Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השחתת רכוש (נקמת הצבע)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פות"ש. המשטרה סביר להניח, תסגור לו את התיק.

שישכור עו"ד. יש כאן היבט פלילי. תצלם את השביל הירוק וכל דבר שיש לך תשמור. הואיל והוריך המבוגרים לא יצליחו להתמודד לבד.

את הצד השני נשמע כבר בבית המשפט. לא צריך שיימינג ולא נעליים כדי להבין . גם אם כותב הפוסט משקר ולא חושף את כל האמת לשפוך צבע ירוק בכזאת הפגנתיות על רכב של מבוגר או בכלל כל רכב, זה לא נורמאלי.

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk
התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
סתם שאלה, הצבע שמן לא יתקלף פשוט מהשמשה?

מהשמשה כן, מהפלסטיק מתחת למגבים ובכל האזורים האחרים לא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
פות"ש. המשטרה סביר להניח, תסגור לו את התיק.

שישכור עו"ד. יש כאן היבט פלילי. תצלם את השביל הירוק וכל דבר שיש לך תשמור. הואיל והוריך המבוגרים לא יצליחו להתמודד לבד.

את הצד השני נשמע כבר בבית המשפט. לא צריך שיימינג ולא נעליים כדי להבין . גם אם כותב הפוסט משקר ולא חושף את כל האמת לשפוך צבע ירוק בכזאת הפגנתיות על רכב של מבוגר או בכלל כל רכב, זה לא נורמאלי.

למזלי הרכב לא שלי (גם למזלם)

שיתפתי פשוט את הגועליות הזאת , אני גם עברתי כמה וכמה פעמים ונדליזם ברכוש שלי

אם זה ניקוב צמיגים חדשים שרכשתי , ואם זה שריטות שדפקו לי על המכסה מנוע , כאב לי לא אשקר !

אבל הרכב שלי ישןן ובאיזשהו שלב כבר אני משלים עם המכות פח והנזקים , ואפילו זה נותן לי אות אזהרה ! כי באמת פה בארץ לקנות רכב חדש זה לקנות דאגות ועצבים , כן זאת המציאות !

• תוכן חדש...