Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נגנב לפני כשעתיים מאחותי טלפון נייד (6 אדג') בזמן שעלתה ושילמה לנהג באוטובוס בעזריאלי, כנראה שיטה חדשה של גנב לבוא מאחורי אנשים ולדחוף ידיים לכיסים + לברוח בלי שירגישו - אז זהירות!!

ברגע שהתיישבה כבר אין טלפון בכיס, וזה עוד בכיס הקדמי - אפילו לא שמה לב - עניין של שניות, לא יאמן.

השאלה היא, האם ניתן למצוא את המכשיר איכשהו דרך האינטרנט / GPS?

קיבלתי עצה מחבר פורום בנוגע לאפליקציה Android Device Manager אך הטלפון כבוי כמובן ולא ניתן לאתר.

ייתכן ויש מצלמות באיזור או משהו שיוכל לעזור, אחותי כרגע מגישה תלונה למרות שאני בספק שיתן משהו.

פיתרון כלשהו או לאכול את המרור ולקנות מכשיר חדש?

רב תודות

Opel Adam S 2017

פורסם

Android device manager

אפשר למצא טלפון, איזה גרסת אנדרואיד יש לה? אם 5.0 אז כנראה שעשו reset לטלפון, אבל אם 5.1 אז אי אפשר לעשות reset, ואפשר למצוא את הטלפון עם device

פורסם

גם לידידה נגנב לאחרונה מכשיר, בת"א, בשיטה דומה.

לצערי, הגנבים אינם טמבלים, גם ב 5.1 ניתן למחוק עקבות, נכון לעכשיו, גם בכל גירסא אחרת.

הסיכויים למצוא את המכשיר - קלושים.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם (נערך)

אני חושש שנשאר לה רק להתקשר למפעילה הסלולרית ולבקש שיחסמו את ה IMEI של המכשיר.

כך לפחות הגנב לא יוכל למכור את הפלאפון. (בהנחה שהוא עדיין אצלו)

במקביל הייתי מנסה לחפש מודעות של פלאפונים למכירה ביד 2, אולי הוא יפרסם אותו למכירה שם, מי יודע...

עריכה אחרונה על ידי גיא .ב
פורסם (נערך)

כמו שכבר אמרו לך, בטח עשו למכשיר Factory Reset ככה שאין הרבה מה לעשות.

אתה יכול לנסות להתקין מרחוק דרך המחשב את Android Lost , לקוות שהחשבון של אחותך עדיין משוייך למכשיר ,המכשיר לא עבר ריסט, ושהגנב יהיה מספיק טיפש בשביל ללחוץ על זה.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlost

זה נשמע בדיוני, אבל לפני שנתיים עזרתי לחבר למצוא מכשיר שנגנב לו עם האפליקציה הזו כאשר היא הותקנה מרחוק אחרי הגניבה...

באופן מפתיע, אפילו המשטרה עזרה כי היה מיקום מדוייק ומאוד ספציפי (ולמזלו הוא לא היה בשטחים) והוא קיבל את המכשיר בחזרה.

להבא,

למי שלא אכפת לשלם כמה גרושים (תשלום חד פעמי) אפשר להתקין את Cerberus

היתרון של האפליקציה הזו על Android Lost הוא שאם יש לך הרשאות Root על המכשיר אפשר להכניס אותה כ System App וזה אומר שהיא תשרוד אפילו ריסט למכשיר והיא לא עובדת על סמך חשבון הגוגל.

הדבר היחיד שהיא כנראה לא תשרוד הוא החלפת רום או מחיקה ספציפית של האפליקציה (היא מופיעה באפליקציות בשם אחר ולא מעורר חשד)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus

עריכה אחרונה על ידי אני רוצה מכונית
פורסם
אני חושש שנשאר לה רק להתקשר למפעילה הסלולרית ולבקש שיחסמו את ה IMEI של המכשיר.

