Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים?

חייב לשתף אתכם במקרה שנתקלתי בו אתמול, אולי מכאן תבוא התשובה.

נסעתי לים המלח לחופשה יום חמישי, בערך כשעה וחצי לפני ההגעה (יש לציין שנסעתי לפי ההדרכה של WAZE) פשוט נסעתי בכביש מלא ברכבים עם לוחית רישוי פלסטינית (לבנה ובצד האות P).

למישהו יש הסבר לזה? האם WAZE לקח אותי דרך דרך מסוכנת? כי היו עוד הרבה רכבים עם לוחית רישוי ישראלית.

תודה.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באיזה כביש זה קרה? כביש 443? כביש הבקעה? כביש 1 מזרחית לי-ם? אם התשובה לאחד מהם היא כן, אז כן זה הגיוני, ברוך הבא למדינת ישראל שמחוץ למדינת תל-אביב.

אם אתה כלכך חושש לחייך אתה מוזמן פעם הבאה לנסוע דרך ערד.

ווייז לא לקח אותך לשום מקום, הוא הציע לך מסלול - אחריותך לדעת איפה אתה נמצא ולאן אתה נוסע.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

האמת שאני מהצפון, וזה פחות מהעניין של חשש אלא יותר מהעניין של רצון להסבר על העניין.

מדוע הרכבים האלה נמצאים בשטח ישראל? גם ראיתי שכל תחנת אוטובוס אפשרית הייתה עם בטונדות למניעת פיגועי דריסה?

האם זה נחשב שטח ישראלי במלוא מובן המילה? או שמא לרשות הפלסטינית יש איזשהי שליטה שם?

האם לא מסוכן לנסוע שם?

פורסם

הסבר: עברת באיזור שקרוב לשטח הרשות או שיש בו הרבה כפרים או עיר ערבית כלשהי. ברוך הבא למדינת ישראל. מומלץ ללמוד לקרוא מפה ולדעת איפה אתה נוסע פעם הבאה אולי יקרו לך פחות הפתעות לא נעימות (וגם לנו).

פורסם

הם נעים בשטחי C מהסיבה שאין רצף בין שטחי הריבונות (A וB).

נכון להיום שטחי C הם מדינת ישראל לכל דבר.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

ושוב, שטחי C הם שטחים שיש להם אפשרות להיכנס אליהם, שים לב שכשיצאת משטח C, עברת מחסום - אותו הם לא יכולים לעבור.

מחזק את דברי מודל'ה לגבי לדעת איפה אתה נמצא.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
האמת שאני מהצפון, וזה פחות מהעניין של חשש אלא יותר מהעניין של רצון להסבר על העניין.

מדוע הרכבים האלה נמצאים בשטח ישראל? גם ראיתי שכל תחנת אוטובוס אפשרית הייתה עם בטונדות למניעת פיגועי דריסה?

האם זה נחשב שטח ישראלי במלוא מובן המילה? או שמא לרשות הפלסטינית יש איזשהי שליטה שם?

האם לא מסוכן לנסוע שם?

וויז בהגדרות ברירית מחדל לא יקח אותך לשטחי A ו B, שטחים שנמצאים בשליטה של הרשות הפלסטנית ובעיקרון אסורה לשם כניסה לישראלים.

אבל כן יקח אותך לשטחי C, שטחים שנמצאים בשליטה משותפת של ישראל ושל הרשות ויש שם תנועה של כלי רכב ישראליים ופלסטיניים.

כבישים ש shellcase ציין נמצאים בשטחים כאלה.

פורסם

תודה רבה על התשובות הענייניות, טוב לדעת וללמוד.

מבחינת סיכון - מסוכן לנסוע לשם ועדיף להמנע? או שמא אין בעיה עם נסיעה מהדרך הזאת בעתיד?

פורסם

אתה גם בישראל?

שומע חדשות?

איך אפשר לגור כאן במדינה ולהיות כ"כ מנותק ממה שקורה בה?

פורסם
אתה גם בישראל?

שומע חדשות?

איך אפשר לגור כאן במדינה ולהיות כ"כ מנותק ממה שקורה בה?

שומע ורואה חדשות כל יום, פשוט בכביש הספציפי הזה לא יצא לי להיות ולכן השאלה.

לא יודע אם כל המקרים של פיגועי הירי והבקבוקי תבערה מתרחשים באיזור הזה או לא?

השאלה שלי היא עמוקה יותר - מדוע מאפשרים להם לעזאזל כניסה לאיזור הזה?

פורסם

בכביש 1 מירושליים לים המלח לא היו אירועים בזמן האחרון עד כמה זאני יודע.

אל איזה כביש ספציפי אתה מדבר?

תושבי הרשות יכולים להגיע למקומות האלו כי זה "אחרי הקו הירוק", שטח של הרשות בעיקרון.

פורסם

איביזה - שאלה לי אליך: מתי לאחרונה פתחת מפת ישראל, ולא ווייז? אילו היית פותח מפה כזו היית מגלה שבישראל יש אנומליה, שנקראת הגדה המערבית, או יהודה ושומרון - תלוי באיזה טרמינולוגיה אתה בוחר. אבל לא משנה השם, משנה המהות. באזור זה מתגוררית אוכלוסיה ערבית המוגדרת כפלסטינית, וכל כן לוחיות הזיהוי על הרכבים הרשומים בה נושאים את האות P ואת האות "פ" הערבית. וכיון שהאוכלוסיה מתגוררת באזור זה, היא גם נוסעת בו. בדיוק כמו צרפתים בצרפת וגרמנים בגרמניה. האנמוליה היא, כמובן, שהאזור הזה האו בבעלות משותפת עם מדינת ישראל. לכן יש שם גם רכבים הנושאים לוחיות זיהוי ישראליות.

מבין?

אם לא מבין - בבקשה עבור ל"שרשור פוליטי שלאחר בחירות", ותוכל להתחיל להתעמק בסכסוך רב שנים זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...