Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצתכם לרכב בסביבות ה70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי כולם!

אז אחרי שהתאכזבתי מחווית הנסיעה בהונדה סיויק הצ'בק (השעון הדיגיטלי ובכללי נוחות הנסיעה הייתה על הפנים בשבילי)..אבקש את עצתכם לרכב שעונה על הקריטריונים שאני מחפש.

- רכב קטן (סופר מיני או משהו בסגנון)

- הרבה נסיעות חיפה-ת"א

- אמין

- חווית נסיעה מהנה ונוחה (יש לציין שיש לי כרגע יונדאי גטס 2006, שמבחינת חווית הנהיגה היא די מהנה, אבל הפלסטיקים של האוטו עושים רעשים והאוטו קצת בורח בפניות)

- אוטו עם מראה מגניב (עניין של טעם אני יודע)

איזה רכב כדי לי לקנות בתקציב הזה? חדש? יד 2? שווה להוסיף קצת ולקחת משהו?

תודה לעוזרים!

נ.ב

רכב אוטומטי

עריכה אחרונה על ידי reivel
פורסם

בתקציב הזה רוב החדשות יהיו מכוניות מיני.

ב86 יש לך כבר קליאו ו208 ב0 ק"מ.

מבחינת יד שנייה, יש לך אפשרות לאלפא רומיאו מיטו , סיטרואן DS3 .

תוכל גם לחפש פיאט פונטו איוו באחת הגרסאות המאובזרות שלה והיא עולה פחות מהתקציב שלך.

פורסם

תוכל גם לחפש פיאט פונטו איוו באחת הגרסאות המאובזרות שלה והיא עולה פחות מהתקציב שלך.

תודה על התגובה.

מה דעתך על מאזדה 2 2013 מסוכנות רכב?

פורסם

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

בגלל גיר 4 הילוכים שתורם לצריכה דלק גבוהה ביחס לסופרמיני הייתי פוסל, במיוחד בבין עירוני . טויוטה יאריס עדיפה אם כבר עקב גיר רציף.

תוכל לשקול פולו / פאביה -אבל תצטרך לבדוק שהגיר תקין- לא מחליק- מאוד חסכוניות.

פורסם

מרגישים שהאוטו מנסה להעביר הילוך אבל משתהה יותר מדיי , מתבלבל וכדומה. יכול להיות שיעלה בבדיקה , אבל דיי סביר שתרגיש שהגיר לא מתפקד כנדרש. יכולות להתלוות גם רעידות של האוטו.

פורסם

בתקציב הייתי הולך על המיטו של אלפא רומיאו, כל עוד אתה מצליח למצוא אחת במצב טוב.

• תוכן חדש...