Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הקפצה של השרשור.

נצפה השבוע בחניון של בית חולים ברזילי:

[ATTACH=CONFIG]474507[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]474508[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]474509[/ATTACH]

עד כדי כך חסר רופאים בישראל?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההסתמכות העיוורת על וויז היא רעה חולה.

בעבר יצא לי לעשות מילואים בשטחים (איזור רמאלה) וגם אני לא ממש מורגל בכבישים שמעבר לקו הירוק. אז כן, מראש וידאתי במפה אמיתית את המסלול, והכרחתי את וויז לקחת אותי מאיפה שאני רוצה.

בחזור משם כבר הרגשתי גיבור ישראל ונתתי לוויז לקחת את המושכות. זו הייתה טעות, כי בשביל חסכון של כמה דקות הוא הוביל אותי בשבילי עיזים וכבישים של חצי מסלול וחצי בורות. (כביש עם נופים מדהימים, אבל לא קשור עכשיו..) וייז מנסה לעקוף את הכבישים הסטנדרטיים לעיתים, וצריך לעצור אותו במיוחד במקומות כאלה.

פורסם

שמתי פעם ווייז מים המלח ללמרכז והוא לקח אותי למחסום שמיועד לפלסטינים ותושבי מזרח ירושלים כשהבנתי את טעות לקח לי עוד 20 דקות לחזור לכביש 1.

פורסם

כמעט בכל בית חולים תמצא בארץ רופאים פלסטינאים, חלקם אפילו בכירים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כן המצב די על הפנים. מתוך אתר משרד הבריאות:

אחוז הרופאים מעל גיל 50 בישראל הינו הגבוה ביותר במדינות ה- OECD. שיעור מסיימי בתי הספר לרפואה הינו הנמוך ביותר בישראל (4.9 ל- 100,000 נפש, 14.5 ל- 1,000 רופאים) בהשוואה למדינות ה-OECD ( 10.6, 33.7, בהתאמה, בממוצע ה- OECD).

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

לא חושב שחסר. בישראל יש:

בני אדם רופאים יהודים עם אזרחות ישראלית

בני אדם רופאים ערבים עם אזרחות ישראלית

בני אדם רופאים פלשתינאים שמדינת ישראל עוד לא החליטה עם היא מספחת את האזורים בהם הם חיים או לא.

בישראל יש בני אדם רופאים.

זה לא טוב בישבילך? אתה בר מזל לחיות במדינה עם רפואה ככ מתקדמת ואחוז רופאים ככ גבוה.

אה כן בישראל לא חסרים בני אדם שמי שלא דומה להם מפריע להם בעיניים.

פורסם
אתה גם בישראל?

שומע חדשות?

איך אפשר לגור כאן במדינה ולהיות כ"כ מנותק ממה שקורה בה?

מותר לשאול... בשביל זה יש פורום...

פורסם

ישנם מעט מאוד פלסטינים המקבלים אישור להכנס עם רכבם, ויש מעט אפילו מרצועת עזה.

למיטב ידיעתי לא ניתנים אישורים חדשים, וכולם אישורים הסטוריים.

זוכרים את נהג אגד העזתי שביצע פיגוע דריסה באזור?

הרופא העזתי בשיבא שבנותיו נהרגו בהפגזה?

אני מהמר כי הפלסטיני בברזילי הוא עזתי

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
אני היחיד שקורא ושומע חדשות כל יום בצורה אובססיבית ובכל זאת לא ידעתי שים המלח מאוד קרובה לשטחי הרשות? מישהו יכול להסביר לי איך ?

עיצה רצינית - כשאתה קורא חדשות, ושומע על הפס"דים/כניסת כוחות וכו' פתח מפה וחפש את הישובים/כפרים המדוברים. תגלה כמה דברים מעניינים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)
אני היחיד שקורא ושומע חדשות כל יום בצורה אובססיבית ובכל זאת לא ידעתי שים המלח מאוד קרובה לשטחי הרשות? מישהו יכול להסביר לי איך ?

אני הפסקתי לצפות לפני שנה חדשות ומאז אני רגוע.

מציע לך להפסיק לצפות כמו שאומרים:"אין חדש מתחת לשמש".

כל פעם זה אותו דבר:

מישהו אנס,מישהו רצח,מישהו גנב ומישהו העלים מיסים.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

אוזריקו, החלק הצפוני של ים המלח הוא בשטח הרשות.

אם אתה מגיע מערד, אתה לא עובר דרך שטח הרשות.

אם אתה מגיע מירושליים דרך כביש 1 ואיזור ירוחו, אתה עובר דרך שטח הרשות. זה שטח C, בו ישראלים יכולם לעבור.

הנה אתה לא צריך אפילו לפתוח מפה או לראות חדשות, אבל חשוב שתדע את זה.

• תוכן חדש...