Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז למי שלא ראה בעדכוני הפייסבוק של ברק, או בכל מקום אחר, המסלול בכוכב יאיר נסגר היום סופית, והחלו שם עבודות הריסה.

אישית, גם עם כל הירידות וההשוואות הלא הוגנות למסלולים רציניים וגדולים יותר בחו"ל, שהמקום הזה ספג לעיתים בפורום, אותי המסלול שימש נאמנה בשלוש שנים האחרונות בערך, מאז שבכלל נכנסתי לתחום הנהיגה המתקדמת והספורטיבית. בשנים האלו הספקתי להגיע לשם לימי מסלול של מועדונים שונים, להדרכות נהיגה מתקדמת, תחרויות קרטינג, מספר התנסויות בקרטינג 2 פעימות ואפילו למספר תחרויות סימולטורים, היות ובמשך תקופה די ארוכה במקום נמצא גם המרכז של סימרייס. וכל זה בסביבה שהיא אולי לא מושלמת, אבל יחסית סטרילית ובטוחה, עם מגוון אנשים שיצא לי לפגוש שם, שלעולם התנהלו שם באווירה ספורטיבית טובה ואיפשרו גם למתחילים כמוני להתחיל ללמוד לנהוג.

נכון לרגע זה, נשארנו בארץ ללא שום מקום אפילו חצי מוסדר לימי מסלול או הדרכות נהיגה, שהוא מעבר להילוך ראשון (כפי שמאפשר משמר דוד, לדוגמא). כן, עדיין "נשאר" לנו המנחת בערד או מקומות דומים, אבל כמו שכל מי שהיה שם יודע - המקומות האלו רחוקים מלהיות סטריליים וכל הגעה לשם היא בגדר הימור. חמור מכך, למיטב הבנתי לכל אותם הילדים שהיו מגיעים בסופשים, כדי להתאמן ב-2 פעימות, לקראת מרוצים אלו ואחרים בחו"ל, אין ממש איפה להתאמן וגם לא ברור אם יהיה. ואני בספק אם זה ימנע משר הספורט התורן לשתף את התמונות שלהם, אם וכאשר יגיעו להישגים בחו"ל, ולהסביר לכולנו שהם השגרירים הכי טובים שישראל יכולה לבקש.

חבל.

אני והמיטו בימים טובים יותר במסלול (ותודה לאביטל על התמונה):

כוכב.jpg

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לדבר ימים כלילות על הסיבות לסגירת המסלול, אבל כל זה לא משנה את העובדה שזה היה הבית היחיד, בסופו של דבר, למי שרצה לנהוג בסביבה בטוחה בישראל. נכון לעכשיו, עד לפינת החמד הבאה שתקום (אני מקווה), כל מה שנשא זה ג'ימקאנות וטיולי נהיגה, וזה מעט וממש לא אותו הדבר. בשנים האחרונות ראיתי אנשים שנהנו, אנשים שפרקו עול בסביבה סטרילית, אנשים ששיפרו את יכולת הנהיגה שלהם מקצה לקצה בעזרת ימי המסלול, תחרויות קארטינג - פעילות מוטורית סדירה ותקינה. מועדון אלפא רומיאו ישראל היה בשנים האלה במסלול מדי כחודש וחצי בממוצע - כששה ימי מסלול ושניים-שלושה ימי קארטינג בשנה, בפעילות שהיוותה גולת כותרת לפעילות מועדון רכב. זה לא היה מושלם, אבל זה היה מועיל, בטוח וכיף. המסלול יחסר. עצוב.

10003593_764570010283046_4656164153420528627_o.jpg

10818299_760435384029842_6836013633506874838_o.jpg

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה רק סיפור רקע וממש לא החלק החשוב. הייתה בעיה רצינית של שינוי יעוד קרקע.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

משהו בסגנון של מישהו עשיר/מקושר החליט שהוא רוצה שם אחוזה/מפעל/דרך הכנסה אחרת?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני לא יודע לגבי זה. היו שם בעיות חוקיות שלא נפתרו באמת, וגם שנאה עזה של חלק מהשכנים, שדאגו להציף את זה. למען האמת, בעייני זה גם לא משנה כ"כ, ולצערי אני לא כ"כ בטוח שאפשר להקים כאן מסלול שבאמת יהיה חוקי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
רעשי הצמיגים והסל"דים הגבוהים הפריעו לתושבי האיזור.

אז אולי שיסגרו גם את נתב"ג חצור ותל נוף כי מפריע לאנשים קצת רעש בצהריים..

Seat Ibiza FR

פורסם

נזכיר גם שלצד השימוש כמסלול, כוכב יאיר שימש בתקופות ארוכות להדרכות בתחום הנהיגה הבטוחה - הוא היה מסלול מצוין לצרכים אלו, כנראה יותר טוב ממסלול "אמתי".

ככה שחבל שבעתיים שהוא (שוב) נסגר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מבחינתי זה כאילו ישראל כץ עצמו מחייך אלי ואומר, "רואה חבר? אני מאוד רוצה שתמשיך להתגרזן בכבישים הציבוריים באישון לילה." כמו כל ממשלת ישראל ושוטריה לוחשים "קדימה, סע אל ההרים, אנחנו סומכים עליך ועל כל הנהגים האחרים. קטן עליכם להתאמן במגרש סגור, אתם הרי כולכם שומאכרים". ואיך אוכל לסרב לתחינה שכזו?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

חבל מאוד. למרות הכל זאת היתה נקודת אור קטנה. גם לי ישארו זיכרונות נחמדים מהמסלולון הזה.

22222.jpg

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי קצת שאלות בעניין

המקום היה פתוח חופשי לכל או שהייתה הנהלה שגובה כסף ומתחזקת את המסלול? אם כן אז איך תמחרו?

מישהו יודע מה היה יעוד הקרקע לפני?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הקרקע מוגדרת כחקלאית.

למקום היו מספר "הנהלות" אשר כנראה בתורן שכרו אותו מהבעלים.

תמכור נעשה בהתאם להחלטת ההנהלה התורנית.

יום מסלול שכלל 4-6 מקצים עלה 250-350 שקל.

יאללה, נמשיך לזרוק תחת בכיכרות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...