעדיף שלא לעלות מידה כי זה יגרור הוצאה על החלפת צמיגים + אישור ממשרד הרישוי ואלו מידות בעייתיות, מעדיף להשאר עם המידה המקורית שקל להשיג לה צמיגים טובים במחירים נמוכים.

מישהו יודע איפה ניתן להשיג סט של הפיאט 500? היה כבר כמו שאמרתי בגמ פורטל אבל נעלם מהאתר במידה שלי, אצל טייר קלאב אין.

יש איזשהו סיכון ברכישת גאנטים סיניים?

פורסם

גם ביד2צמיגים וגם בטיירדיל יש מספיק צמיגים איכותיים ורק מעט יותר יקרים במידה 185/55R15 למשל. כמובן שבדיקה בצמיגיות עצמן גם תיתן אינדיקציה.

אישור במכון רישוי זה שטויות. קצת פחות מ-30 ש"ח ויש לך אישור ביד.

אם תסע ישר מקבלת הרכב להחליף את הכל, יש סיכוי טוב לקבלת החזר יפה על הצמיגים והחישוקי ברזל.

היה לפחות דיון אחד גדול לגבי חישוקים סיניים. חפש אותו.

פורסם

בוא נעזוב את זה כרגע. אני חושב שאשאר עם הR14.

חוץ משתי העסקים האלו, איפה עוד כדאי לבדוק גאנטים?

פורסם

דבר אחרון לפני שאתה בוחר להשאר במידה הזו -

יש הרבה בעלי בראבו שמחפשים לשדרג ג'נטים, ומציעים את המקוריים שלהם למכירה, המידה 4X98 שהיא מתאימה לך בול, ולא מעט פעמים קורה והם מגיעים עם צמיגים חדשים למדי.

הג'אנט עצמו נאה בעיני (בשרשור צביעת ג'נטים תוכל לראות את שלי, בצבע המקורי, ולאחר פלסטידיפ).

נשמע לי הרבה, הרבה, הרבה יותר מוצלח מאשר להחליף לג'נט 14 - במיוחד היות וכנראה התשלום יהיה די דומה. להשאיר למעלה מאלפיה אצל ג'נטייה בשביל פאקין 14 אינטש זה הזוי.

(אין לי כאן אינטרס, אני לא מוכר את הסט שלי)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

השאלה אם מידת הצמיגים מתאימה גם ל500?

פורסם

אל תשאר עם ה14 זה בזבוז כסף.

גם אל תקנה סיני עם מרווח 100, צריך לפרק מהנאבה את הברגים הקטנים שעוזרים להניח את הג'אנט במקום, צריך מתאם פלסטיק שנוטה להשבר. גם כנראה שלא יהיה בדיוק ברוחב או האופסט הנכון.. הכל מנסיון בפנדה שהיתה לי שגם אכלה צמיגים בקצב דיי גבוהה אולי בגלל זה.

תחכה למשוגע הבא בארץ שיחליף 15 מקורי של אלפא או פיאט לגדול יותר ותקנה ממנו, זה יתאים כמו שצריך וגם לא יהיה לזה את המראה העלוב שיש לכל הסיניים.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

היה להם משהו כזה:

http://gmportal.co.il/Home/WheelByCarSerch/81351?CarType=FIAT&Vehicle=500&YearSelect=2007-2014

אבל במידה של R14. עכשיו אין. זה דווקא מוצא חן בעיניי.

• תוכן חדש...