כך לפחות הגנב לא יוכל למכור את הפלאפון. (בהנחה שהוא עדיין אצלו)

במקביל הייתי מנסה לחפש מודעות של פלאפונים למכירה ביד 2, אולי הוא יפרסם אותו למכירה שם, מי יודע...

זה מה שעשיתי.

הטלפון נקנה דרך הדיוטי פרי ולא מחברה סלולרית - אתמול אמא שלי ביטלה את המנוי ואל ביקשו ממנה מספר סידורי על מנת לחסום אותו - אם זה אפשרי בגלל שלא נקנה דרכם.

"אני רוצה מכונית" (אחלה שם :p )

תודה על הלינק, זה למקרים הבאות לצערי!

נ.ב האפליקציה של סרברוס חינמית לפי מה שאני רואה?

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

למיטב ידיעתי לפי החוק חברות הסלולר חייבות לחסום את ה IMEI גם אם המכשיר לא נקנה דרכם בתנאי שאתה מוכיח שאכן המכשיר המדובר שלך... (קבלה על שמך כשמספר ה IMEI מופיע עליה). הם לא כ"כ ששים לעשות את זה כי לא אכפת להם.

בבקשה :)

האפליקציה של סרברוס חינמית לשבוע נסיון. אח"כ הם רוצים משהו כמו 5 יורו אם אני לא טועה (תשלום חד פעמי ואפשר לרשום על אותו החשבון שלושה מכשירים)

תנסה להתקין בכל זאת את Android Lost . הסיכויים קלושים, אבל באמת שאין לך מה להפסיד.

במקרה המדובר של המכשיר שנגנב מחבר האפליקציה הופעלה אחרי שבוע... (הגנב לחץ על האייקון וגרם לאפליקציה לפעול. גם במקרה של AndroidLost מופיע אייקון תמים אחר של איזה יומן רשימות)

עריכה אחרונה על ידי אני רוצה מכונית
פורסם (נערך)
שלום

נגנב לפני כשעתיים מאחותי טלפון נייד (6 אדג') בזמן שעלתה ושילמה לנהג באוטובוס בעזריאלי, כנראה שיטה חדשה של גנב לבוא מאחורי אנשים ולדחוף ידיים לכיסים + לברוח בלי שירגישו - אז זהירות!!

טיפה אוף טופיק - אבל מדובר באומנות מוכרת וידועה ששמה כייסות. שאל כל מי שביקר בפריס, ברצלונה, רומא או פראג. לאשתי עשו מעשה דומה בשנת 2002 ברחוב הרצל בחיפה , והגנב האהבל אפילו לא הוציא שיחה בודדת המהמכשיר.

יש כמה סיבות לכך שאני לא רוכש מכשירי סלולר יקרים, וזו אחת מהן. אבל לא נכנס כאן לשיקולי עלות תועלת.

כדי להרחיב את ענין ה-IMEI - רשימת המכשירים הגנובים משותפת לכל ספקי הסלולר בארץ, אבל בעולם יש רשתות נרחבות של הברחת מכשירים גנובים ממדינה למדינה. איני יודע אם גנבי ישראל מחוברים לאותה רשת. בכל מקרה, אני פסימי לגבי החזרת הרכוש. המכשיר יימכר באיזו פינת רחוב תמורת כמה מאות ש"ח ותוכל לשכוח ממנו, והאפשרות היחידה "דפוק" את הגנב, או הרוכש, היא לבצע חסימה באמצעות חברת הסלולר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

SPERIAL - אני במחשבה דומה מאז המכשיר האחרון שרכשתי, לא קונה יותר יקרים שכאלו.

בא לי שיפול לי האדם הזה בידיים, לצערי זה כנראה לא יקרה.

הרס לאחותי את השבוע ואת הטיסה לדרום אמריקה עם קנס של 3000 ש"ח.

בחיי שאני מאחל לאנשים כאלו את המחלות הכי חשוכות מרפא שניתן, הלוואי ומישהו שומע אותי שם למעלה.

תודה חברים, במידה ויהיה חדש אעדכן!

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...