Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

לפני יותר משנה כאשר רכשתי את היונדאי שלי שמתי לב לתופעה שכאשר מדליקים מזגן בטמפ' של 95-96 מעלות השעון חום מתחיל לטפס לאט - אבל הטמפ' יציבה ובפועל המנוע איננו מתחמם.

גיליתי זאת ע"י מתאם Elm327 שמתחבר לאפליקציית טורק במכשיר הסלולארי שלי.

ניתן לקרוא על מה שארע לי כאן בפוסט הזה.

בקצרה - הבעיה נפתרת כאשר אני מנקה את קוטבי המצבר(אע"פ שזה נקי) ומהדק היטב.

הערה נוספת - אין לי קורוזיה על הקוטב או מעין אבקה לבנה ותמיד הקוטב נראה נקי, יבש וברור.

המצבר בן שנה וחצי ובבדיקה אצל חשמלאי לפני שבועיים מתח+ טעינה תקינים לחלוטין.

מידי חצי שנה התופעה הנ"ל חוזרת על עצמה ואז אני שוב מנתק קוטב שלילי, מנקה בזהירות ומהדק חזק.

בנוסף, למי שמכיר בטורק ישנו את סורק התקלות, אם מופיעות לי 2 התקלות הללו: 1 2 אזיי למדתי שישנו התרופפות במגעים (אפילו אם אני מאפס אותן) , רק לאחר ניקוי והידוק התקלות אינן חוזרות.

יכול להיות שהבעיה היא אחרת אבל לאחר כל פעולה כזאת אני עוקב ולא מוצא חריגות בתנועת השעון.

אני מדגיש שזה קורה רק בעת הפעלת המזגן בסף טמפ' העבודה- 95 מעלות .

כיצד יש אפשרות לחזק אדמה והארקות בצורה יעילה יותר?

אשמח לתובנות

מצורפות תמונות המצבר

מצבר 1.jpgמצבר 2.jpg

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk
התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...