Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

ידיעה עצובה אבל לא מפתיעה, עם כל הסגירות/פתיחות בשנים האחרונות.

הייתי שם עשרות פעמים עם כלי רכב שונים, תמיד נהניתי, תמיד למדתי ותמיד מיקסמתי את מה שאפשר בזכות המסלול הזה.

אם לנחשונים יש לי פינה חמה כי זו פיסת האספלט הלא ציבורית הראשונה שעליתי עליה עם רכב (וגם נהרס במפתיע)

אז כוכב יאיר תמיד יהיה זה שנתן לנו לחשוב שהנה, זה נגיש ואפשר. אז לא. אי אפשר.

ממש חבל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

מסלול כוכב יאיר היה טוב לקטנועים וסופר מוטו, לקארטינג ולדריפטינג. לכל השאר הוא דפק צמיגים וכיווני פרונט.

עוד לא שמעתי על מסלול שיורדים ממנו כשהצמיגים באותו מצב שעלו.

מה דופק במסלול הזה את כיווני הפרונט יותר ממסלול אחר? אומנם יש הגיון בדבריך אבל הייתי לא מעט על המסלול הזה ובבדיקה שעשיתי לאחרונה עקב החלפת גלגלים, הכיוונים נשארו כשהיו.

לדריפטים הוא באמת מסלול מהנה אבל גם בנהיגת מסלול יש לו מה להציע, ולא רק בגלל שאין אלטרנטיבות.

סוף הילוך שני ב100 קמ"ש(במיאטה בכל אופן) זה לא בדיוק איטי. ויעידו מספר נהגים(טובים) והפחחים שלהם שהמסלול יכול גם לנשוך...

עריכה אחרונה על ידי volcane
פורסם

יעידו אולי פחחים,אבל הרבה פחות, אם בכלל, רופאים. וזה כל היופי וזה בדיוק מה שניטל מאתנו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עצוב לראות איך המדינה הזאת מדרדרת, במקום לקדם את נושא הספורט המוטורי, האטימות והחוסר אכפתיות כלפי האזרחים פשוט מרתיח את המוח!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

למירי רגב תציע לבנות את המסלול באריאל או בקרית ארבע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אריאל זו ממש לא האופציה הגרועה ביותר - קרוב למרכז הארץ, בדומה לכוכב יאיר. קרית ארבע זה יותר מסובך.

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

או ברחבה של הר הבית.

מסלול כזה יכול להיות עסק טוב, זה תלוי כמה הצקות ואגרות מגופים ממשלתיים צריך לאכול כדי להחזיק כזה מקום.

חוץ ממיסים רגילים שיש על כל עסק, יש איזה גוף שצריך לאשר את הבטיחות?

צריך אספלט מסוג מסויים עם תקן מסויים?

צריך לקבל אישורים מהמשטרה בכל פעם שמקיימים שם פעילות למרות שזה שטח פרטי?

צריך להחזיק צוות רפואי במקום?

ביטוח מיוחד?

יש מי שבודק את כל הדברים האלה?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם אתה זוכר את האפסנאי במ.ק. 22, זה שהיה עונה "לא" על כל שאלה - אז זה הגוף הבודק והמאשר.

• מצחיק 1

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גוף כלכלי רציני שירצה לבנות מסלול מירוצים כאן יעשה זאת בקלות, הדרישות הם לא בשמים.

לך תמצא רק גוף כזה ותשכנע אותו גם שיש כדאיות כלכלית בפרוייקט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עד כמה שאני יודע ושמעתי, היו כבר נסיונות כאלו, שלא צלחו. אין לי ממש מושג למה.

מניח שחלק מהבעיה היא עם ייעוד של קרקע, ועם כל הכבוד לדיבורים היפותטיים על מסלול בנגב - אני מאוד לא בטוח שזה יהיה כלכלי ליזם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לפי מה שפורסם בזמנו, עיריית ערד קיבלה מהמדינה\רשות את מלוא (או רוב) הסכום הדרוש להקמה ראשונית של המסלול.

(רק המסלול, לפני כל הפנטזיות הנלוות הרגילות - מלונות, מסעדות, חנויות, וואטאבר...)

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, ניר ברקת ראש עיריית ירושלים חובב ידוע של ספורט מוטורי

וארגן אירועים יפים של F1.

מישהו ניסה פעם לרתום אותו לקידום נושא מסלול בארץ ? בכל זאת יש לו גישה לפוליטיקאים וכו'.

פורסם
אריאל זו ממש לא האופציה הגרועה ביותר - קרוב למרכז הארץ, בדומה לכוכב יאיר. קרית ארבע זה יותר מסובך.

+1

אריאל יכול להיות אחלה רעיון.

• תוכן חדש...