Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השחתת רכוש (נקמת הצבע)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום בפייסבוק את האשכול הזה ורציתי לשתף אתכם

באמת שזה זעזע אותי איך אפשר להגיע לרמה כזאת?

ועוד אנשים מבוגרים?

אך אךך הדור של היום פשוט מזעזע

https://www.facebook.com/hazinor/posts/10153678703744662

Oren Soloהישראלי המכוער 2015!

אני כולי עצבני ונסער עכשיו וקשה לי בכלל לעכל את שקרה להורים שלי.

ההורים שלי מתגוררים ברמת גן בבנין דירות משותף ולכל דירה בבנין יש חניה מסודרת השייכת לה, השכנה של ההורים שלי הגברת קורל עמרם גרה בדירתה עם חברה נוספת ולהן שתי מכוניות, הן מצאו שיטה מעולה וזה להחנות את הרכב שלהם מחוץ לחניה המסודרת בחניה כפולה במקום אסור לחניה ( סימון אדום לבן ותמרור) ובכך להקשות על ההורים שלי בכל יום את היציאה ואת הכניסה לחניה שלהם.

ההורים שלי ביקשו מהם מספר פעמים באופן יפה לא להחנות בצורה הזו אבל הבנות החצופות לא נענו לבקשות ואף הרשו לעצמן להגיב בנפנוף ואף לזרוק להוריי משפטים כמו "אתם חופרים לי" וללכת.

ההורים שלי פנו לעיריית רמת גן ולמשטרה אך אף גוף לא בא לטפל בענין , לא ברמת הגרירה ולא ברמת הדו"חות.

אם לא די ביחס המזלזל ובהמשך קיום העבירה, בשלושת החודשים האחרונים השכנות ניקבו מספר פעמים את הגלגלים של ההורים שלי באמצע הלילה, דבר שהתגלה רק אחרי התחלת נסיעה ומלבד שמדובר בעבירה פלילית, הפעולה הזו סיכנה את חיי ההורים שלי, דבר שגרם להוריי להוציא אלפי שקלים על החלפת גלגלים לרכב.

הבוקר זה כבר היה השיא, הוריי הגיעו לאוטו וגילו כי השכנות שפכו להם צבע שמן על הרכב בצורה הכי מכוערת ואלימה שיש וכי מה??? כי הן חשות עצמן עברייניות ונקמניות על עברה שהן חוזרות ועושות שוב ושוב מבלי להניד עפעף?!?! על כך שההורים שלי ביקשו מהם לשנות את ההרגל המגונה הזה??!

הוריי נושקים לגיל 70 והדבר האחרון שחסר להם בחיים זה התעסקות עם שתי הפרחות העברייניות האלה

והשאלה היא אם הן מרשות לעצמן לעשות כך להוריי על לא עוול בכפם, מה יהיה הצעד הבא?! תקיפה פיזית של ההורים שלי?!?!

המשטרה הגיעה סוף סוף הבוקר ולקחה טביעות אצבעות ונחשו כמה סתומות הן... הצבע טופטף מהרכב עד לדלת ביתן כך שאפילו את הראיות הן לא דאגו להשמיד.

באמת שלא יודע לאן הגענו במדינה הזו ואיך שתי צעירות מרשות לעצמן למרר את החיים של שני אנשים מבוגרים אבל אנחנו בהחלט נתראה בבית משפט.

12039643_10153678703069662_2287282687552649967_n.jpg12036372_10153678703074662_7922793900463539663_n.jpg

פורסם (נערך)

טוב, ערכתי 50 פעמים את התגובה, אין לי מילים לעצבים.

מקווה שהמשטרה תטפל כמו שצריך, ותפתח תיק פלילי לשם שינוי.

ואפשר את הפיסבוק של הכח** הזאת?

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

אל, פשוט אל...

מכיוון שאתם לא יודעים איך באמת התנהגו מהצד השני, אל תנסו לשפוט.

תופעת השיימינג הפכה נפוצה מדי.

הישראלי המכוער כותב על הישראלי המכוער.

למען ההגינות, אומר שהמעשה שלהן לא פחות מנלוז ואני מקווה שהן ישלמו על הנזק עם ריבית דריבית.

פורסם
+1000

עד שאתם לא שומעים את הצד השני אל תפתחו משפט שדה.

עם עקבות כאלה? ועוד כן אפשר.

לא אכתוב עליהן, אבל מכיר את תופעת השכנים המטורפים מדברים אחרים.

פשוט אסון ולהתמודד עם שכנים כאלה מאד לא קל.

קובי

:-)

פורסם

לצערי, המשטרה לא תעשה כלום ותסגור את התיק מחוסר עניין לציבור....כבר נסגרו תיקים חמורים יותר...

זו המציאות בארצנו.

דרך ארץ כבר מזמן נעלמה מהעולם, לחלק מהאוכלוסיה (לא קטן) אין שום עיניין בשמירה/כיבוד על רכוש האחר,

לגבי השיימינג...לצערי זה הכלי הכי טוב שיש היום על מנת ללמד אותם איזשהו לקח (במידה ואכן הם אשמות)

לראייה מקרה טיסת השוקולד...

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

למי אכפת משטרה. יש עקבות צבע עד הבית שלהן [ראייה חזקה]. יש גם סכסוך שכנים. מתקנים את הנזק במוסך יבואן [בינתיים נהנים מרכב חלופי], נותנים שיק דחוי ותובעים בבית משפט לקטנות עד השקל האחרון. אחרי הנזק הכספי הדברים הללו לא יחזרו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פשוט לא יאומן איזה תתי אדם מסתובבים בקרבנו.

עזבו שנייה את עניין הכבוד לרכוש האחר, מה לגבי הכבוד לאנשים מבוגרים ממך שכנראה עשו או תרמו דבר או שניים למדינה בה אתה חי.

פשוט זבלים, אפסים, תתי רמה.

פורסם

לא כל כך הבנתי למה לא לפרסם שמות ולעשות שיימינג. השאלה אם יש או אין "התגרות" לא רלבנטית למקרה הספציפי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש למישהו את הפייסבוק של שתי עלמות החן המדוברות ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

היא מחקה אותו. משעשע.

אני מקווה שמחר לא נשמע על מישהי שפגעה בעצמה בגלל שיימינג ברשת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סתם שאלה, הצבע שמן לא יתקלף פשוט מהשמשה?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תוכן חדש...