Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני לא מבין גדול ברכבים קודם כל.

הלכתי למוסך לקבלת חוות דעת על הקלאץ' שחשבתי ששחוק (מרגיש ויברציות והתנגדות לפעמים בלחיצה על הדוושה במהירויות מסוימות). עפ"י המוסכניק , הקלאץ' תקין אבל:

צלחות /דיסקיות בלמים דורשות החלפה, משמע גם צריך להחליף את הרפידות. הוא הראה שההגה רועד בבלימה (היינו בירידה לאחר מהירות של 80 קמש נגיד) והמחיר הוא בערך 750 לצורך כל העניין .

אז השאלות שלי הן:

1. דיסקיות או צלחות? לא בטוח מה הוא אמר לי כבר

2. יש חנות טובה שאפשר לקנות בה את החלקים בזול? ואולי ללכת לכנופיית הטיפולים.. (גר בנצרת עילית)

תודה מראש

פורסם

לא הייתי ממליץ לך לחסוך על בלמים וצלחות, בסופו של דבר אל תשכח שהרכב אמור לעצור.

לא משחקים בבטיחות גם אם זה עוד כמה שקלים. בטח לא הייתי נותן ל"כנופיות" לגעת לי בבלמים.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם (נערך)

היי,

כן, מאבי חלקי חילוף JUST MOTOR.

לפני כמה חודשים החלפתי לספארק קניתי דרך אבי, החלפים עלו ש''ח317, רפידות של רמסה (125) וצלחות של ברמבו(192).

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

פורסם

אם זה לארבעת הגלגלים, וכולל עבודה, 750 זה מחיר סביר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אם זה לארבעת הגלגלים, וכולל עבודה, 750 זה מחיר סביר.

אין סיכוי שזה ל 4 גלגלים ואם אינני טועה מאחורה זה תופים אך לא סגור על זה. בכל מיקרה ל 2 הקידמיים מכיוון שאנו כבר יודעים את מחירי החלפים שניכתבו בשירשור המחיר כולל העבודה גבוה!

פורסם

אם אני לא טועה בכל דגמי הספארק זה תוף מאחורה.

במידה והמחיר כולל מע''מ+עבודה מקצועית שכוללת גירוז מלא של הקליפר+חלפים איכותיים המחיר סביר לגמרי.

במידה ולא תרצה דרך הכנופיה אבל כן להוזיל במעט את מחיר הטיפול תוכל לקנות לבד את החלפים.

רועי

פורסם

כן, ההצעה היא לקדמיים, מאמין שכולל מע"מ(מוסך רוסי עממי כזה..), ולדעתי גם עם ברמבו ורמסה, מחיר די סביר, כנראה נעזר באסף מהכנופייה. ומה זה אומר מבחינתי שיש תוף מאחור?

פורסם
תופים במיבנה שונה מצלחות. שתיפגש עם אסף הוא יסביר לך את ההבדל במדוייק.

עם כל הכבוד, אתה מפספס את המטרה של הפורום.

בפורום אחד שואל, שניים-שלושה עונים, ועוד 100 קוראים ולומדים.

מהתגובה הזו אי אפשר ללמוד שום דבר...אז אסף יסביר. מצויין.

אבל איך התגובה הזו תורמת לפורום?

פורסם

חברים הייתה אי הבנה, לדעתי פות"ש לא באמת רוצה לדעת איך התוף בנוי אלא מה זה אומר מבחינתו - מתי הוא צריך להחליף את הסנדלים.

כידוע בלמים אחוריים עובדים פחות קשה, ובלמי תוף מתבלים לאט יותר.

כמובן שבאותה הזדמנות נפרק את התופים ונבדוק מה מצב הסנדלים. רוב הסיכויים שיש להם עוד חיים ארוכים.

בכל מקרה הנה סרטון יפה שמראה את עקרון הפעולה של הדראמים:

Stay Dirty

פורסם

עדכון:

אסף(בהודעה מעליי) החליף בשבילי את הצלחות והרפידות (BREMBO וREMSA) שנקנו אצל אבי חלפים (JUSTMOTOR), צלחות עלו 227ש"ח ורפידות 148ש"ח. הנה קצת תמונות:

IMG_20150921_195138.jpgIMG_20150921_200241.jpgIMG_20150921_221150.jpg

בתמונה האחרונה רואים את הברקסים האחוריים שהוא בדק לי

• תוכן חדש...