Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש הכנסתי את הרכב לשטיפה, כל חטאי היה שביקשתי מהעובד שם לא לעשן כשהוא מנקה את פנים הרכב, הוא זרק בעצבים את הסיגריה, כשסיים את הניקוי הצעתי לו טיפ והוא סיים לקחת, לדבריו עבד קשה על הרכב והפסיד הכנסות מרכבים אחרים, והסיגריה עולה יותר מהטיפ שהצעתי, כמובן שלא אכנס לשם יותר, העניין הוא שראיתי שקיימת עכירות על לוח השעונים, בהתחלה חשבתי שזה סתם לכלוך מהמטלית ניקוי אבל עכשיו אני רואה שזה לא יורד, אולי כנקמה אולי סתם מתוך חוסר מחשבה, ניקה את לוח השעונים, עם מטלית שעליה חומר ניקוי חזק וזה גרם ממש לעכירות שלא יורדת, אפשר לטפל בזה איכשהוא, או שזה אבוד ?

IMG_20150822_092320.jpg

פורסם

העובד החביב ניקה את לוח השעונים עם חומר ניקוי העקירות לא תרד ככה זה נשאר ובהמשך יכול גם להפוך ללבן טיפה שים לב פעם הבאה להודיע מראש שלא ינקו לך עם חומר על הלוח שעונים, בתור אחד שעבד בשטיפה יש עובדים שכן עושים דברים כאלה כפי שציינת בתור "נקמה".

עריכה:הבחור מתחתי צודק אפשר לנקות עם פוליש אבל לא הייתי לוקח את העיניין לידיים אם אין ברשותך את הידע.

8)
פורסם

זה נגרם בדרך כלל משימוש בחומרי ניקוי על גבי המשטח השקוף.

ניתן לתקן את העכירות באמצעות פוליש לפלסטיק. אני הייתי נותן לבעל מקצוע (דיטיילר) לטפל בזה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

היו פה כבר כמה שרשורים על עכירות בלוח שעונים.

קח מטלית קטנה ושים עליה מעט שמן (wd40), תמרח ממש בעדינות על האיזור העכור.

זה הפתרון שהוצע פה כבר מס פעמים ועבד.

פורסם

או לקנות חומר ייעודי כמו Plastx של מגווירס שעולה 25₪.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ראשית - זאת תופעה מוכרת, יש לי מצב דומה וחמור משלך בפונטו, כניראה בגלל חכמולוג כזה

בעבר (אצל הבעלים הקודמים). ניסיון לעשות פוליש/ליטוש (כמו בפנסים) לא הצליח לי (למרות שגם בפנסים

לא הצליח לי, כך שכניראה עשיתי משהו לא נכון בתהליך).

נשמח לשמוע על איזה מכון שטיפה מדובר, כדי שנדע להימנע ממנו.

פורסם

מרחתי קצת WD40 וזה נראה הרבה יותר טוב, זה לא פתר את הבעייה אבל די טישטש אותה, מקווה שיחזיק מעמד כמה שיותר, המכון נמצא בכניסה המזרחית לחדרה ליד הקניון ומכבי אש, אני רק לא חושב שזה אשמת המכון, יותר סתם נקמנות של עובד ממורמר שבטח כבר לא עובד שם.

פורסם

השיטה של הניגוב עם ה - WD40 אכן עובדת,

ניסיתי הרגע על הלוח שעונים אצלי ברכב שגם כן עכור ..

וזה עובד פלאים, נראה ממש טוב.

מקווה שיחזיק

• תוכן חדש...