Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בטיפול שגרתי, מחפש מקום מקצועי ואמין במחירים הגיוניים, רצוי באזור המרכז במיוחד רחובות-ת"א-יהוד, בשביל מוסך טוב מוכן להתרחק, אשמח להמלצות

• ספונסר פורום
פורסם

באור יהודה יש לך את מוסך בכור-כהן מוטורס, מוסך מורשה טויוטה טוב, מקצועי ואמין.

אם אתה יכול להרחיק עוד טיפה פנימה אז בבני-ברק יש את מוסך רייכמן, שגם הוא מוסך מורשה טויוטה מצוין.

פורסם
באור יהודה יש לך את מוסך בכור-כהן מוטורס, מוסך מורשה טויוטה טוב, מקצועי ואמין.

אם אתה יכול להרחיק עוד טיפה פנימה אז בבני-ברק יש את מוסך רייכמן, שגם הוא מוסך מורשה טויוטה מצוין.

אין בעיה בבני ברק, מי עדיף אם יש הבדל משמעותי בכלל? איך האחים קצב מולם?

פורסם

לטיפול שגרתי של קורולה אין שום צורך במוסך מורשה וזה לא ממש משנה לאן תכניס את הרכב.

סביר להניח שתקבל הצעת מחיר דומה עד זהה בשלושת המוסכים. אני הייתי ניגש לזה שהכי נוח.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מעדכן שקבלתי שתח הצעות מוגזמות מבחינתי לטיפול קטן ופשוט- רייכמן 760, בכור כהן 803 (אחרי הנחה!) , אני אנסה לבדוק בעוד מורשים לראות אם יש הצעת מחיר יותר סבירה.

דרך אגב איתמר, הרכב טופל במורשה מאז שעלה לכביש עם רישום מלא של כל ההיסטוריה במחשבי החברה, יש לזה ערך, אבל כמובן שגם לערך זה יש גבול...

פורסם (נערך)

לא רואה סיבה להמשיך לטפל במורשה יבואן לרכב בן 6.

יש מלא מוסכים שיעשו את אותה העבודה, אם לא טובה יותר במחיר זול יותר.

ממליץ אישית על שאפט.

עריכה אחרונה על ידי Lucifer66

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם
מעדכן שקבלתי שתח הצעות מוגזמות מבחינתי לטיפול קטן ופשוט- רייכמן 760, בכור כהן 803 (אחרי הנחה!) , אני אנסה לבדוק בעוד מורשים לראות אם יש הצעת מחיר יותר סבירה.

דרך אגב איתמר, הרכב טופל במורשה מאז שעלה לכביש עם רישום מלא של כל ההיסטוריה במחשבי החברה, יש לזה ערך, אבל כמובן שגם לערך זה יש גבול...

כשאני עוזר לאנשים לרכוש רכב אני מבקש לראות היסטוריית טיפולים. לא ממש משנה לי איפה הטיפולים בוצעו, יותר חשוב לי לראות שהם בכלל בוצעו ומה עשו בהם.

800~ ש"ח לטיפול "קטן" לא נשמע זול, אבל כדאי לפרט מה כוללת הצעת המחיר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עדכון נוסף- האחים קצב בחולון 600 ש"ח , מורשה טויוטה ברשל"צ 609, (הנ"ל כאמור לטיפול קטן בסיסי) אבל אולי הם לא הכלילו את המע"מ ומשם הפער...

בערך בטיפול במורשה יבואן הוא במספר רמות, למשל במעמד המכירה, יש אנשים כמוך איתמר שלא מתעניינים אם המוסך מורשה או לא כי אתה חי את הנושא וכנראה מבין קצת יותר מהאדם הממוצע מה חשוב ומה לא, אבל לרב האנשים זאת תעודת ביטוח בנושא שהוא לא מרכז החיים שם ויכול לעלות ביוקר...

אני לא מתווכח עם העובדה שיש מוסכים מקצוענים שאינם מורשים, למרות שכנראה במורשה יקפידו על קטנות (בדגש על כנראה)

פורסם

אנחנו יכולים לנסות ולהמשיך לשכנע אותך מהבוקר עד הערב למה לא כדאי לטפל ברכב בגיל שכזה במורשה ולהגיד לך רק תקנה חלקים ואת העבודה יהיו פה מי שיעשה לך ועוד ועוד אבל אתה צריך ללכת עם הלב שלך ואם הוא עם המורשה ויש לך את היכולת הכלכלית ואתה סומך על המקצועיות שם פשוט לך על זה בעיניים עצומות. העיקר שתהיה שלם עם זה.

• תוכן חדש...